Galaxy Z Fold6 și inovația sa cu rama de titan

Galaxy Z Fold6 și inovația sa cu rama de titan

Lansarea recentă a Samsung Galaxy S24 Ultra în ianuarie a venit cu o noutate interesantă – o ramă robustă din titan. Acum, conform surselor Revegnus, se pare că următorul gadget care va beneficia de această îmbunătățire va fi nimeni altul decât Galaxy Z Fold6.

Anul trecut, Samsung Galaxy Z Fold5 a făcut furori cu rama sa din aluminiu, dar Galaxy S24 Ultra a ridicat ștacheta, devenind singurul smartphone din seria Galaxy S cu ramă din titan, poziționându-se astfel ca cel mai premium model. Așadar, nu ar trebui să ne mire dacă Galaxy Z Fold6 va urma aceeași direcție, având în vedere că se preconizează a fi și mai costisitor și mai sofisticat decât modelul Flip6. Totuși, rămâne de văzut dacă Galaxy Z Flip6 va adopta și el titanul sau va rămâne fidel aluminiului – cel mai probabil, va opta pentru varianta a doua.

galaxy z fold 6 renders img 3

Zvonurile indică o lansare a Samsung Galaxy Z Fold6 și Galaxy Z Flip6 undeva în luna iulie, deci ne putem aștepta să aflăm mai multe detalii despre aceste dispozitive revoluționare pliabile în perioada următoare.

Ofertazilei

Urmărește-ne și pe Google News

R.M.

Numele meu este Raul Marian Robert și sunt un pasionat scriitor și jurnalist cu peste 10 ani de experiență în domeniul comunicării online. Am absolvit Facultatea de Litere și Jurnalism și am început să scriu pe diverse platforme online, acoperind o gamă largă de subiecte precum știri, tehnologie, sănătate, afaceri și multe altele. Călătorind în lumea virtuală în căutarea celor mai noi informații, am o abordare unică și intuitivă în analiza și prezentarea informațiilor, reușind să captez esența și importanța evenimentelor și inovațiilor actuale. Misiunea mea este de a informa, educa și inspira cititorii mei, oferindu-le informații relevante și actualizate. Sunt mereu în căutarea celor mai noi tendințe în toate domeniile pe care le acopăr și mă informez în mod constant pentru a aduce cele mai bune și mai utile informații pentru cititorii mei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alertă pentru Proprietarii de Tesla: Vulnerabilitatea Care Vă Poate Lăsa Fără Mașină!

Jocuri Xbox pe TV, fără consolă! Cum funcționează serviciul cloud exclusiv al televizoarelor Samsung

Samsung anunță backup gratuit în cloud numit Temporary Cloud Backup pentru telefoanele sale Galaxy

Apple se pare că plănuiește să lanseze căștile Vision Pro în martie 2024

Cu un truc simplu, au fost eliminate protecția chatboruilor(ChatGPT,Bard)

 Seria Redmi Note 13: Ce ne așteaptă de la modelul Pro în 4G și 5G

Iată cât ar putea costa un Nothing Phone (2a)

iPhone 15 Pro Max va fi cel mai popular, datorită camerei sale periscopice

Pixel Fold 2: Desfășurarea Viitorului în 8,02 Inci de Inovație.

iPhone 16 PRO ar putea renunța la Dynamic island în favoarea un orificiu în ecran pentru camera selfie.

Ce este tehnologia Nanocell și cum funcționează?

Samsung Galaxy S25: Un gigant în devenire, posibil peste iPhone 16 Pro