Apple, lovită de valul de returnări al ochelarilor Vision Pro. Motivele care îi fac să-i returneze

Apple, lovită de valul de returnări al ochelarilor Vision Pro. Motivele care îi fac să-i returneze

Pe net au apărut niște rapoarte care spun că mulți clienți au returnat ochelarii Vision Pro la Apple. Dar nu pentru că ochelarii aveau un defect grav în prima zi de lansare, ci pentru că nu erau mulțumiți de ei. Și au vrut să-și ia banii înapoi, pentru că nu meritau prețul.

Prețul e prea mare

În SUA, e obișnuit să cumperi un produs și să-l returnezi înainte să expire garanția, ca să-ți iei banii înapoi. E ca și cum ai folosi produsul gratis pentru o perioadă. Dar se pare că acum nu e vorba de asta.

Se pare că e greu de crezut câți oameni au returnat ochelarii Vision Pro. Și că oamenii nu erau mulțumiți de noul dispozitiv, care costa cam 16.000 lei. Nu e de mirare, când Oculus/Meta, unul dintre cei mai buni și mai vechi producători de ochelari de realitate virtuală, își vinde ochelarii mult mai ieftin.

Nu aduc nimic nou

În plus, Vision Pro le dă multor oameni dureri de cap și amețeli, ca toate produsele de genul ăsta. Și arată cum soluția Apple nu e mai bună decât alte alternative de pe piață. Și că nu rezolvă problemele vechi ale tehnologiei sau nu oferă ceva în plus față de concurență.

La urma urmei, mulți n-au găsit nicio aplicație pentru Vision Pro care să-i facă să renunțe la soluțiile clasice. Ba chiar, multe activități sunt la fel de grele sau de plictisitoare cu ochelarii ăștia de realitate mixtă. Și asta pentru că nu poți introduce date cu precizie și trebuie să-ți miști tot timpul mâinile.

Apple știe de defecte

După o scurgere de informații, se pare că și inginerii Apple știu de defectele astea. Și chiar cred că Vision Pro nu vor fi buni de nimic până la generația a patra, dacă vor fi. Desigur, cei de la marketing și conducerea Apple nu recunosc asta, dar e greu de crezut că Apple va reuși să schimbe piața produselor XR cu Vision Pro.

Ofertazilei

Urmărește-ne și pe Google News

R.M.

Numele meu este Raul Marian Robert și sunt un pasionat scriitor și jurnalist cu peste 10 ani de experiență în domeniul comunicării online. Am absolvit Facultatea de Litere și Jurnalism și am început să scriu pe diverse platforme online, acoperind o gamă largă de subiecte precum știri, tehnologie, sănătate, afaceri și multe altele. Călătorind în lumea virtuală în căutarea celor mai noi informații, am o abordare unică și intuitivă în analiza și prezentarea informațiilor, reușind să captez esența și importanța evenimentelor și inovațiilor actuale. Misiunea mea este de a informa, educa și inspira cititorii mei, oferindu-le informații relevante și actualizate. Sunt mereu în căutarea celor mai noi tendințe în toate domeniile pe care le acopăr și mă informez în mod constant pentru a aduce cele mai bune și mai utile informații pentru cititorii mei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Urmatorul telefon mobil va fi implantat în urechile noastre, iar corpul nostru va fi incarcatorul, potrivit tatălui radiotelefonului

Nothing Phone (2a) – un succes fulminant cu 60.000 de unități vândute în doar o oră

Huawei MateBook D16 2024, laptopul care te face să vrei să lucrezi

Cum arată ID.7 Tourer, primul break 100% electric de la Volkswagen

Samsung pregătește un power bank de 10.000 mAh cu încărcare wireless: ce poate face!

Nubia a comparat Z60 Ultra cu iPhone 15 Pro

Apple încurajează inovația din partea furnizorilor de ecrane

Dispozitivele de top Samsung din 2023 vor beneficia de One UI 6.1 în prima parte a anului 2024

 ADATA ne dă o gură de aer proaspăt cu primul SSD extern USB4 numit SE920.

Acum televizoarele Smart Samsung din 2020 au și aplicații de jocuri în cloud.

Când o să avem un iphone cu o cameră sub ecran? Nu prea curând, din păcate

Samsung Galaxy A25 5G: nu se va încărca în doar câteva secunde.