Comparație video între Samsung Galaxy S24 Ultra și Galaxy S24+

Comparație video între Samsung Galaxy S24 Ultra și Galaxy S24+

Așadar, iată-ne în ringul tehnologic, unde se înfruntă doi giganți ai erei smartphone-urilor: Samsung Galaxy S24 Ultra și Galaxy S24+. Ambele au debutat cu fast în ianuarie, dar, ca într-o piesă de teatru bine regizată, unii dintre voi abia acum își fac apariția în sala de spectacol pentru a-i vedea la lucru. Pentru voi, criticii târzii, GSMArena a pregătit o comparație video care disecă cu măiestrie caracteristicile acestor două vedete tehnologice.

Samsung Galaxy S24 Ultra, cu al său costum de supererou din sticlă Corning Gorilla Armor și rama strălucitoare de titan, ar putea părea alegerea evidentă pentru cineva care caută să impresioneze. Dar, așa cum știm, hainele nu fac pe om, iar Galaxy S24+ vine să demonstreze acest lucru. Cu dimensiuni mai prietenoase și o ramă din aliaj de aluminiu care nu-i este cu nimic inferioară surorii sale mai scumpe, S24+ este un contender demn de luat în seamă.

Galaxy S24+ este un pugilist mai ușor, cântărind doar 196 de grame, în timp ce Ultra se prezintă la cântar cu 232 de grame. În ceea ce privește ecranele, amândouă modelele își etalează cu mândrie panourile LTPO AMOLED 2X, cu rezoluție de 1440p, o rată de refresh de 120 Hz și o luminozitate care poate atinge vârful de 2600 de nits. Însă, Ultra aduce în arenă un as în mânecă: suportul S Pen, care transformă productivitatea într-un spectacol de magie.

La capitolul software, ambii competitori rulează același Android 14, acompaniat de Samsung One UI 6.1, și promit să rămână în formă timp de 7 ani datorită suportului software extins. Însă, în colțul european al ringului, Galaxy S24 Ultra se laudă cu un chipset Snapdragon 8 Gen 3, în timp ce S24+ se bazează pe Exynos 2400.

Testele de performanță arată că Exynos-ul nu ține pasul cu Snapdragon-ul, dar pentru spectatorul obișnuit, această diferență este aproape insesizabilă. În privința bateriei, ambele dispozitive sunt echipate pentru o maratonă, dar Ultra ia fața cu o autonomie superioră și o cameră foto principală de 200 de megapixeli care captează realitatea în cele mai mici detalii. Așadar, indiferent de alegerea voastră, fiecare dintre aceste dispozitive este pregătit să vă fie partener de scenă în actul vieții cotidiene.

Ofertazilei

Urmărește-ne și pe Google News

R.M.

Numele meu este Raul Marian Robert și sunt un pasionat scriitor și jurnalist cu peste 10 ani de experiență în domeniul comunicării online. Am absolvit Facultatea de Litere și Jurnalism și am început să scriu pe diverse platforme online, acoperind o gamă largă de subiecte precum știri, tehnologie, sănătate, afaceri și multe altele. Călătorind în lumea virtuală în căutarea celor mai noi informații, am o abordare unică și intuitivă în analiza și prezentarea informațiilor, reușind să captez esența și importanța evenimentelor și inovațiilor actuale. Misiunea mea este de a informa, educa și inspira cititorii mei, oferindu-le informații relevante și actualizate. Sunt mereu în căutarea celor mai noi tendințe în toate domeniile pe care le acopăr și mă informez în mod constant pentru a aduce cele mai bune și mai utile informații pentru cititorii mei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Revoluția Apple: iPad Pro și Surpriza Chipset-ului M4

Samsung Galaxy Fit 3 își dezvăluie toate secretele înainte de lansare

Seria Redmi Note 13 5G a sosit! Iată Specificațiile si prețul.

Honor X50 Pro a fost lansat și e impresionant.

Cu un truc simplu, au fost eliminate protecția chatboruilor(ChatGPT,Bard)

Galaxy AI Depășește 100 de Milioane de Utilizatori cu Ultima Actualizare

Primele imagini reale cu telefonul Samsung Galaxy S24 Ultra.

Vin reclamele în Windows pe care le poți dezactiva doar pe bani!

Realme GT5 PRO, un telefon cu chipset de top și camera telefoto impresionantă, se lansează pe 7 Decembrie.

Ce trebuie să știi despre MSI Claw, prima consola portabilă de gaming de la MSI.

Cybertruck-ul Tesla: Un colos pe roți cu stil minimalist sau un gigant supraevaluat?

Google Maps are o funcție nouă care ar putea fi un hit.