Samsung Galaxy Fit 3 își dezvăluie toate secretele înainte de lansare

Samsung Galaxy Fit 3 își dezvăluie toate secretele înainte de lansare

Samsung a publicat din greșeală pe site-ul său din Emiratele Arabe Unite noul său smartwatch Galaxy Fit 3. Nu este prima dată când auzim despre acest gadget de la Samsung, dar acum avem toate detaliile tehnice și imaginile cu el. După cum ne așteptam, Galaxy Fit 3 vine cu multe noutăți față de Galaxy Fit 2 din 2020, cum ar fi un ecran mai generos, o interfață mai intuitivă și o baterie mai puternică.

galaxy fit 3

Galaxy Fit 3 are un ecran AMOLED de 1,6 inchi cu o rezoluție de 256 x 402 px, carcasă din plastic și margini din aluminiu. Ceasul are peste 100 de teme, plus posibilitatea de a vă personaliza tema cu o poză din galerie. Partea de software este controlată de o interfață simplă cu iconițe.

Aveți la dispoziție peste 100 de moduri, inclusiv monitorizarea activității, a somnului, a stresului și a pulsului. Dispozitivul are, de asemenea, un senzor care detectează dacă ați căzut și poate suna contactele de urgență.

galaxy fit 3 features

Galaxy Fit 3 vă arată, de asemenea, notificările primite și vă lasă să controlați muzica. Deși ceasul nu poate prelua apeluri, vă dă posibilitatea să respingeți apelurile de pe un dispozitiv conectat și să trimiteți mesaje predefinite. Nu are GPS integrat, așa că trebuie să vă conectați la telefon pentru a vă urmări alergările. Samsung a confirmat, de asemenea, că ceasul nu are NFC sau aplicații de la alți producători.

galaxy fit 3 produs

Bateria ar trebui să țină 13 zile în utilizare normală și are, de asemenea, o funcție de încărcare rapidă care îl încarcă până la 65% în 30 de minute. Dispozitivul se încarcă cu un încărcător magnetic automat, cu doi pini.

Galaxy Fit 3 va fi disponibil în cel puțin trei culori – negru, alb și roz. Cântărește 18,5 grame și are un rating IP68. Singurul lucru care nu se știe încă este prețul și data de lansare, care vor fi anunțate probabil în curând.

Ofertazilei

Urmărește-ne și pe Google News

R.M.

Numele meu este Raul Marian Robert și sunt un pasionat scriitor și jurnalist cu peste 10 ani de experiență în domeniul comunicării online. Am absolvit Facultatea de Litere și Jurnalism și am început să scriu pe diverse platforme online, acoperind o gamă largă de subiecte precum știri, tehnologie, sănătate, afaceri și multe altele. Călătorind în lumea virtuală în căutarea celor mai noi informații, am o abordare unică și intuitivă în analiza și prezentarea informațiilor, reușind să captez esența și importanța evenimentelor și inovațiilor actuale. Misiunea mea este de a informa, educa și inspira cititorii mei, oferindu-le informații relevante și actualizate. Sunt mereu în căutarea celor mai noi tendințe în toate domeniile pe care le acopăr și mă informez în mod constant pentru a aduce cele mai bune și mai utile informații pentru cititorii mei.

  • Va avea difuzor , se vor putea face apeluri direct pe dispozitiv sau asta va fi rezervat strict ceasurilor ?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

iPhone 17 ar putea beneficia de un display asemănător cu cel al Galaxy S24 Ultra

Dezvăluri cu specificații despre Xiaomi SU7, o mașină electrică de lux, inteligentă și performantă.

WhatsApp nu mai e prieten cu Drive: cum să îți faci backup la mesajele tale fără să îți pierzi spațiul

Duet AI: un asistent AI pentru Gmail, GDrive și Google Docs.

Ce îl sperie pe șeful OpenAI când vine vorba de inteligența artificială

Apple încurajează inovația din partea furnizorilor de ecrane

ChatGPT, arma secretă a hackerilor sponsorizați de state

Reclamele care întrerup videoclipurile au ajuns și pe TikTok

De la MagSafe la Qi2: cum să profiți de tehnologia de încărcare magnetică pe smartphone-urile Android

Probleme cu Android Auto pentru unii posesori de Galaxy S24

Samsung Galaxy S24, S24+ si S24 Ultra au fost prezentate. Preț si disponibilitate în România.

Cum să alegi cel mai bun router Wifi. Sfaturi si recomandari.