Galaxy AI Depășește 100 de Milioane de Utilizatori cu Ultima Actualizare

Galaxy AI Depășește 100 de Milioane de Utilizatori cu Ultima Actualizare

Samsung marchează un nou capitol în evoluția Galaxy AI prin lansarea actualizării One UI 6.1. Această actualizare, care debutează astăzi, 28 martie, va fi disponibilă pentru noua gamă Galaxy S23 (incluzând modelul S23 FE), precum și pentru inovatoarele Galaxy Z Fold5, Galaxy Z Flip5 și seria Galaxy Tab S9.

Cu această actualizare, dispozitivele menționate vor beneficia de funcționalitățile avansate ale Galaxy AI, care au fost introduse inițial cu seria Galaxy S24 la începutul anului. Odată ce implementarea va fi finalizată, se estimează că peste 100 de milioane de utilizatori vor avea acces la aceste caracteristici inteligente, conform declarațiilor lui Nick Porter, vicepreședinte Samsung.

În lumina curiozității generale, GSMArena a solicitat clarificări privind posibilitatea ca funcțiile Galaxy AI să fie extinse și pe modelele mai vechi, în contextul zvonurilor recente despre o posibilă relansare a seriei Galaxy S22.

Răspunsul Samsung nu a fost unul categoric, compania aflându-se în proces de evaluare a portofoliului său extins pentru a determina compatibilitatea fiecărui dispozitiv cu suita completă AI sau cu anumite componente ale acesteia. Deși nu au fost făcute încă anunțuri oficiale, se pare că ușa speranței rămâne deschisă pentru posesorii de dispozitive mai vechi.

via

Ofertazilei

Urmărește-ne și pe Google News

R.M.

Numele meu este Raul Marian Robert și sunt un pasionat scriitor și jurnalist cu peste 10 ani de experiență în domeniul comunicării online. Am absolvit Facultatea de Litere și Jurnalism și am început să scriu pe diverse platforme online, acoperind o gamă largă de subiecte precum știri, tehnologie, sănătate, afaceri și multe altele. Călătorind în lumea virtuală în căutarea celor mai noi informații, am o abordare unică și intuitivă în analiza și prezentarea informațiilor, reușind să captez esența și importanța evenimentelor și inovațiilor actuale. Misiunea mea este de a informa, educa și inspira cititorii mei, oferindu-le informații relevante și actualizate. Sunt mereu în căutarea celor mai noi tendințe în toate domeniile pe care le acopăr și mă informez în mod constant pentru a aduce cele mai bune și mai utile informații pentru cititorii mei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

TikTok se adaptează la tine: cum să te bucuri de conținutul preferat pe ecranele pliabile

Roku TV. Un jucător nou, puternic pe piața TV – CU MODELE IEFTIN!

 iPhone 16 Pro și iPhone 17 vor aduce inovații importante la camerele foto

Samsung Galaxy A35 a revenit pe scenă.

Microsoft și Google dau bani cu lopata pe inteligența artificială din Europa

iPhone 16 Pro ar putea veni cu ecran mai mare decât predecesorii săi

Spotify ajunge la o jumătate de miliard de utilizatori

Honor Magic 6 va avea o cameră revoluționară de 160 MP cu zoom periscop și diafragmă variabilă

OnePlus 12 a fost lansat oficial: descoperă toate noutățile și funcțiile sale uimitoare.

Microsoft anunță oficial lansarea Copilot pentru Windows 10!

Cum funcționează un motor pe bază de hidrogen?

 iPhone 16 Pro: Revoluția Fotografică în Așteptare?