ChatGPT s-a dat pe brazdă și a învățat niște chestii noi: acum poți să-i bagi fișiere pe gât și să vezi ce face cu ele

ChatGPT s-a dat pe brazdă și a învățat niște chestii noi: acum poți să-i bagi fișiere pe gât și să vezi ce face cu ele

ChatGPT nu se lasă mai prejos și poate să-ți facă și niște grafice frumoase din documentele pe care i le dai, dar asta nu e tot: mai are și alte surprize pregătite pentru tine.

la-i CARDUL CU MILIOANE DE IDEI de la eMAG

De când a apărut ChatGPT, făcut de OpenAI, a trecut cam un an: în tot acest timp, chatbotul s-a pus la punct cu o grămadă de funcții mișto, ca să nu mai zic de GPT-ul care-l susține.

Versiunea premium a serviciului, ChatGPT Plus, a primit niște update-uri de ultimă oră, care încă se testează: una dintre cele mai tari e că acum poți să încarci și să lucrezi cu fișiere, după cum zice The Verge.

De exemplu, ChatGPT poate să-ți rezume un PDF sau să-ți răspundă la întrebări bazate pe ce scrie în el – e ca și cum ai avea un asistent personal. Poate să-ți facă chiar și niște vizualizări de date, dacă îl rogi frumos.

Post by @luokai
View on Threads

O altă chestie faină e că chatbotul poate să-și dea seama singur dacă trebuie sau nu să folosești, de pildă, Browse with Bing sau funcția de analiză a datelor, în funcție de context. Înainte, trebuia să alegi tu manual dintr-un meniu ce vrei să faci.

Urmărește-ne și pe Google News

R.M.

Numele meu este Raul Marian Robert și sunt un pasionat scriitor și jurnalist cu peste 10 ani de experiență în domeniul comunicării online. Am absolvit Facultatea de Litere și Jurnalism și am început să scriu pe diverse platforme online, acoperind o gamă largă de subiecte precum știri, tehnologie, sănătate, afaceri și multe altele. Călătorind în lumea virtuală în căutarea celor mai noi informații, am o abordare unică și intuitivă în analiza și prezentarea informațiilor, reușind să captez esența și importanța evenimentelor și inovațiilor actuale. Misiunea mea este de a informa, educa și inspira cititorii mei, oferindu-le informații relevante și actualizate. Sunt mereu în căutarea celor mai noi tendințe în toate domeniile pe care le acopăr și mă informez în mod constant pentru a aduce cele mai bune și mai utile informații pentru cititorii mei.

Post navigation

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Aflați care sunt cele mai comune funcții ale frigiderului și congelatorului!

Redmi Watch 4 Lansat Oficial: Ceasul inteligent cu HyperOS, carcasă metalică, GPS și ecran AMOLED

Precomanda Google Pixel 8 și 8 Pro in Romania la cel mai bun pret posibil.