Dezvăluiri Samsung One UI 6.1: Ce funcții noi de inteligență artificială aduce interfața

Dezvăluiri Samsung One UI 6.1: Ce funcții noi de inteligență artificială aduce interfața

Samsung pregătește o nouă versiune a interfeței sale One UI 6.1, care ar putea fi lansată odată cu telefoanele Samsung Galaxy S24 anul viitor. One UI 6.1 va include multe funcții noi bazate pe inteligență artificială, care au fost dezvăluite printr-o scurgere de informații.

Multe dintre aceste funcții sunt asemănătoare cu cele de pe telefoanele Google Pixel 8, care au fost lansate recent. One UI 6.1 vă va oferi posibilitatea de a crea imagini de fundal personalizate și de a aplica efecte de vreme și de portret pe ecranul de blocare.

one ui 6.1 dezvaluiri

De asemenea, One UI 6.1 va îmbunătăți editorul de imagini integrat. Software-ul va putea mări imaginile peste marginile lor originale sau va putea transfera obiecte dintr-o imagine în alta. Samsung Notes va putea sintetiza blocuri mari de text în puncte cheie.

samsung one ui 6.1 editor de imagini

Inteligența artificială vă va asista și la apelurile telefonice. One UI 6.1 va oferi traducere în timp real și reducere a zgomotului de fundal, precum și transcriere a vorbirii. Raportul mai menționează și o durată mai mare a bateriei și niște animații mai fine, care vor fi și ele controlate de inteligența artificială.

asistenta la apeluri samsung one ui 6.1

Nu se știe încă dacă aceste funcții vor fi disponibile gratuit sau contra cost, sau dacă vor fi rezervate doar pentru modelele Galaxy S24 sau pentru alte dispozitive Samsung.

Ofertazilei

Urmărește-ne și pe Google News

R.M.

Numele meu este Raul Marian Robert și sunt un pasionat scriitor și jurnalist cu peste 10 ani de experiență în domeniul comunicării online. Am absolvit Facultatea de Litere și Jurnalism și am început să scriu pe diverse platforme online, acoperind o gamă largă de subiecte precum știri, tehnologie, sănătate, afaceri și multe altele. Călătorind în lumea virtuală în căutarea celor mai noi informații, am o abordare unică și intuitivă în analiza și prezentarea informațiilor, reușind să captez esența și importanța evenimentelor și inovațiilor actuale. Misiunea mea este de a informa, educa și inspira cititorii mei, oferindu-le informații relevante și actualizate. Sunt mereu în căutarea celor mai noi tendințe în toate domeniile pe care le acopăr și mă informez în mod constant pentru a aduce cele mai bune și mai utile informații pentru cititorii mei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Nothing Phone (2a) – un succes fulminant cu 60.000 de unități vândute în doar o oră

Telefonul nostru nu ne ascultă, situația este mult mai înfricoșătoare.

Gemini: Google a creat o inteligență artificială care le face pe Chat GPT să pară o jucărie.

Elon Musk vrea să pună mai multe cipuri în creierul oamenilor

Xiaomi Smart Band 8 Pro, Watch 2, Watch S3 disponibile in Romania.

Honor Magic 6 va avea o cameră revoluționară de 160 MP cu zoom periscop și diafragmă variabilă

OnePlus 12 rupe recordurile AnTuTu

Cum arată ID.7 Tourer, primul break 100% electric de la Volkswagen

Xiaomi 14 Ultra: ce ne așteaptă de la cel mai puternic telefon al seriei?

Windows 12 surprinde pe toată lumea: data lansării este mai aproape decât crezi.

Oppo a dezvăluit modelele Reno11 și Reno11 Pro – liderii din gama medie.

Se clarifică, în sfârșit, ce procesor va fi folosit pe telefoanele Galaxy S24 în Europa