Huawei FreeBuds 6i: Autonomie Superioară și Anulare a Zgomotului de Top

Huawei FreeBuds 6i: Autonomie Superioară și Anulare a Zgomotului de Top

Recent, Huawei ne-a surprins cu un eveniment fastuos în Dubai, unde a defilat cu ultimele sale inovații tehnologice: laptopuri, tablete, gadgeturi purtabile și smartwatches. Dar vedeta serii? Noul FreeBuds 6i, o pereche de căști TWS accesibile, care promit să ridice ștacheta în materie de calitate audio. Designul rămâne fidel liniei FreeBuds, păstrând eleganța modelului anterior, 5i, dar vine cu un plus de performanță: o baterie mai robustă și o anulare a zgomotului care te izolează de lumea exterioară.

Huawei nu se joacă când vine vorba de liniștea ta auditivă. Cu noul algoritm Intelligent Dynamic ANC 3.0, FreeBuds 6i nu doar că detectează zgomotul ambiental, dar îl și anihilează cu o precizie chirurgicală. E ca și cum ai avea propriul tău dom de liniște personal, indiferent de haosul din jur.

Huawei FreeBuds 6i 1

Și pentru că detaliile contează, să vorbim despre inima sonoră a acestor căști: driverele quad-magnetice de 11 mm sunt acum mai puternice cu 50% și vin cu certificare Hi-Res. Adică? Sunetul e mai clar, mai curat, mai… aproape perfect.

Dar să nu uităm de baterie, acea mică centrală energetică care te ține conectat la muzica ta preferată. Căștile păstrează bateria de 55 mAh, dar carcasa? A primit un boost de 25%, ajungând la 510 mAh. Asta înseamnă 8 ore de autonomie cu ANC dezactivat sau 5 ore cu ANC activat. Și chiar dacă încărcarea e puțin mai lungă acum, merită fiecare minut de așteptare.

Huawei FreeBuds 6i

Conectivitatea? Bluetooth 5.3, pentru o legătură stabilă și rapidă cu orice dispozitiv EMUI 10 sau mai vechi, dar și cu orice smartphone sau tabletă Android. Și dacă vrei să personalizezi experiența audio, descarcă AI Life din App Gallery și vei avea control complet asupra anulării zgomotului și multe alte funcții.

Culorile disponibile? Un alb imaculat, un violet regal și un negru profund. Prețul și disponibilitatea încă sunt învăluite în mister, dar ceva îmi spune că Huawei nu ne va ține în suspans prea mult timp. Așadar, rămâi pe frecvență!

via

Ofertazilei

Urmărește-ne și pe Google News

R.M.

Numele meu este Raul Marian Robert și sunt un pasionat scriitor și jurnalist cu peste 10 ani de experiență în domeniul comunicării online. Am absolvit Facultatea de Litere și Jurnalism și am început să scriu pe diverse platforme online, acoperind o gamă largă de subiecte precum știri, tehnologie, sănătate, afaceri și multe altele. Călătorind în lumea virtuală în căutarea celor mai noi informații, am o abordare unică și intuitivă în analiza și prezentarea informațiilor, reușind să captez esența și importanța evenimentelor și inovațiilor actuale. Misiunea mea este de a informa, educa și inspira cititorii mei, oferindu-le informații relevante și actualizate. Sunt mereu în căutarea celor mai noi tendințe în toate domeniile pe care le acopăr și mă informez în mod constant pentru a aduce cele mai bune și mai utile informații pentru cititorii mei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Nokia 3210 Revine: Nostalgie Modernă într-un Clasic Reinventat

Samsung anunță backup gratuit în cloud numit Temporary Cloud Backup pentru telefoanele sale Galaxy

Noul software pentru OnePlus 10 Pro: Android 14 și OxygenOS 14

Samsung Galaxy S24 este primul telefon care primește Gorilla Armor.

Inteligența Artificială ChatGPT a fost mutată pe o bicicletă electrică.

Performanță Foto de Neegalat: Honor Magic 6 Pro Stabilește Noi Standarde!

Snapdragon 8s Gen 3: Chipsetul Care Promite Viteză și Eficiență la Preț Redus!

Hackerii Au Descoperit! O singura apăsare de buton si controlul telefonului tău este preluat

Știrile viitorului, spuse de inteligența artificială. Uite cum sună!

Nothing OS 2.5, bazat pe Android 14, a sosit pentru Phone (2)

Declinul Torrenting-ului: De la Predominanță la Marginalizare

Grabă mare: Assassin’s Creed Syndicate se oferă gratis pe PC până pe 6 decembrie