PC-Garage-18-ani-e1697454772642-780x470

PC Garage împlinește 18 ani și oferă cadouri și promoții de la Trust

PC Garage, unul dintre cei mai mari comercianți online de produse IT și electronice din România, aniversează 18 ani de existență. Cu această ocazie, clienții care achiziționează produse din oferta PC Garage beneficiază de cadouri de la TRUST, un brand recunoscut pentru perifericele sale de gaming. De asemenea, pot profita de reduceri la multe dintre produsele disponibile. Campania este activă între 16 și 18 octombrie 2023.

la-i CARDUL CU MILIOANE DE IDEI de la eMAG

Nu uita sa folosesti cuponul pc garage: 5XKIUL7J si primesti 1% reducere la comanda.

cod reducere pc garage 1%

Magazinul online PC Garage a fost fondat în 2005 și are în prezent peste 30.000 de produse în catalog și peste 250.000 de clienți înregistrați. PC Garage se adresează în special pasionaților de hardware, gaming, overclocking și performanță. Pentru aceștia, există și forumul MyGarage, unde pot găsi informații utile, ghiduri și soluții pentru problemele legate de hardware și PC building/modding.

Pentru a sărbători cei 18 ani de activitate, PC Garage oferă clienților săi extra-reduceri în coș la următoarele produse:

Pe lângă aceste reduceri, clienții care comandă produse cu o valoare cuprinsă între 500 și 1000 lei vor primi gratuit un mouse de gaming Trust GXT 107 Izza Wireless sau un Trust GXT 115 Macci, alocate aleatoriu.

Clienții care comandă produse cu o valoare cuprinsă între 1000 și 2500 lei vor primi gratuit o pereche de căști Trust GXT 448 Nixxo Black-Red.

Clienții care comandă produse cu o valoare mai mare de 2500 lei vor primi gratuit o tastatură Trust GXT 863 Mazz Outemu Red.

Acestea nu sunt singurele oferte cu preț aniversar. Pentru a vedea lista completă, puteți vizita pagina campaniei PC Garage „Aniversam 18 ani de Gaming. Periferice Trust cadou”

Urmărește-ne și pe Google News

R.M.

Numele meu este Raul Marian Robert și sunt un pasionat scriitor și jurnalist cu peste 10 ani de experiență în domeniul comunicării online. Am absolvit Facultatea de Litere și Jurnalism și am început să scriu pe diverse platforme online, acoperind o gamă largă de subiecte precum știri, tehnologie, sănătate, afaceri și multe altele. Călătorind în lumea virtuală în căutarea celor mai noi informații, am o abordare unică și intuitivă în analiza și prezentarea informațiilor, reușind să captez esența și importanța evenimentelor și inovațiilor actuale. Misiunea mea este de a informa, educa și inspira cititorii mei, oferindu-le informații relevante și actualizate. Sunt mereu în căutarea celor mai noi tendințe în toate domeniile pe care le acopăr și mă informez în mod constant pentru a aduce cele mai bune și mai utile informații pentru cititorii mei.

Post navigation

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Bug Google Drive: multe persoane au pierdut luni de zile de date

Huawei Watch Buds:ia-ti căștile wireless cu tine oriunde te-ai duce

Noi căști cu anulare a zgomotului anunțate de HMD: Nokia Clarity Earbuds 2+