NEC LAVIE Tab T14L:Tableta japoneză care bate iPad Pro și Galaxy Tab S9 la două capitole

NEC LAVIE Tab T14L:Tableta japoneză care bate iPad Pro și Galaxy Tab S9 la două capitole

Dacă vrei o tabletă de top, care să nu te lase la greu, probabil că te gândești la iPad Pro sau Galaxy Tab S, că doar Apple și Samsung știu ce fac și îți oferă performanță și funcționalitate de calitate.

Dar nu crede că ei sunt singurii pe piață, că mai sunt și alții care se bagă în seamă. Compania japoneză NEC a scos o tabletă care nu numai că se bate cu cei mari, dar îi și depășește la două aspecte.

NEC LAVIE Tab T14, lansată de curând, e cea mai mare tabletă pe care ai văzut-o, cu un ecran OLED de 14,5 inci, care bate iPad Pro și Galaxy Tab S9+ la rezoluție și la rată de reîmprospătare. Ca să-ți faci o idee, iPad Pro are 12,9 inci și 2048×2732 pixeli, iar Tab S9+ are 12,4 inci și 1752×2800 pixeli.

Dar NEC nu se mulțumește doar cu ecranul, ci vrea să-ți ofere și o experiență audio de senzație, cu opt difuzoare JBL cu Dolby Atmos pentru sunet surround. La capitolul performanță, tableta are un procesor MediaTek Dimensity 9000, care nu e cel mai nou și mai tare de pe piață, dar se descurcă bine, cu 12 GB de RAM și 256 GB de spațiu.

Tableta mai are și alte dotări, cum ar fi camere de 13 megapixeli pe față și pe spate, plus una de 5 megapixeli ultraangulară, și două porturi USB Type-C cu suport DP-In/DP-Out. Pentru toate astea, NEC cere 142.780 de yeni, adică vreo 4400 de lei, dar nu te grăbi să-ți faci cont în Japonia, căci, după cum zice TechRadar, LAVIE Tab T14 e disponibilă doar acolo.

Ofertazilei

Urmărește-ne și pe Google News

R.M.

Numele meu este Raul Marian Robert și sunt un pasionat scriitor și jurnalist cu peste 10 ani de experiență în domeniul comunicării online. Am absolvit Facultatea de Litere și Jurnalism și am început să scriu pe diverse platforme online, acoperind o gamă largă de subiecte precum știri, tehnologie, sănătate, afaceri și multe altele. Călătorind în lumea virtuală în căutarea celor mai noi informații, am o abordare unică și intuitivă în analiza și prezentarea informațiilor, reușind să captez esența și importanța evenimentelor și inovațiilor actuale. Misiunea mea este de a informa, educa și inspira cititorii mei, oferindu-le informații relevante și actualizate. Sunt mereu în căutarea celor mai noi tendințe în toate domeniile pe care le acopăr și mă informez în mod constant pentru a aduce cele mai bune și mai utile informații pentru cititorii mei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Funcția de voce ChatGPT este acum disponibilă pentru toți utilizatorii. Iată cum se utilizează

Adio, Google Assistant! Samsung renunță la el pe televizoarele sale

Jocuri Xbox pe TV, fără consolă! Cum funcționează serviciul cloud exclusiv al televizoarelor Samsung

OpenAI testează o metodă pentru a preveni apocalipsa IA

Ceapa 5G: cum a devenit o legumă mai bună și mai ecologică cu ajutorul inteligenței artificiale!

Samsung lansează actualizarea Android 14 (One UI 6) pentru telefoanele mobile

Xiaomi 14T Pro – Scurgeri de informații dezvăluie un viitor strălucit

În Culisele Celui Mai Mare Pact AI: Apple Îmbrățișează Gemini

Nothing Chats, cum a reușit Nothing să aducă iMessage pe Android

De ce Apple nu se grăbește să lanseze un iPhone pliabil?

Performanță Foto de Neegalat: Honor Magic 6 Pro Stabilește Noi Standarde!

Când va apărea Samsung Galaxy S24? A fost dezvăluit data lansării.