Samsung va încheia suportul pentru încă un lot de telefoane și tablete Galaxy. Vezi dacă ești afectat

Samsung va încheia suportul pentru încă un lot de telefoane și tablete Galaxy. Vezi dacă ești afectat

Samsung a făcut din nou schimbări în această săptămână la lista dispozitivelor Galaxy care vor primi în continuare actualizări funcționale și de securitate. Asta înseamnă că a scos de pe listă câteva dispozitive mai noi, care au primit ultimul update la începutul anului și care nu vor mai beneficia de niciun fel de îmbunătățiri.

Printre ele se numără probabil Galaxy A51, care a fost unul dintre cele mai vândute modele ale producătorului sud-coreean, dar și Galaxy A01, care nu vor mai avea parte de nicio actualizare.

De asemenea, versiunea 5G a Galaxy Tab S6 a fost eliminată definitiv, iar versiunea 5G a Galaxy W20 cu ecran pliabil nu va mai primi niciun patch din partea Samsung.

Suportul pentru Galaxy A03 și Galaxy Tab A8 a fost, de asemenea, modificat, dar nu complet anulat. Vor mai primi actualizări, dar doar de două ori pe an, nu la fiecare trei luni ca înainte.

Pe de altă parte, au fost adăugate elemente noi pe listă, cum ar fi Galaxy S24, Galaxy Tab Active 5 și Galaxy Xcover 7, care au fost lansate de Samsung luna trecută.

Ofertazilei

Urmărește-ne și pe Google News

R.M.

Numele meu este Raul Marian Robert și sunt un pasionat scriitor și jurnalist cu peste 10 ani de experiență în domeniul comunicării online. Am absolvit Facultatea de Litere și Jurnalism și am început să scriu pe diverse platforme online, acoperind o gamă largă de subiecte precum știri, tehnologie, sănătate, afaceri și multe altele. Călătorind în lumea virtuală în căutarea celor mai noi informații, am o abordare unică și intuitivă în analiza și prezentarea informațiilor, reușind să captez esența și importanța evenimentelor și inovațiilor actuale. Misiunea mea este de a informa, educa și inspira cititorii mei, oferindu-le informații relevante și actualizate. Sunt mereu în căutarea celor mai noi tendințe în toate domeniile pe care le acopăr și mă informez în mod constant pentru a aduce cele mai bune și mai utile informații pentru cititorii mei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Bitcoin vs. Apă: De ce Bitcoin este cel mai mare dușman al apei

Acestea sunt cele mai populare aplicații mobile. Surpriza pe locul 9.

Microsoft lansează aplicația Copilot cu inteligență artificială pentru Android

iTunes pentru Windows: o actualizare de securitate esențială!

Carl Pei a confirmat o caracteristică cheie a lui Nothing Phone (2)

Probleme cu Android Auto pentru unii posesori de Galaxy S24

Apple Cedează în Fața Legii UE: Fortnite Se Întoarce pe iOS

Figure 01: Un pas uriaș înainte în fabricarea roboților

Seria Redmi K70, un succes răsunător: peste 600.000 de unități vândute în 5 minute

Redmi Note 13 Pro, primul smartphone cu noul chipset Qualcomm, va fi lansat în ianuarie.

Redmi Watch 4: Detalii cu specificatii si pret.

Întregul internet a fost dezlănțuit pe ChatGPT