LISTA DE DORINȚE XIAOMI SMART BAND 9: TOATE CARACTERISTICILE PE CARE AS VREA SĂ LE VĂD

LISTA DE DORINȚE XIAOMI SMART BAND 9: TOATE CARACTERISTICILE PE CARE AS VREA SĂ LE VĂD

Iată toate funcțiile noi pe care am dori să le vedem în cel mai ieftin succesor de fitness de la Xiaomi, Smart Band 9, așteptat să sosească în acest an.
Xiaomi Mi Band 8 (Xiaomi Smart Band 8 în Europa) are o cantitate incredibilă de caracteristici și, având în vedere că are un preț de puțin sub 20.000 de forinți, îl recomandăm în prezent cumpărătorilor cu buget redus. În fiecare an sosește următoarea Mi Band, aducând noi îmbunătățiri gamei, oferind adesea caracteristici rezervate anterior unor dispozitive mult mai scumpe. În timp ce mai este încă destul timp pentru un nou model, iată lista mea de dorințe cu ceea ce aș dori să văd anul viitor de la Xiaomi Mi Band 9.

Buton Back Fizic


Întreaga interfață de utilizator a Mi Band 8 este navigabilă prin atingere, ceea ce este puțin dificil pentru un ecran atât de mic. Pun pariu că este vorba în principal de reducerea costurilor, dar probabil și de o mică parte din dorința de a rămâne la filozofia foarte minimalistă a Mi Band. Cu toate acestea, un buton fizic de revenire ar face navigarea prin interfața utilizator semnificativ mai ușoară, chiar dacă ar adăuga un pic de volum la modelul actual.

NFC nu ar trebui să fie rezervat pentru China

nfc


Versiunea chineză a Mi Band 8 include NFC pentru plăți mobile. Banda funcționează în prezent cu AliPay și WeChat Pay. Este minunat, dar cum rămâne cu versiunea internațională? Xiaomi a decis să nu includă deloc această funcție. Ar fi frumos să vedem că Mi Band 9 include această funcție în toate versiunile, mai ales că serviciile de plată ale versiunii chinezești sunt deja disponibile în alte țări din Europa și Asia.

GPS-ul ar fi, de asemenea, bun


Sunt sigur că, pe lângă NFC, ceea ce își doresc cel mai mult utilizatorii este GPS. În timp ce Mi Band 8 poate folosi GPS-ul telefonului, GPS-ul încorporat rămâne una dintre cele mai mari lipsuri ale Mi Band. Xiaomi Mi Band 9 ar trebui să remedieze în sfârșit acest lucru și să ofere GPS încorporat.

gps

Ar face acest lucru ca dispozitivul să fie drastic mai scump? Probabil că da, iar acest lucru ar putea fi o problemă pentru unii, dar soluția simplă ar putea fi lansarea unei variante cu GPS și a unui model de bază mai ieftin. Acest lucru ar putea părea inutil, deoarece există deja seria Mi Band Pro, dar aceste dispozitive de urmărire sunt oarecum mai aproape de un smartwatch entry-level decât de un dispozitiv de urmărire a activității fizice. Unii dintre noi doresc ceva mic și accesibil, precum Mi Band 8, dar sunt dispuși să plătească puțin mai mult pentru extra-uri utile.

Mi Fitness


Cel mai mare punct slab al Mi Band a fost întotdeauna software-ul și, din păcate, acesta este și astăzi cazul. În trecut, compania a oferit două aplicații oficiale, ambele cu interfețe de utilizator și seturi de funcții diferite; acest lucru a fost mai mult decât confuz. Mi Band 8 este compatibilă doar cu aplicația Mi Fitness și atât, deoarece Mi Band nu funcționează nici cu aplicații terțe. Suportul limitat nu ar conta atât de mult dacă interfața de utilizator a aplicației oficiale ar funcționa la fel de bine ca Fitbit și altele, dar nu este așa.

mi fitness

Aplicației îi lipsesc multe opțiuni de personalizare. De exemplu, nu există nicio modalitate de a trece de la metric la US/Imperial. În plus, este și un pic buggy, fiind destul de frecvente problemele de conectivitate între aplicație și ceas. Navigarea în aplicație nu este atât de rea, dar unele funcții necesită o mulțime de pași inutili.

Știu că nu te poți aștepta decât la atât de mult de la o brățară de fitness care se încadrează în gama de prețuri de cumpărare impulsivă, dar acesta este singurul lucru care împiedică acest tracker să fie practic perfect. Dacă Xiaomi ar putea îmbunătăți experiența aplicațiilor, ar avea un dispozitiv care este, fără îndoială, la fel de bun ca și trackerele care costă dublu sau chiar triplu.

