Xiaomi Pad 7, lansare în februarie: tot ce trebuie să știi despre noua tabletă

Xiaomi Pad 7, lansare în februarie: tot ce trebuie să știi despre noua tabletă

Xiaomi se pregătește să lanseze noua sa gamă de tablete, Pad 7, care va include și o versiune Pro cu specificații de top. Potrivit Digital Chat Station, un cunoscut leaker, tabletele vor fi prezentate luna viitoare și vor avea la bord chipsetul Snapdragon 8 Gen 3.

Leaker-ul susține că Pad 7 va avea Snapdragon 8 Gen 2, procesorul flagship al anului trecut, în timp ce Pad 7 Pro va beneficia de cel mai nou și puternic SoC de la Qualcomm. Acesta ar fi un salt mare față de generația anterioară Pad 6, în care Pro și Max au avut un procesor depășit, iar versiunea standard a avut un Snapdragon 870 modest.

xiaomi pad 7 leak

Pad 7 ar putea avea și o încărcare rapidă de 100 W, care ar permite o autonomie excelentă. Pad 7 Pro ar putea avea și un ecran OLED, o premieră pentru o tabletă Xiaomi – până acum, toate tabletele au avut ecrane LCD.

Toate aceste caracteristici par foarte atractive, dar ar fi și mai interesant dacă Xiaomi ar decide să lanseze Pro și în afara Chinei, pentru că până acum, toate tabletele de top au fost rezervate doar pieței interne.

Ofertazilei

Urmărește-ne și pe Google News

R.M.

Numele meu este Raul Marian Robert și sunt un pasionat scriitor și jurnalist cu peste 10 ani de experiență în domeniul comunicării online. Am absolvit Facultatea de Litere și Jurnalism și am început să scriu pe diverse platforme online, acoperind o gamă largă de subiecte precum știri, tehnologie, sănătate, afaceri și multe altele. Călătorind în lumea virtuală în căutarea celor mai noi informații, am o abordare unică și intuitivă în analiza și prezentarea informațiilor, reușind să captez esența și importanța evenimentelor și inovațiilor actuale. Misiunea mea este de a informa, educa și inspira cititorii mei, oferindu-le informații relevante și actualizate. Sunt mereu în căutarea celor mai noi tendințe în toate domeniile pe care le acopăr și mă informez în mod constant pentru a aduce cele mai bune și mai utile informații pentru cititorii mei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Pixel 9 Pro în Imagini Live – O Nouă Eră de Design la Google?

 iPhone 16 Pro: Revoluția Fotografică în Așteptare?

Antarctica are 4G și noi încă așteptăm 5G la unele orase.

Prețul european al lui Vivo X100 Pro cu cameră ZEISS a fost dezvăluit.

Precomanda Google Pixel 8 și 8 Pro in Romania la cel mai bun pret posibil.

Windows 11 îți spune adio căștilor VR vechi prin Mixed Reality.

Ce trebuie să știi despre noile iPad Pro și Air care vor fi lansate în martie.

Butoanele fizice au lansat un contraatac împotriva ecranelor tactile.

Dispozitivele de top Samsung din 2023 vor beneficia de One UI 6.1 în prima parte a anului 2024

Cum funcționează un motor pe bază de hidrogen?

Hisense C1: proiectorul portabil care îți transformă peretele într-un smart TV 4K

Începe curățenia în spațiu – primii doi sateliți vor fi eliminați din orbită