Dezvăluire Șocantă: Galaxy S22 Primește Super-Puteri AI

Dezvăluire Șocantă: Galaxy S22 Primește Super-Puteri AI

Samsung ne-a surprins recent cu lansarea noului său vârf de lance, Galaxy S24, aducând cu el funcții inovatoare de inteligență artificială. Aceste funcții promit să revoluționeze modul în care interacționăm cu dispozitivele noastre, oferind asistență în eficientizarea muncii, căutări mai precise pe internet și chiar traduceri instantanee de conversații. Se aștepta ca aceste caracteristici să fie disponibile inițial doar pentru seria Galaxy S23 în cursul verii, însă se pare că Samsung are alte planuri.

Conform declarațiilor inițiale ale companiei, se anticipa că doar cele mai noi modele și seria Galaxy S23 ar urma să beneficieze de aceste actualizări. Totuși, informații recente sugerează că și utilizatorii seriei Galaxy S22 ar putea avea parte de aceste funcții avansate de AI.

TM Roh, președintele diviziei mobile Samsung, a menționat că echipa sa caută soluții pentru a extinde capabilitățile AI Galaxy și pe modelele anterioare. Deși există provocări tehnice, dat fiind că unele funcții necesită procesare pe dispozitiv în timp ce altele sunt bazate pe cloud, Roh este optimist că aceste funcții vor fi adaptate și pentru seria S22.

Astfel, chiar dacă nu este încă o certitudine, există speranțe reale că seria Galaxy S22 va beneficia în curând de funcții AI similare cu cele ale noului Galaxy S24, dând utilizatorilor motive să aștepte cu nerăbdare viitoarele actualizări.

via

Ofertazilei

Urmărește-ne și pe Google News

R.M.

Numele meu este Raul Marian Robert și sunt un pasionat scriitor și jurnalist cu peste 10 ani de experiență în domeniul comunicării online. Am absolvit Facultatea de Litere și Jurnalism și am început să scriu pe diverse platforme online, acoperind o gamă largă de subiecte precum știri, tehnologie, sănătate, afaceri și multe altele. Călătorind în lumea virtuală în căutarea celor mai noi informații, am o abordare unică și intuitivă în analiza și prezentarea informațiilor, reușind să captez esența și importanța evenimentelor și inovațiilor actuale. Misiunea mea este de a informa, educa și inspira cititorii mei, oferindu-le informații relevante și actualizate. Sunt mereu în căutarea celor mai noi tendințe în toate domeniile pe care le acopăr și mă informez în mod constant pentru a aduce cele mai bune și mai utile informații pentru cititorii mei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Anssil, salteaua inteligentă care îți monitorizează somnul – CES 2024.

Interceptarea platformelor criptate este ilegală în UE

Facebook îți urmărește istoricul de linkuri și îți spune că e pentru binele tău

Samsung Galaxy și Android 15: ce telefoane vor avea parte de noul sistem de operare

Snapdragon 8s Gen 3: Chipsetul Care Promite Viteză și Eficiență la Preț Redus!

Galaxy S24 Ultra se lasă văzut în noi imagini alături de Galaxy S23 Ultra

Google Pixel Fold 2 se arată în toată splendoarea: ce are nou și când apare

Imagini oficiale cu Samsung Galaxy A55, cu o nouă ramă metalică

OnePlus Watch 2 vine cu surprize: ce știm până acum

Inteligența artificială a depășit imaginile false: acum poate să-ți facă videoclipuri care arată ca realitatea

Samsung pregătește un cip de 3 nm pentru Galaxy S25: Exynos 2500

Chatbotul Bard a făcut o mare greșeală, regretul de 100 de miliarde de dolari al Google