Întregul internet a fost dezlănțuit pe ChatGPT

Întregul internet a fost dezlănțuit pe ChatGPT

În urmă cu aproximativ o lună, OpenAI, dezvoltatorul celei mai cunoscute inteligențe artificiale din lume, a anunțat că cunoștințele lui ChatGPT nu se vor încheia în septembrie 2021, deoarece sistemul va avea acces la paginile web actuale. Și această dezvoltare a ieșit acum din versiunea beta, deși numai abonații o pot încerca.

Când ChatGPT a fost lansat și zeci de milioane de utilizatori au început să încerce chatbotul, care comunică într-un mod foarte uman, un lucru a atras rapid atenția tuturor: nu putea răspunde la întrebările actuale. O inteligență artificială poate fi la fel de inteligentă ca ansamblul de cunoștințe pe care este antrenată – iar în cazul software-ului, acesta este tot ce a mai rămas până în toamna anului 2021. Așa că, de exemplu, nu știa despre moartea Elisabetei a II-a și nici nu merita să fie întrebat despre vreme sau despre evenimente sportive.

Cu toate acestea, ați putea ghici că acest lucru a fost doar temporar

The Verge a raportat la sfârșitul lunii septembrie că inteligența artificială poate „revizita” site-urile web pentru a vă răspunde mai precis la întrebări. În iunie, aceeași capacitate a mai fost anunțată o dată, atunci doar în aplicația pentru iPhone, sub numele „Browse with Bing”, deoarece OpenAI a încheiat un parteneriat strategic cu Microsoft și cu motorul de căutare al companiei. Cu toate acestea, OpenAI a oprit-o după aproximativ o săptămână, susținând că aplicația afișează conținutul „într-un mod pe care nu îl doresc”. Acest lucru a însemnat, probabil, că software-ul putea să se uite și pe site-urile cu plată, adică, atunci când i se cerea, citea articole și postări la care numai abonații ar trebui să aibă acces. În același timp, OpenAI a permis, de asemenea, proprietarilor de site-uri web să notifice ChatGPT dacă nu doresc ca software-ul să citeze din ele – similar cu modul în care Google poate fi „interzis” de pe un site.

Cu toate acestea, se pare că acum îngrijorările au fost rezolvate și, probabil, nu au mai apărut altele noi, deoarece „Browse with Bing” nu mai este în versiune beta, toți abonații Plus și Enterprise având acces la el, potrivit Gizmodo. Iar acesta este doar începutul, deoarece OpenAI promisese anterior că toți utilizatorii lor vor putea utiliza tehnologia în timp.

În același timp, generatorul de imagini DALL-E 3 este deja accesibil direct prin ChatGPT, astfel că dezvoltarea continuă să se desfășoare într-un ritm rapid. Cu toate acestea, GPT 5 nu se află încă la orizont, deoarece directorul general Sam Altman a declarat în vară că nici măcar nu a început să fie tranșat.

Ofertazilei

Urmărește-ne și pe Google News

R.M.

Numele meu este Raul Marian Robert și sunt un pasionat scriitor și jurnalist cu peste 10 ani de experiență în domeniul comunicării online. Am absolvit Facultatea de Litere și Jurnalism și am început să scriu pe diverse platforme online, acoperind o gamă largă de subiecte precum știri, tehnologie, sănătate, afaceri și multe altele. Călătorind în lumea virtuală în căutarea celor mai noi informații, am o abordare unică și intuitivă în analiza și prezentarea informațiilor, reușind să captez esența și importanța evenimentelor și inovațiilor actuale. Misiunea mea este de a informa, educa și inspira cititorii mei, oferindu-le informații relevante și actualizate. Sunt mereu în căutarea celor mai noi tendințe în toate domeniile pe care le acopăr și mă informez în mod constant pentru a aduce cele mai bune și mai utile informații pentru cititorii mei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Adio, Google Assistant! Samsung renunță la el pe televizoarele sale

OnePlus 12 rupe recordurile AnTuTu

Huawei MatePad Pro 11 2024: O tabletă de ultimă generație cu conectivitate prin satelit.

Apple poate actualiza dispozitivele iPhone sigilate in cutie.

Cum arată noua tabletă Oppo Pad Air2, dezvăluită înainte de lansare

Samsung Galaxy S24 Ultra se arată pe afișe în Brazilia și e uimitor

Un cip nou pentru dispozitivele XR, rezultatul unei colaborări între Samsung, Google și Qualcomm

Vivo G2: un telefon ieftin și bun, dar numai pentru chinezi

Samsung Galaxy A35 a revenit pe scenă.

Noua funcție uimitoare de pe WhatsApp care îți va da gata mintea: Meta AI

Ce este Chat GPT, cum funcționează și la ce se folosește?

TOP 10 cele mai bine vândute telefoane săptămâna trecută