Pixel Fold 2, surprize de la Google pe piața telefoanelor pliabile.

Pixel Fold 2, surprize de la Google pe piața telefoanelor pliabile.

Anul trecut, Google ne-a uimit cu Pixel Fold, primul lor telefon pliabil, care a schimbat jocul pe piața asta. A fost clar că Google se pricepe la Android și la telefoanele pliabile. Au ales un design mai lat decât altele, care a făcut mai ușor să faci mai multe lucruri deodată și să te folosești de ecranul mic de pe spate.

Acum, toată lumea se întreabă cum o să arate Pixel Fold 2, care sigur vine anul ăsta. Ei bine, avem un răspuns pentru voi, de la Android Authority, care a pus mâna pe o poză cu noul dispozitiv, care are câteva schimbări de design destul de mari.

Ieri, Android Authority a zis că o sursă anonimă le-a dat niște informații despre ce are Pixel Fold 2 înăuntru. Acum, aceeași sursă le-a trimis și o poză cu telefonul în sine.

Poză e cam neclară și cenzurată, dar se vede clar că Pixel Fold 2 are ecranul de pe spate mai îngust. Nu știm exact cât de îngust, dar dacă ne uităm la o poză cu Pixel Fold 1 din același unghi, vedem că e o diferență mare. Uitați-vă și voi mai jos:

pixel fold vs pixel fold 2

Sursa a zis și că ecranul mare de pe interior e mai aproape de pătrat. Asta înseamnă că Pixel Fold 2 ar putea fi cam la fel ca OnePlus Open, care e undeva între Pixel Fold 1 și Samsung Galaxy Z Fold 5 ca mărime.

Unii s-ar putea mira de ce Google a făcut Pixel Fold 2 mai îngust, dar are sens. Problema e că multe aplicații de Android nu merg bine pe tablete. De-aia, Google a trebuit să se descurce cu niște soluții software ca să facă aplicațiile să meargă și pe ecranul lat al Pixel Fold 1. Au făcut chiar o funcție nouă în Android 14 QPR1, care îți permite să forțezi aplicații ca Instagram să se întindă pe tot ecranul.

Dacă Google ar fi făcut Pixel Fold 1 mai îngust, nu ar fi avut nevoie de astea, pentru că majoritatea aplicațiilor ar fi arătat ca pe un telefon normal, nu ca pe o tabletă (dacă există așa ceva).

Pixel Fold 2 seamănă și cu viitoarea serie Pixel 9, cu ecranele rotunjite și rama mai frumoasă, parcă din aluminiu. Sursa a zis că telefonul e cam la fel ca Pixel 1 la senzație și material.

Nu avem poze cu ecranul de pe interior, dar sursa a zis că Pixel Fold 2 are o gaură în colțul din dreapta sus pentru camera de selfie. Asta e diferit de Pixel Fold 1, care avea camera ascunsă în rama de sus.

Ca să vă mai spunem ceva, trebuie să știți că telefonul din poză e încă în faza de testare, deci designul nu e final. Mai sunt câteva luni până când o să intre în producție. Așa că vă sfătuim să nu vă grăbiți cu concluziile, că s-ar putea să se schimbe multe până atunci.

via

Ofertazilei

Urmărește-ne și pe Google News

R.M.

Numele meu este Raul Marian Robert și sunt un pasionat scriitor și jurnalist cu peste 10 ani de experiență în domeniul comunicării online. Am absolvit Facultatea de Litere și Jurnalism și am început să scriu pe diverse platforme online, acoperind o gamă largă de subiecte precum știri, tehnologie, sănătate, afaceri și multe altele. Călătorind în lumea virtuală în căutarea celor mai noi informații, am o abordare unică și intuitivă în analiza și prezentarea informațiilor, reușind să captez esența și importanța evenimentelor și inovațiilor actuale. Misiunea mea este de a informa, educa și inspira cititorii mei, oferindu-le informații relevante și actualizate. Sunt mereu în căutarea celor mai noi tendințe în toate domeniile pe care le acopăr și mă informez în mod constant pentru a aduce cele mai bune și mai utile informații pentru cititorii mei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Tesla lansează un vehicul asemănător unui quad pentru copii numit Cyberquad.

Nintendo face valuri: Switch 2 vine până în aprilie 2025

Google Photos Spulberă Barierele: Instrumente AI pentru Toți!

Huawei MateBook D16 2024, laptopul care te face să vrei să lucrezi

Motorola MOTO G73 5G, disponibil în România la un preț avantajos.

Google Chrome te protejează de atacuri: ce funcție nouă testează

Nothing Phone (2a) observat în certificarea BIS.Un Concurent mid-range?

Redmi K70 și K70 Pro apar în imagini live înainte de lansare.

Ce se va întâmpla cu funcția AI a Microsoft?

OnePlus 12 este cel mai luminos ecran de pe piață. Află cum îl bate pe Pixel 8 Pro! 

15 ani de Inovație: Samsung Galaxy i7500, Primul telefon Android

Huawei Watch Buds:ia-ti căștile wireless cu tine oriunde te-ai duce