Samsung Galaxy A55 5G, scăpat pe net de un operator belgian. Ce știm despre el

Samsung Galaxy A55 5G, scăpat pe net de un operator belgian. Ce știm despre el

Samsung Galaxy A55 urmează să fie lansat pe 11 martie, alături de Galaxy A35, dar se pare că un operator de telefonie belgian nu a putut să țină secretul și a publicat pe site-ul său specificațiile complete și câteva poze oficiale cu Galaxy A55.

Nu sunt multe surprize la capitolul specificații, pentru că majoritatea le știam deja, dar e bine să avem o confirmare oficială. Hai să vedem ce ne oferă Galaxy A55, conform site-ului operatorului.

samsung galaxy a55 5g

Telefonul are un procesor Exynos 1480, cu 6GB de RAM și 128GB de stocare internă, deși se zvonea că ar putea avea și 12GB de RAM. Dacă vrei mai mult spațiu, poți pune un card microSD de până la 1TB. Ecranul este un OLED de 6,6 inci, puțin mai mare decât cel de pe A54, și are o gaură în centru pentru camera de selfie.

Camera din spate are aceeași configurație ca și Galaxy A54 – o cameră principală de 50 MP, una ultraangulară de 12 MP și una macro de 5 MP. Camera de selfie are 32 MP și ar trebui să facă niște poze foarte frumoase. Galaxy A55 are și o baterie generoasă, de 5000 mAh, și vine cu Android 14 din fabrică.

Acum că știm aproape totul despre Galaxy A55, nu ne mai rămâne decât să aflăm cât costă.

via

Ofertazilei

Urmărește-ne și pe Google News

R.M.

Numele meu este Raul Marian Robert și sunt un pasionat scriitor și jurnalist cu peste 10 ani de experiență în domeniul comunicării online. Am absolvit Facultatea de Litere și Jurnalism și am început să scriu pe diverse platforme online, acoperind o gamă largă de subiecte precum știri, tehnologie, sănătate, afaceri și multe altele. Călătorind în lumea virtuală în căutarea celor mai noi informații, am o abordare unică și intuitivă în analiza și prezentarea informațiilor, reușind să captez esența și importanța evenimentelor și inovațiilor actuale. Misiunea mea este de a informa, educa și inspira cititorii mei, oferindu-le informații relevante și actualizate. Sunt mereu în căutarea celor mai noi tendințe în toate domeniile pe care le acopăr și mă informez în mod constant pentru a aduce cele mai bune și mai utile informații pentru cititorii mei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Cerere puternică pentru Huawei Mate 60 Pro

AI și AR în același loc? ChatGPT VisionOS face posibil! [VIDEO]

Galaxy S23 a dat lovitura de grație seriei Galaxy S22

Android 15 Developer Preview 1 este disponibil pentru Pixel 6 și versiuni ulterioare.

Ce surprize ne pregătește Samsung pentru camerele foto ale modelelor Galaxy S24, S25 și S26 Ultra

Tot ce știm despre Samsung Galaxy A55, urmașul lui A54.

Elon Musk pregătește o nouă lansare: XMail

Telefoanele high-end Honor Magic 6 vin în Europa.

Samsung Galaxy S25 va fi o revoluție de design, nu doar o evoluție.

Dezvăluiri Samsung One UI 6.1: Ce funcții noi de inteligență artificială aduce interfața

Xiaomi Watch 2, scos la vânzare înainte de lansare. Ce diferențe sunt față de Pro?

iPhone 15 Pro Max va fi cel mai popular, datorită camerei sale periscopice