Apple Vision Pro, fără YouTube și Spotify.

Apple Vision Pro, fără YouTube și Spotify.

Apple Vision Pro, casca de realitate mixtă, va fi lansată în curând. Dispozitivul va costa o avere și deja au apărut niște zvonuri neplăcute. Se pare că nu va avea aplicații de la servicii importante de streaming ca YouTube și Spotify, pentru că niciuna dintre ele nu vrea să facă o aplicație nativă pentru sistemul de operare al dispozitivului.

Nu demult, s-a aflat că aplicația Netflix nu va merge pe căștile Apple Vision Pro, care vor fi disponibile în curând, iar acum Bloomberg spune că nici YouTube și Spotify nu vor face aplicații pentru dispozitivul de realitate augmentată. Niciunul dintre cele două servicii nu va face o aplicație pentru VisionOS, iar versiunile existente pentru iPad nu vor fi activate pe casca de 3.500 de dolari. Asta nu înseamnă că serviciile nu se pot folosi deloc, dar vor trebui să fie accesate prin browser, ceea ce înseamnă, clar, o experiență de utilizare diferită.

De exemplu, funcții ca vizualizarea offline vor fi pierdute, doar aplicațiile dedicate le oferă. Vision Pro se poate precomanda deja și va începe să fie livrat pe 2 februarie. De altfel, YouTube are o aplicație dedicată pentru căștile virtuale Meta Quest, dar Spotify nu a făcut niciodată aplicații pentru dispozitivele de realitate virtuală. Aplicațiile Meta, ca Facebook, Instagram și WhatsApp, sunt, de asemenea, excluse din Vision Pro. Totuși, Meta nu a anunțat încă niciun plan pentru o cască de realitate mixtă, așa că ar putea să facă o aplicație dedicată pentru VisionOS.

Într-un fel, poți să le înțelegi pe aceste companii, pentru că e vorba de un dispozitiv de 3500 de dolari. E puțin probabil ca prea mulți oameni să îl cumpere, așa că șefii serviciilor de streaming s-ar putea să creadă că e o pierdere de bani și resurse să facă aplicații dedicate.

via

Ofertazilei

Urmărește-ne și pe Google News

R.M.

Numele meu este Raul Marian Robert și sunt un pasionat scriitor și jurnalist cu peste 10 ani de experiență în domeniul comunicării online. Am absolvit Facultatea de Litere și Jurnalism și am început să scriu pe diverse platforme online, acoperind o gamă largă de subiecte precum știri, tehnologie, sănătate, afaceri și multe altele. Călătorind în lumea virtuală în căutarea celor mai noi informații, am o abordare unică și intuitivă în analiza și prezentarea informațiilor, reușind să captez esența și importanța evenimentelor și inovațiilor actuale. Misiunea mea este de a informa, educa și inspira cititorii mei, oferindu-le informații relevante și actualizate. Sunt mereu în căutarea celor mai noi tendințe în toate domeniile pe care le acopăr și mă informez în mod constant pentru a aduce cele mai bune și mai utile informații pentru cititorii mei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Nothing Phone (2a) sosește pe 5 martie

Android 14 este acum disponibil pentru seria Galaxy Tab S8 și A73

Când o să avem un iphone cu o cameră sub ecran? Nu prea curând, din păcate

OnePlus 12 rupe recordurile AnTuTu

Ce este HAARP? Proiectul HAARP și controversele asociate

Cum arată noul Samsung Galaxy Z Fold6? Vezi imaginile randate!

Samsung se confruntă cu o problemă: lista de actualizare la Android 14 a dispărut de pe site-ul oficial

Testele nu mint: 8 GB de RAM nu se bat cu 16 GB de RAM – nici măcar pe Mac-uri.

Microsoft dă lovitura cu un buton tare chic pe tastaturi: e nou-nouț și vine direct din viitor!

Apple pregătește un dispozitiv revoluționar cu ecran pliabil.

Reclamele care întrerup videoclipurile au ajuns și pe TikTok

Pixel Fold 2, surprize de la Google pe piața telefoanelor pliabile.