Acestea sunt acum TOP Cele mai puternice 10 telefoane Android.

Acestea sunt acum TOP Cele mai puternice 10 telefoane Android.

Când vrei să îți iei un telefon nou, nu te uiți doar la preț sau la design, ci și la cât de bine merge. Și pentru asta, există niște programe care îți testează telefonul și îți spun cât de puternic e. Unul dintre ele se numește AnTuTU și tocmai a făcut o listă cu cele mai puternice telefoane Android din lume. Și nu doar din China, ci din toate țările.

Ce telefoane sunt pe listă? Cele care au cel mai nou procesor, Snapdragon 8 Gen 3, care e o bestie. Cel mai tare dintre ele e Xiaomi 14 Pro, care a făcut peste 2 milioane de puncte la test. Pe locul doi e Nubia Z50S Pro, care e aproape la fel de bun. Și pe locurile trei și patru sunt Red Magic 8 Pro+ și Red Magic 8S Pro, care sunt niște telefoane de gaming super rapide.

antutu global 2023 1

Dar nu numai astea sunt pe listă. Mai sunt și Galaxy S23+ și Galaxy S23 Ultra, care sunt niște telefoane „de lux”, cu ecrane mari și camere bune. Și mai sunt și Xiaomi 13, 13 Pro și 13T Pro, care sunt niște telefoane echilibrate, cu un raport calitate-preț foarte bun.

Dar lista nu e definitivă. În curând vor apărea și alte telefoane cu Snapdragon 8 Gen 3, care vor fi și mai puternice. De exemplu, OnePlus 12, care se zvonește că ar face 2,3 milioane de puncte la test. Poate chiar să fie cel mai puternic telefon Android din lume. Așa că, dacă vrei să îți iei un telefon nou, mai bine aștepți puțin. Sau nu, că oricum nu o să îți ajungă banii.

Ofertazilei

Urmărește-ne și pe Google News

R.M.

Numele meu este Raul Marian Robert și sunt un pasionat scriitor și jurnalist cu peste 10 ani de experiență în domeniul comunicării online. Am absolvit Facultatea de Litere și Jurnalism și am început să scriu pe diverse platforme online, acoperind o gamă largă de subiecte precum știri, tehnologie, sănătate, afaceri și multe altele. Călătorind în lumea virtuală în căutarea celor mai noi informații, am o abordare unică și intuitivă în analiza și prezentarea informațiilor, reușind să captez esența și importanța evenimentelor și inovațiilor actuale. Misiunea mea este de a informa, educa și inspira cititorii mei, oferindu-le informații relevante și actualizate. Sunt mereu în căutarea celor mai noi tendințe în toate domeniile pe care le acopăr și mă informez în mod constant pentru a aduce cele mai bune și mai utile informații pentru cititorii mei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

GTA VI se lasă așteptat: ce decizie drastică a luat Rockstar

Nothing Phone (2a) pret si disponibilitate in Romania.

Cum arată Samsung Galaxy A35. Primele randări.

Xiaomi Smart Band 8. Brăţară de fitness cu autonomie peste 2 săptămâni.

Sateliții responsabili pentru serviciul mobil Starlink au decolat

ZTE Libero Flip, o minune de la ZTE care se pliază și nu costă o avere.

Roku TV. Un jucător nou, puternic pe piața TV – CU MODELE IEFTIN!

Cum funcționează un motor pe bază de hidrogen?

Circle to Search ar putea ajunge pe mai multe telefoane în octombrie

Dezvăluri Galaxy S24 Ultra: Imagini reale cu noul telefon Samsung.

Bateria pe bază de sânge: o soluție inovatoare pentru dispozitivele medicale implantate.

 Samsung lansează oficial Galaxy A15, Galaxy A15 5G și Galaxy A25 5G