SU7, mașina electrică de la Xiaomi care promite să le lase în urmă pe Porsche și Tesla

SU7, mașina electrică de la Xiaomi care promite să le lase în urmă pe Porsche și Tesla

Xiaomi nu se mulțumește doar cu telefoanele, ci vrea să cucerească și piața mașinilor electrice. În noiembrie, ne-a arătat prima sa creație, SU7, o mașină care pare să aibă tot ce îți poți dori: viteză, autonomie și tehnologie. Dar cât costă? Asta e întrebarea la care nu avem încă răspuns.

SU7 va veni în două versiuni: SU7 Max, cu două motoare și tracțiune integrală, și SU7, cu un motor și tracțiune spate. Se pare că ar mai exista și un SU7 Pro, dar nu știm nimic despre el. Ceea ce știm este că SU7 Max va fi o rachetă pe șosea, depășind atât Tesla, cât și Porsche Taycan Turbo la accelerație. Va face 0-100 km/h în numai 2,78 secunde, și va merge până la 800 km fără să se oprească la încărcat.

Pentru a face SU7, Xiaomi a adunat o echipă de ingineri de top, printre care și designerul BMW iX și cel al Mercedes-Benz Vision EQXX. Mașina are un aspect elegant și modern, și se potrivește cu orice stil. Are cam aceeași mărime ca și BMW Seria 5: 1440 mm înălțime, 1963 mm lățime și 4997 mm lungime. Și dacă te întrebi de culori, ai de ales între trei: negru, alb și roșu.

Ofertazilei

Urmărește-ne și pe Google News

R.M.

Numele meu este Raul Marian Robert și sunt un pasionat scriitor și jurnalist cu peste 10 ani de experiență în domeniul comunicării online. Am absolvit Facultatea de Litere și Jurnalism și am început să scriu pe diverse platforme online, acoperind o gamă largă de subiecte precum știri, tehnologie, sănătate, afaceri și multe altele. Călătorind în lumea virtuală în căutarea celor mai noi informații, am o abordare unică și intuitivă în analiza și prezentarea informațiilor, reușind să captez esența și importanța evenimentelor și inovațiilor actuale. Misiunea mea este de a informa, educa și inspira cititorii mei, oferindu-le informații relevante și actualizate. Sunt mereu în căutarea celor mai noi tendințe în toate domeniile pe care le acopăr și mă informez în mod constant pentru a aduce cele mai bune și mai utile informații pentru cititorii mei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Telefoanele Samsung pot traduce live convorbirile telefonice

Mașinile inteligente: o inovație periculoasă pentru siguranța și intimitatea ta

Anssil, salteaua inteligentă care îți monitorizează somnul – CES 2024.

Xbox ne pregătește surprize mari: o consolă nou-nouță, un controller de ultimă generație și o consolă portabilă

Cum arată Raspberry Pi 5 pe dinăuntru? Un videoclip ne arată totul!

Aceste inovații pot fi atribuite modelelor iPhone 15 Pro

Apple a lansat a doua versiune beta pentru iOS 17.4, iPadOS 17.4, watchOS 10.4, tvOS 17.4 șo macOS sonoma 14.4

iPhone 15 ar putea elimina suportul SIM la nivel global

MediaTek Dimensity 8300, un chipset accesibil și performant, va fi lansat săptămâna viitoare.

In 2024 vin televiozarele LG OLED TV cu suport VRR de 144Hz?

Amazfit Helio Ring, inelul inteligent care te face să fii în formă

Netflix și Hățișul Tehnic: Când Streamingul Merge Pe Bucăți