Xiaomi 15 și OnePlus 13 vor avea cititoare de amprente cu ultrasunete. Ce înseamnă asta?

Xiaomi 15 și OnePlus 13 vor avea cititoare de amprente cu ultrasunete. Ce înseamnă asta?

Dacă ești fan Xiaomi sau OnePlus, probabil că știi deja că modelele lor de top au cititoare de amprente integrate în ecran. Dar ce nu știi este că aceste cititoare sunt de fapt bazate pe senzori optici, care nu sunt tocmai cei mai performanți. Ei bine, se pare că anul viitor lucrurile se vor schimba radical, pentru că atât Xiaomi, cât și OnePlus vor trece la senzori biometrici cu ultrasunete pentru modelele lor Xiaomi 15 și OnePlus 13.

De unde știm asta? De la Weibo, desigur, cea mai populară rețea socială din China, unde două surse diferite au confirmat că Xiaomi testează deja module de citire a amprentelor cu ultrasunete pentru flagship-urile sale 15, care sunt în plin proces de dezvoltare. Se zvonește că Xiaomi 15 va avea un ecran plat, ca și predecesorii săi, dar modelul Ultra va avea un ecran mai curbat, ca să fie mai fancy.

OnePlus nu se lasă mai prejos și plănuiește să facă și el tranziția la senzori biometrici cu ultrasunete, pentru modelul său de top 13, care va intra în competiție directă cu Samsung și Vivo, care folosesc deja această tehnologie. De ce e mai bună tehnologia cu ultrasunete? Pentru că e mai rapidă și mai precisă, spun producătorii, care nu ratează ocazia să se laude cu ea.

Când vor apărea aceste telefoane pe piață? Ei bine, în China ar trebui să debuteze spre sfârșitul anului, iar la nivel internațional la începutul anului 2025. Dar nu vă entuziasmați prea tare, pentru că nimic nu e sigur, și companiile pot oricând să schimbe planurile și să folosească alte specificații și componente. Dar dacă totul merge conform planului, vom avea în curând mai multe telefoane cu cititoare de amprente cu ultrasunete, care vor face viața mai ușoară și mai sigură.

Ofertazilei

Urmărește-ne și pe Google News

R.M.

Numele meu este Raul Marian Robert și sunt un pasionat scriitor și jurnalist cu peste 10 ani de experiență în domeniul comunicării online. Am absolvit Facultatea de Litere și Jurnalism și am început să scriu pe diverse platforme online, acoperind o gamă largă de subiecte precum știri, tehnologie, sănătate, afaceri și multe altele. Călătorind în lumea virtuală în căutarea celor mai noi informații, am o abordare unică și intuitivă în analiza și prezentarea informațiilor, reușind să captez esența și importanța evenimentelor și inovațiilor actuale. Misiunea mea este de a informa, educa și inspira cititorii mei, oferindu-le informații relevante și actualizate. Sunt mereu în căutarea celor mai noi tendințe în toate domeniile pe care le acopăr și mă informez în mod constant pentru a aduce cele mai bune și mai utile informații pentru cititorii mei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Hisense C1: proiectorul portabil care îți transformă peretele într-un smart TV 4K

Apple iPhone 16, cel mai așteptat telefon al anului 2024: Iată cum arată în imagini scurse

Google Sub Asediu: Secretele Inteligenței Artificiale Furate de Un Inginer!

Samsung Galaxy S21 primește Android 14 cu One UI 6.

Vin apelurile vocale și discuțiile criptate pe Twitter

Descoperiți Lumina Wi-Fi – Tehnologia Li-Fi și Beneficiile Sale

Samsung Galaxy A25 5G: nu se va încărca în doar câteva secunde.

Starlink retrage 100 de sateliți din cauza unei erori.

La ce ajută aerosolul:Cum să folosești,care sunt beneficiile sale.

Microsoft a dat-o în bară și a scăpat pe net noile procesoare Intel Meteor Lake și Raptor Lake Refresh

Huawei anunță laptopurile MateBook D14 2023 și D16 2023 și televizorul Smart Screen S3 Pro

Tesla lansează un vehicul asemănător unui quad pentru copii numit Cyberquad.