Noutate de la IKEA: Încărcătoare rapide la prețuri accesibile

Noutate de la IKEA: Încărcătoare rapide la prețuri accesibile

IKEA își extinde colecția de electronice pentru acasă cu introducerea a două încărcătoare rapide, acum disponibile și pe piața din România. Aceste încărcătoare sunt compatibile cu ultimele standarde de încărcare rapidă și se remarcă prin prețuri competitive.

Modelul SJÖSS USB-C este oferit în două variante: una de 30 de wați, echipată cu un singur port, la prețul de 29.90 lei, și o altă versiune de 45 de wați, cu două porturi, la 69.90 lei. Încărcătorul de 45 de wați furnizează o putere completă atunci când este folosit un singur port și 22 de wați când ambele porturi sunt în utilizare.

Încărcătoarele SJÖSS sunt aliniate cu cele mai noi protocoale tehnologice, incluzând Power Delivery (PD 3.0), Quick Charge (QC4+) și Programmable Power Supply (PPS), fiind ideale pentru încărcarea rapidă a unei game variate de dispozitive, de la telefoane la laptopuri și tablete.

Ofertazilei

Urmărește-ne și pe Google News

R.M.

Numele meu este Raul Marian Robert și sunt un pasionat scriitor și jurnalist cu peste 10 ani de experiență în domeniul comunicării online. Am absolvit Facultatea de Litere și Jurnalism și am început să scriu pe diverse platforme online, acoperind o gamă largă de subiecte precum știri, tehnologie, sănătate, afaceri și multe altele. Călătorind în lumea virtuală în căutarea celor mai noi informații, am o abordare unică și intuitivă în analiza și prezentarea informațiilor, reușind să captez esența și importanța evenimentelor și inovațiilor actuale. Misiunea mea este de a informa, educa și inspira cititorii mei, oferindu-le informații relevante și actualizate. Sunt mereu în căutarea celor mai noi tendințe în toate domeniile pe care le acopăr și mă informez în mod constant pentru a aduce cele mai bune și mai utile informații pentru cititorii mei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ce ne pregătește Apple cu iPhone 16 Pro: Tot ce știm până acum.

Xiaomi Smart Band 8 Pro, Watch 2, Watch S3 disponibile in Romania.

Google Tensor G4, testat pe Geekbench. Ce scoruri a făcut?

Jocuri Xbox pe TV, fără consolă! Cum funcționează serviciul cloud exclusiv al televizoarelor Samsung

Lansare Extinsă: Actualizarea Software Galaxy S24

Amazfit Helio Ring, inelul inteligent care te face să fii în formă

ASUS ZENFONE 10 SE ACTUALIZEAZĂ LA ANDROID 14

Xbox și Hisense: Parteneriatul care Revoluționează Gaming-ul pe Televizoare!

Samsung pregătește o surpriză: Galaxy Ring, un inel care te monitorizează non-stop care sosește în a doua jumătate a anului.

Vivo G2: un telefon ieftin și bun, dar numai pentru chinezi

Xiaomi SU7, dezvăluie un design interior cu surprize plăcute

Apple M3 și noile macbook-uri au devenit înspăimântător de rapide