Ce trebuie să știi despre OnePlus Watch 2, noul ceas inteligent cu Wear OS 4!

Ce trebuie să știi despre OnePlus Watch 2, noul ceas inteligent cu Wear OS 4!

Dacă ai citit recenzia despre OnePlus Watch, știi că a primit 4 stele din 5, ceea ce nu e rău deloc. Dar dacă vrei să vezi ce poate face OnePlus mai bine, atunci ar trebui să fii atent la OnePlus Watch 2 – care tocmai a fost scăpat pe net de niște băieți deștepți.

Niște imagini neoficiale cu ceasul inteligent au fost publicate de MySmartPrice și @OnLeaks (via Android Authority), și se pare că noul model va avea un ecran AMOLED de 1,43 inchi, puțin mai mare decât cel de 1,39 inchi de pe OnePlus Watch.

OnePlus Watch 2 5K1

Ceasul are și o mică proeminență pe partea dreaptă, unde probabil vor fi niște butoane fizice. Și dacă ești plictisit de negru, vei avea și opțiunea de alb, ca să-ți asortezi ceasul cu ținuta.

MySmartPrice zice că imaginile sunt bazate pe “fotografii reale ale unui prototip în faza de testare”, deci nu te mira dacă designul final o să fie altfel. Cică ceasul o să fie dotat cu un procesor Qualcomm Snapdragon W5 Gen 1, care o să-l facă să zboare.

Sistem de operare Wear OS

Dar cea mai mare schimbare la OnePlus Watch 2 nu e la exterior, ci la interior: adică sistemul de operare. Se pare că OnePlus a renunțat la sistemul lor personalizat, care era cam limitat, și a trecut la Wear OS 4 de la Google.

Asta înseamnă că o să ai acces la mai multe aplicații și fețe de ceas, și o să te poți bucura de toate funcțiile pe care le oferă Google pe dispozitivele portabile, cum ar fi Pixel Watch 2.

Nu prea avem multe informații despre OnePlus Watch 2, dar am auzit că o să fie “mai bun” decât primul (ce surpriză!) și că o să fie lansat undeva în 2024. Până atunci, poți să te uiți la imaginile scăpate și să visezi la cum o să-ți arate ceasul nou.

Ofertazilei

Urmărește-ne și pe Google News

R.M.

Numele meu este Raul Marian Robert și sunt un pasionat scriitor și jurnalist cu peste 10 ani de experiență în domeniul comunicării online. Am absolvit Facultatea de Litere și Jurnalism și am început să scriu pe diverse platforme online, acoperind o gamă largă de subiecte precum știri, tehnologie, sănătate, afaceri și multe altele. Călătorind în lumea virtuală în căutarea celor mai noi informații, am o abordare unică și intuitivă în analiza și prezentarea informațiilor, reușind să captez esența și importanța evenimentelor și inovațiilor actuale. Misiunea mea este de a informa, educa și inspira cititorii mei, oferindu-le informații relevante și actualizate. Sunt mereu în căutarea celor mai noi tendințe în toate domeniile pe care le acopăr și mă informez în mod constant pentru a aduce cele mai bune și mai utile informații pentru cititorii mei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Motorola MOTO G73 5G, disponibil în România la un preț avantajos.

Imagini oficiale cu Samsung Galaxy A55, cu o nouă ramă metalică

Gemini, serviciul de chatbot de la Google, vine în Google Messages

Xiaomi x Leica Optical Institute: Xiaomi și Leica fac echipă pentru a revoluționa fotografia pe mobil

Specificațiile principale ale Oppo Reno 10 Pro+ au fost scurse

Bug Google Drive: multe persoane au pierdut luni de zile de date

Cum arată Samsung Galaxy S24 Ultra în realitate? Primele imagini cu ecranul aprins, dezvăluite.

Noul software pentru OnePlus 10 Pro: Android 14 și OxygenOS 14

Cum funcționează AirTag-ul si cum se configurează? Ghidul complet

 iPhone 16 Pro și iPhone 17 vor aduce inovații importante la camerele foto

Modele lingvistice mari(LLM): ce sunt, cum funcționează și cum să le folosești.

Galaxy Z Fold 6 ar putea aduce în sfârșit îmbunătățirile pe care utilizatorii le așteptau de mult timp