iPhone SE 4 apare în randări. Surpriza pregătită de Apple pentru 2025

iPhone SE 4 apare în randări. Surpriza pregătită de Apple pentru 2025

Apple nu a dat cu piciorul la iPhone-ul de buzunar, așa cum credeau unii, ci lucrează la o nouă generație, a patra la număr. Am pus mâna pe niște poze cu el, cu mult înainte să apară pe piață, pentru că iPhone SE 4 nu o să-l vezi în magazine până prin 2025.

Cea mai tare chestie la el e că are un ecran organic, nu ca alea cu cristale lichide de până acum, care erau cam prăfuite. E primul din serie care are așa ceva.

Ecranul ăsta OLED e înrămat într-o carcasă care arată ca iPhone 14, doar că mai mică și mai simplă. Are o singură cameră pe spate, nu ca alea cu trei sau patru. Dar din față, parcă e fratele mai mic al lui 14.

Nu se știe dacă o să păstreze camera de 12 megapixeli sau o să-i dea un upgrade. Poate o să aibă și el niște efecte faine, cine știe.

Ce e dubios la pozele astea e că telefonul nu are butoane de acțiune sau mute pe lângă cele de volum, ceea ce mă face să mă întreb dacă sunt reale sau nu. Dar cum am zis la început, iPhone SE 4 o să vină în 2025, așa că până atunci o să mai aflăm multe despre el, de la surse sigure sau nu.

via

Ofertazilei

Urmărește-ne și pe Google News

R.M.

Numele meu este Raul Marian Robert și sunt un pasionat scriitor și jurnalist cu peste 10 ani de experiență în domeniul comunicării online. Am absolvit Facultatea de Litere și Jurnalism și am început să scriu pe diverse platforme online, acoperind o gamă largă de subiecte precum știri, tehnologie, sănătate, afaceri și multe altele. Călătorind în lumea virtuală în căutarea celor mai noi informații, am o abordare unică și intuitivă în analiza și prezentarea informațiilor, reușind să captez esența și importanța evenimentelor și inovațiilor actuale. Misiunea mea este de a informa, educa și inspira cititorii mei, oferindu-le informații relevante și actualizate. Sunt mereu în căutarea celor mai noi tendințe în toate domeniile pe care le acopăr și mă informez în mod constant pentru a aduce cele mai bune și mai utile informații pentru cititorii mei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Nvidia GeForce RTX 4090 false pe piață! [VIDEO]

Xbox ne pregătește surprize mari: o consolă nou-nouță, un controller de ultimă generație și o consolă portabilă

Seria Redmi K70, un succes răsunător: peste 600.000 de unități vândute în 5 minute

Redmi K70 și K70 Pro apar în imagini live înainte de lansare.

Windows 11 nu mai merge pe căi ocolite: ce se întâmplă cu computerele vechi după actualizarea din acest an

Xiaomi SU7, Revoluția Electrică la Prețuri Accesibile

Cum să profiți de un an gratuit de servicii prin satelit cu iPhone 14

Vivo X Fold 3 Pro va veni cu Snapdragon 8 Gen 3.

Zipcharge Go: încărcătorul portabil pentru mașini electrice.

Xiaomi anunță lista dispozitivelor care vor primi HyperOS în 2024

Galaxy S23 a dat lovitura de grație seriei Galaxy S22

SPAM: Prin apăsarea unui buton, groaza s-a dezlănțuit asupra noastră și de atunci suferim de ea.