Samsung a lansat un robot aspirator cu inteligență artificială care curăță podeaua cu aburi

Samsung a lansat un robot aspirator cu inteligență artificială care curăță podeaua cu aburi

Samsung a lansat la CES 2024 o serie de aspiratoare care folosesc inteligența artificială pentru a transforma curățenia în casă. Printre ele se află și Bespoke Jet Bot Combo, un robot aspirator și mop care are funcții avansate de inteligență artificială și de curățare cu aburi.

Bespoke Jet Bot Combo este un robot inteligent care aspiră și șterge podeaua, evitând cu ușurință orice obstacol de până la un centimetru. Mai mult, poate recunoaște diferite obiecte, datorită unei tehnologii de recunoaștere a obiectelor AI îmbunătățite, care îi permite un control mai precis, conform unui comunicat Samsung.

Bespoke Jet Bot Combo

Recunoașterea obiectelor AI îi permite, de asemenea, să detecteze spațiul și murdăria pentru o curățenie mai eficientă și mai confortabilă. Acesta identifică și clasifică zonele mapate, cum ar fi camera de zi și bucătăria, și propune automat zonele de evitat, cum ar fi baia, terasa sau intrarea. Când Bespoke Jet Bot Combo găsește murdărie, merge la stația de curățare pentru a încălzi mopurile cu abur și apă fierbinte, apoi se întoarce să curețe zona murdară. Cu o viteză de 170 de rotații pe minut, mopurile puternice îndepărtează fără probleme chiar și petele rezistente. Datorită acestor caracteristici, robotul aspirator este foarte autonom și nu are nevoie de multă asistență umană.

Modelul folosește funcția AI Floor Detect pentru a diferenția între podelele dure și covoare. În funcție de tipul de suprafață, acesta crește automat puterea de aspirare pentru a elimina chiar și praful ascuns în covoare, fără a le uda sau a le murdări cu mopurile. Când Bespoke Jet Bot Combo ajunge pe un covor, ridică mopurile sau le lasă la stația de curățare, folosind o soluție specială anti contaminare.

În plus, stația de curățare menține mopurile curate și proaspete cu un sistem de curățare complet în trei pași: curățare cu abur după spălare automată, urmată de uscare automată cu aer cald.

Nu se știe încă cât va costa toate acestea de la Samsung, dar nu ne-ar mira dacă ar avea un preț piperat.

Ofertazilei

Urmărește-ne și pe Google News

R.M.

Numele meu este Raul Marian Robert și sunt un pasionat scriitor și jurnalist cu peste 10 ani de experiență în domeniul comunicării online. Am absolvit Facultatea de Litere și Jurnalism și am început să scriu pe diverse platforme online, acoperind o gamă largă de subiecte precum știri, tehnologie, sănătate, afaceri și multe altele. Călătorind în lumea virtuală în căutarea celor mai noi informații, am o abordare unică și intuitivă în analiza și prezentarea informațiilor, reușind să captez esența și importanța evenimentelor și inovațiilor actuale. Misiunea mea este de a informa, educa și inspira cititorii mei, oferindu-le informații relevante și actualizate. Sunt mereu în căutarea celor mai noi tendințe în toate domeniile pe care le acopăr și mă informez în mod constant pentru a aduce cele mai bune și mai utile informații pentru cititorii mei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

iPad Pro OLED, un upgrade semnificativ pentru seria iPad Pro.

Ce este HAARP? Proiectul HAARP și controversele asociate

Descoperiți Lumina Wi-Fi – Tehnologia Li-Fi și Beneficiile Sale

Samsung Galaxy M55 apare pe Geekbench cu Snapdragon 7 Gen 1

Serviciul de livrare de mâncare al Uber pune pe străzi 2.000 de roboți care se conduc singuri

Noile Telefoane Vivo X100 și X100 Pro: Specificații, Prețuri și Disponibilitate.

Dezvăluri Galaxy S24 Ultra: Imagini reale cu noul telefon Samsung.

SE VINDE CA PÂINEA CALDĂ SERIA GALAXY S23, ÎN SPECIAL S23 ULTRA

Samsung limitează Galaxy AI la ultima generație de dispozitive.

Ce telefon ai? 5G-ul e plin de găuri, producătorii sunt îngrijorați

Samsung Galaxy S24 Ultra Unboxed înainte de lansare.

Ce ne pregătește Samsung pentru 2024? Galaxy Fit3, o brățară de fitness cu baterie de 21 de zile și ecran uriaș