Dezvăluiri Samsung One UI 6.1: Ce funcții noi de inteligență artificială aduce interfața

Dezvăluiri Samsung One UI 6.1: Ce funcții noi de inteligență artificială aduce interfața

Samsung pregătește o nouă versiune a interfeței sale One UI 6.1, care ar putea fi lansată odată cu telefoanele Samsung Galaxy S24 anul viitor. One UI 6.1 va include multe funcții noi bazate pe inteligență artificială, care au fost dezvăluite printr-o scurgere de informații.

Multe dintre aceste funcții sunt asemănătoare cu cele de pe telefoanele Google Pixel 8, care au fost lansate recent. One UI 6.1 vă va oferi posibilitatea de a crea imagini de fundal personalizate și de a aplica efecte de vreme și de portret pe ecranul de blocare.

one ui 6.1 dezvaluiri

De asemenea, One UI 6.1 va îmbunătăți editorul de imagini integrat. Software-ul va putea mări imaginile peste marginile lor originale sau va putea transfera obiecte dintr-o imagine în alta. Samsung Notes va putea sintetiza blocuri mari de text în puncte cheie.

samsung one ui 6.1 editor de imagini

Inteligența artificială vă va asista și la apelurile telefonice. One UI 6.1 va oferi traducere în timp real și reducere a zgomotului de fundal, precum și transcriere a vorbirii. Raportul mai menționează și o durată mai mare a bateriei și niște animații mai fine, care vor fi și ele controlate de inteligența artificială.

asistenta la apeluri samsung one ui 6.1

Nu se știe încă dacă aceste funcții vor fi disponibile gratuit sau contra cost, sau dacă vor fi rezervate doar pentru modelele Galaxy S24 sau pentru alte dispozitive Samsung.

Ofertazilei

Urmărește-ne și pe Google News

R.M.

Numele meu este Raul Marian Robert și sunt un pasionat scriitor și jurnalist cu peste 10 ani de experiență în domeniul comunicării online. Am absolvit Facultatea de Litere și Jurnalism și am început să scriu pe diverse platforme online, acoperind o gamă largă de subiecte precum știri, tehnologie, sănătate, afaceri și multe altele. Călătorind în lumea virtuală în căutarea celor mai noi informații, am o abordare unică și intuitivă în analiza și prezentarea informațiilor, reușind să captez esența și importanța evenimentelor și inovațiilor actuale. Misiunea mea este de a informa, educa și inspira cititorii mei, oferindu-le informații relevante și actualizate. Sunt mereu în căutarea celor mai noi tendințe în toate domeniile pe care le acopăr și mă informez în mod constant pentru a aduce cele mai bune și mai utile informații pentru cititorii mei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ce este tehnologia Nanocell și cum funcționează?

Cum arată Samsung Galaxy A35. Primele randări.

Xiaomi 14 Pro: posibil să nu fie lansat pe plan internațional

Honor Magic6 și Magic6 Pro au fost lansate cu specificații de top.

Samsung vrea să cucerească Europa cu noile Galaxy Z Flip6 și Z Fold6

Iată bateria care garantat nu ia foc.

Panică la Google după ce s-a aflat că Samsung ar putea renunța la motorul lor de căutare

Xiaomi lansează un router wi-fi 7 la preț de chilipir.

Honor X50i+: cameră foto de 108 MP și un preț foarte bun.

Modelele iPhone 15 vin cu aceste camere foto.

Ce ne pregătește Samsung pentru 2024? Galaxy Fit3, o brățară de fitness cu baterie de 21 de zile și ecran uriaș

Epic Games Store pe iOS și Android: Noua Frontieră a Jocurilor Digitale