Ceasul inteligent care îți citește glicemia: Galaxy Watch7 vine în forță!

Ceasul inteligent care îți citește glicemia: Galaxy Watch7 vine în forță!

În lumea dispozitivelor purtabile, monitorizarea neinvazivă a glicemiei reprezintă următorul pas în evoluție. Potrivit unui proaspăt raport din Coreea de Sud, Samsung ar putea să lanseze cea mai nouă generație de ceasuri inteligente, echipate cu tehnologie capabilă să monitorizeze nivelul de glicemie al utilizatorilor.

Conform informațiilor, Hon Pak, vicepreședinte executiv și șef al departamentului de sănătate digitală la Samsung Electronics, s-a întâlnit cu membrii consiliului consultativ al Samsung Health la centrul medical al companiei din Seul. Scopul discuției a fost să exploreze progresele înregistrate în monitorizarea glicemiei și posibilitatea de a integra această funcționalitate în dispozitivele inteligente purtabile.

În cadrul conversației, s-au atins și alte subiecte relevante, precum dezvoltarea inteligenței artificiale în domeniul sănătății și avansurile în detectarea tulburărilor de ritm cardiac și a hipertensiunii. Cu toate acestea, raportul nu a furnizat detalii specifice privind modul de funcționare al sistemului de monitorizare a glicemiei.

Lansarea seriei Galaxy Watch7 este programată pentru 10 iulie, odată cu debutul modelelor Galaxy Ring, Galaxy Fold6 și Flip6. Se speculează că Watch7 va fi echipat cu un nou chipset Exynos W940, cu o putere de procesare cu 50% mai mare decât a predecesorului său, și ar putea oferi până la 32 GB de stocare .

via

Ofertazilei

Urmărește-ne și pe Google News

R.M.

Numele meu este Raul Marian Robert și sunt un pasionat scriitor și jurnalist cu peste 10 ani de experiență în domeniul comunicării online. Am absolvit Facultatea de Litere și Jurnalism și am început să scriu pe diverse platforme online, acoperind o gamă largă de subiecte precum știri, tehnologie, sănătate, afaceri și multe altele. Călătorind în lumea virtuală în căutarea celor mai noi informații, am o abordare unică și intuitivă în analiza și prezentarea informațiilor, reușind să captez esența și importanța evenimentelor și inovațiilor actuale. Misiunea mea este de a informa, educa și inspira cititorii mei, oferindu-le informații relevante și actualizate. Sunt mereu în căutarea celor mai noi tendințe în toate domeniile pe care le acopăr și mă informez în mod constant pentru a aduce cele mai bune și mai utile informații pentru cititorii mei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Xiaomi lansează un router wi-fi 7 la preț de chilipir.

Honor X50i+: cameră foto de 108 MP și un preț foarte bun.

Noua consolă Xbox va fi cel mai tare lucru pe care l-au făcut vreodată: ce planuri are Microsoft pentru viitor

STUND, ceasul care nu-ți arată ora, ci doar te trezește la realitate și te anunță când trece timpul.

Xbox ne pregătește surprize mari: o consolă nou-nouță, un controller de ultimă generație și o consolă portabilă

Seria Samsung Galaxy S24 vine cu un display mai sensibil la atingere

Samsung va produce cipul Tensor G4 pentru Google

Exclusivitate: Intră Primul în Acțiunea Call of Duty Warzone Mobile – Află Cum!

Samsung se laudă cu tehnologia Ironflex pentru telefoanele pliabile Galaxy Z Fold 6 și Z Flip 6

Ce este Chat GPT, cum funcționează și la ce se folosește?

Phone 16 Pro și iPhone 16 Pro Max: primele imagini randate ale noilor smartphone-uri Apple

iOS 18 ne promite cea mai tare actualizare de până acum pentru iPhone