pixel-8 preturi in europa

PREȚURILE IN EUROPA PENTRU SERIA PIXEL 8 AU FOST DEZVĂLUITE

Prețurile, opțiunile de stocare și culorile pentru europa ale seriei Pixel 8 au fost scurse, cu o lună înainte de anunț.

Săptămâna aceasta am aflat că seria Pixel 8 va fi prezentată pe 4 octombrie, eveniment pe care Google îl va organiza la New York.

banner

O nouă scurgere de informații despre serie a apărut, inclusiv informații despre prețurile din Europa. Vestea proastă este că acestea sugerează că telefoanele din acest an ar putea fi mai scumpe decât predecesorii lor.

Versiunea de 128 GB a Pixel 8 va costa 874 de euro (aproximativ 4330 Lei), în timp ce ediția de 256 GB ar putea costa 949 de euro (aproximativ 4700 Lei ).

Modelul Pixel 7 pornește de la 650 de euro (aprox. 3220 Lei). Pixel 8 Pro cu 128 GB de stocare va costa 1.235 de euro (aprox. 6200 Lei), 256 GB va costa 1.309 euro (aprox. 6500 Lei), iar 512 GB va costa 1.461 de euro (aprox. 7240 Lei).

Pixel 7 Pro pornește de la 900 € (aprox. 4500 Lei).

O creștere a prețului de o asemenea amploare pare puțin probabilă, așa că merită să luați aceste informații cu un strop de sare, dar opțiunile de culoare par mai realiste.

Pixel 8 obișnuit ar putea veni în nuc, obsidian, roz și mentă, în timp ce modelul Pro ar putea veni în bay (verde-albăstrui), obsidian, porțelan și mentă.

Unele zvonuri anterioare au sugerat că funcția video Night Sight ar putea veni alături de fotografiile Night Sight existente și s-a vorbit, de asemenea, despre faptul că doar eSIM va fi suportat, dar este puțin probabil ca acest lucru să se întâmple, este posibil ca tava SIM fizică să rămână deocamdată în telefoane.

R.M.

Numele meu este Radulescu Mihaela și sunt un pasionat scriitor și jurnalist cu peste 10 ani de experiență în domeniul comunicării online. Am absolvit Facultatea de Litere și Jurnalism și am început să scriu pe diverse platforme online, acoperind o gamă largă de subiecte precum știri, tehnologie, sănătate, afaceri și multe altele. Călătorind în lumea virtuală în căutarea celor mai noi informații, am o abordare unică și intuitivă în analiza și prezentarea informațiilor, reușind să captez esența și importanța evenimentelor și inovațiilor actuale. Misiunea mea este de a informa, educa și inspira cititorii mei, oferindu-le informații relevante și actualizate. Sunt mereu în căutarea celor mai noi tendințe în toate domeniile pe care le acopăr și mă informez în mod constant pentru a aduce cele mai bune și mai utile informații pentru cititorii mei.

Post navigation

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Descoperiți Lumina Wi-Fi – Tehnologia Li-Fi și Beneficiile Sale

iOS sau Android: avantaje și dezavantaje, sfaturi utile.

Tableta Samsung Galaxy Tab A9 a fost fotografiată