După cum am menționat mai sus, Mi Band 7 și cele anterioare au funcționat și cu o altă aplicație numită Zepp Life. Această aplicație era mai bună din anumite puncte de vedere și avea acces la unele opțiuni de sincronizare a datelor de la terți pe care aplicația Mi nu le avea. Așadar, ce suportă aplicația Mi Fitness pentru sincronizarea datelor? Strava și atât. Acest lucru nu ar fi atât de rău dacă ar exista suport pentru aplicațiile de fitness de la terți, dar nu poți folosi nici măcar ceva precum Google Fit ca înlocuitor.

O aplicație reînnoită ar ajuta foarte mult, dar aș putea trăi cu Mi Fitness dacă aș putea să-mi sincronizez datele de la și către alte aplicații sau dacă aș putea folosi o aplicație terță în întregime ca înlocuitor. Deși înțeleg că Xiaomi vrea să rămână concentrată pe ecosistemul său, acest lucru face ca utilizarea brățării să fie foarte frustrantă pentru cei din afara Chinei. Mi-ar plăcea să văd această schimbare cu Mi Band 9.

Va exista un Xiaomi Smart Band 9?


Mi Band este unul dintre puținele produse care a fost lansat oficial în SUA. Este destul de previzibil că va exista un Xiaomi Mi Band 9 la un moment dat în viitor. Să aruncăm o scurtă privire asupra istoricului de lansări al companiei. Rețineți că ne concentrăm pe datele de lansare la nivel global, nu pe lansările inițiale doar în China.

Mi Band 8 – 26 octombrie 2023.
Mi Band 7 – 21 iunie 2022.
Mi Band 6 – 30 aprilie 2021.
După cum puteți vedea, Xiaomi a lansat o nouă versiune a Band-ului în fiecare an, deși luna reală de lansare globală a variat semnificativ. Este aproape sigur că vom vedea Mi Band 9 în 2024, deși este mult mai greu de spus când va sosi în acel an, mai ales că Mi Band 8 a ajuns atât de târziu pe piață. Compania ar vrea probabil să lase cel puțin un an de pauză între modele, așa că aș spune că vom vedea probabil Mi Band 9 la sfârșitul verii sau undeva în toamnă.

Merită să așteptați Mi Band 9?


Nu este nevoie să așteptați pentru Xiaomi Mi Band 9, deoarece modelul actual nu are încă nici măcar trei luni. Este probabil să treacă aproape nouă luni sau mai mult până la lansarea succesorului său. Vestea bună este că Mi Band 8 este deja unul dintre cele mai bune dispozitive de urmărire din gama de buget de pe piață, așa că, dacă doriți ceva similar, merită să îl achiziționați acum.

via

Ofertazilei

Urmărește-ne și pe Google News

R.M.

Numele meu este Raul Marian Robert și sunt un pasionat scriitor și jurnalist cu peste 10 ani de experiență în domeniul comunicării online. Am absolvit Facultatea de Litere și Jurnalism și am început să scriu pe diverse platforme online, acoperind o gamă largă de subiecte precum știri, tehnologie, sănătate, afaceri și multe altele. Călătorind în lumea virtuală în căutarea celor mai noi informații, am o abordare unică și intuitivă în analiza și prezentarea informațiilor, reușind să captez esența și importanța evenimentelor și inovațiilor actuale. Misiunea mea este de a informa, educa și inspira cititorii mei, oferindu-le informații relevante și actualizate. Sunt mereu în căutarea celor mai noi tendințe în toate domeniile pe care le acopăr și mă informez în mod constant pentru a aduce cele mai bune și mai utile informații pentru cititorii mei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Microsoft și TomTom dezvoltă împreună un asistent de inteligență artificială pentru mașini.

De ce nu se laudă Samsung cu cea mai tare chestie de la Galaxy S24 Ultra?

Oppo a dezvăluit modelele Reno11 și Reno11 Pro – liderii din gama medie.

Grabă mare: Assassin’s Creed Syndicate se oferă gratis pe PC până pe 6 decembrie

Fabricația Tesla, dezvăluită: Nu rata acest videoclip exclusiv!

 iPhone 16 Pro: Revoluția Fotografică în Așteptare?

Mai multe modele Samsung ar putea rula Android 14 în zilele următoare.

S-a dezvăluit cât costă materialele al unui iPhone 15 Pro Max

Inteligența artificială, o amenințare pentru sistemul financiar? Ce spun experții lui Janet Yellen

Tehnologia AirTag de la Apple, un instrument în mâinile hoților de mașini din Montreal

Surpriză: Galaxy S24 și S24 Plus primesc cipuri Snapdragon în afara SUA

Spotify a depășit 600 de milioane de utilizatori: cum a reușit să domine piața de streaming