Galaxy S23 Ultra va primi în curând câteva funcții de inteligență artificială de la Galaxy S24

Galaxy S23 Ultra va primi în curând câteva funcții de inteligență artificială de la Galaxy S24

Samsung a dat lovitura cu seria Galaxy S24, care vine cu funcții de inteligență artificială de ultimă generație, precum Circle pentru căutare, traducere instantanee a limbilor pe telefon, rezumarea notelor, editare de imagini inteligentă și altele.

Aceste funcții AI sunt deocamdată rezervate doar celor mai noi modele Samsung. Dar poate te întrebi dacă și dispozitivele mai vechi de top vor beneficia de ele. Până acum, Samsung nu a spus clar ce funcții AI vor ajunge pe ce telefoane.

Ce știm sigur este că site-ul oficial al companiei anunță că unele dintre funcțiile AI speciale pentru seria Galaxy S24 vor fi disponibile “În curând” pentru Galaxy S23 Ultra. Asta înseamnă că seria Galaxy S23 va moșteni cel puțin o parte din funcțiile AI de la fratele mai mare. Samsung a menționat patru astfel de funcții de inteligență artificială – Circle to Search, Live Transcript, Note Assist și Photo Assist – care vor fi adăugate la Galaxy S23 Ultra.

După cum a observat Tarun Vats, telefoanele lansate înainte de 2023 nu vor avea parte de funcții AI noi cu actualizarea One UI 6.1. Un tabel de pe site-ul Samsung arată că Galaxy S22 Ultra, Galaxy Z Fold4 și Galaxy Z Flip4 nu vor deveni mai deștepte.

Funcții AI pentru Galaxy S23 Ultra Dacă ai un Galaxy S23 Ultra și nu știi ce înseamnă funcțiile AI de mai sus, hai să-ți explic pe scurt.

Funcția Live Translation îți permite să traduci o limbă străină într-una pe care o cunoști în timp real. Practic, îți permite să comunici mai ușor și mai bine cu mai multe persoane. Totul se întâmplă pe telefon, așa că nu trebuie să-ți faci griji de semnal sau de confidențialitate. Sigur, mai sunt locuri de îmbunătățit la viteza de traducere, dar probabil că Samsung va lucra la asta, pe măsură ce își perfecționează modelele pe dispozitiv.

O altă funcție interesantă este “Note Assist”, care îți face un rezumat al textului din Samsung Notes și îți ajută să extragi informațiile importante.

samsung galaxy note assist

Circle to Search este o altă funcție practică, care îți simplifică mult căutarea a ceea ce vezi. Deși funcția se bazează pe Google Lens, tot ce trebuie să faci este să trasezi un cerc în jurul obiectului care te interesează. Telefonul tău îl recunoaște și folosește sistemul Google, fără să fie nevoie să ieși din aplicația pe care o folosești.

galaxy s24ultra spen circle to search

Ultima funcție AI pentru S23 Ultra este Photo Assist. Aceasta îți îmbunătățește fotografiile prin netezirea texturilor și a marginilor în imaginile făcute în modul Foto. De asemenea, îți recomandă cel mai potrivit obiectiv în funcție de lumină, zoom și distanță.

Ofertazilei

Urmărește-ne și pe Google News

R.M.

Numele meu este Raul Marian Robert și sunt un pasionat scriitor și jurnalist cu peste 10 ani de experiență în domeniul comunicării online. Am absolvit Facultatea de Litere și Jurnalism și am început să scriu pe diverse platforme online, acoperind o gamă largă de subiecte precum știri, tehnologie, sănătate, afaceri și multe altele. Călătorind în lumea virtuală în căutarea celor mai noi informații, am o abordare unică și intuitivă în analiza și prezentarea informațiilor, reușind să captez esența și importanța evenimentelor și inovațiilor actuale. Misiunea mea este de a informa, educa și inspira cititorii mei, oferindu-le informații relevante și actualizate. Sunt mereu în căutarea celor mai noi tendințe în toate domeniile pe care le acopăr și mă informez în mod constant pentru a aduce cele mai bune și mai utile informații pentru cititorii mei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Când Soarele se Ascunde, Internetul Încetinește: Eclipsa Solară și Impactul Global

Samsung lansează actualizarea Android 14 (One UI 6) pentru telefoanele mobile

Lux și Performanță: Honor Magic6 Ultimate si RSR Edition te așteaptă!

Noul software pentru OnePlus 10 Pro: Android 14 și OxygenOS 14

ChatGPT își poate redacta si bilet de externare.

Android te va anunța când bateria ta are nevoie de o schimbare

Google Chrome te protejează de atacuri: ce funcție nouă testează

Nothing Chats, cum a reușit Nothing să aducă iMessage pe Android

Guvernul SUA dezvăluie: IA, o amenințare mai mare decât armele nucleare?

Ce se știe despre Honor Magic 6 Pro, următorul monstru de performanță

Google își consolidează securitatea Android cu ajutorul inteligenței artificiale

Cum arată ID.7 Tourer, primul break 100% electric de la Volkswagen