Adio, iTunes! Bun venit, Apple Music, Apple TV și Apple Devices pe Windows!

Adio, iTunes! Bun venit, Apple Music, Apple TV și Apple Devices pe Windows!

Dacă ești un fan al produselor Apple, dar nu ai un Mac, avem o veste bună pentru tine. De astăzi, poți să te bucuri de trei aplicații noi și superbe de la Apple pe computerul tău cu Windows. Sunt vorba de Apple Music, Apple TV și Apple Devices, care îți oferă tot ce ai nevoie pentru a te distra și a-ți gestiona dispozitivele Apple.

Asta înseamnă, practic, că iTunes a fost dat la o parte, cel puțin pe majoritatea PC-urilor cu Windows. Nu știm dacă îți va părea rău după iTunes, dar noi nu prea îl vom duce dorul. Aplicația era cam veche și greoaie, după standardele aplicațiilor moderne de azi. Din fericire, acum a fost înlocuită cu trei aplicații mult mai rapide și mai frumoase pe computerele cu Windows.

Apple nu prea s-a ocupat până acum de aplicațiile pentru sistemul de operare rival, din motive evidente, dar acum se pare că Apple a înțeles că unii oameni iubesc iPhone și iPad, dar nu vor să renunțe la Windows. Aceștia vor fi mulțumiți de Apple Music, Apple TV și de aplicația Apple Devices.

Pentru a instala noile aplicații, ai nevoie de un PC care rulează Windows 10 sau o versiune mai nouă. În octombrie 2022, Microsoft a anunțat aplicațiile Apple Music și Apple TV, care pot fi descărcate din Microsoft Store.

După cum poți vedea, iTunes a fost pe moarte de mai bine de un an. Aplicațiile separate Apple Music, Apple Devices și Apple TV au apărut în ianuarie 2020, dar erau încă niște versiuni de testare pe care Apple le îmbunătățea din când în când. Acum, eticheta de testare a dispărut de pe numele aplicațiilor, ceea ce înseamnă că fiecare dintre ele este gata pentru utilizatori, în versiunea sa finală și stabilă.

apple music

Utilizatorii de Windows pot folosi aplicația Apple Music pentru a asculta și organiza muzica din biblioteca iTunes, în timp ce aplicația Apple TV le permite să se uite la filmele și emisiunile cumpărate anterior. Ambele aplicații oferă, de asemenea, acces la serviciile de streaming ale Apple, Apple Music și Apple TV+.

Aplicația Apple Devices le permite utilizatorilor să își actualizeze iPhone și iPad, să sincronizeze conținutul de pe computer și să facă backup și restore. În viitor, iTunes va fi folosită doar pentru a asculta podcasturi și cărți audio.

via

Ofertazilei

Urmărește-ne și pe Google News

R.M.

Numele meu este Raul Marian Robert și sunt un pasionat scriitor și jurnalist cu peste 10 ani de experiență în domeniul comunicării online. Am absolvit Facultatea de Litere și Jurnalism și am început să scriu pe diverse platforme online, acoperind o gamă largă de subiecte precum știri, tehnologie, sănătate, afaceri și multe altele. Călătorind în lumea virtuală în căutarea celor mai noi informații, am o abordare unică și intuitivă în analiza și prezentarea informațiilor, reușind să captez esența și importanța evenimentelor și inovațiilor actuale. Misiunea mea este de a informa, educa și inspira cititorii mei, oferindu-le informații relevante și actualizate. Sunt mereu în căutarea celor mai noi tendințe în toate domeniile pe care le acopăr și mă informez în mod constant pentru a aduce cele mai bune și mai utile informații pentru cititorii mei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Bitcoin vs. Apă: De ce Bitcoin este cel mai mare dușman al apei

Zack Nelson îl desface pe OnePlus Open. Ce surprize a găsit în interiorul telefonului cu ecran pliabil?

Apple a lanast iOS 17.3: O funcție genială pe care Android nu o are.

Imaginează-țI orice cu Imagine With Meta AI, o nouă platformă care îțI transformă cuvintele în imagini

Samsung va produce cipul Tensor G4 pentru Google

Ce este HAARP? Proiectul HAARP și controversele asociate

5G consumă mai repede bateriile dispozitivelor

Mașini zburătoare cu 360 km/h se vor concura între ele anul viitor.

Cum se comportă MediaTek Dimensity 9300 la o sarcină intensă

Informații proaspete și oficiale despre OnePlus 12R.

FIECARE IPHONE 15 A PRIMIT O BATERIE MAI MARE

Mark Zuckerberg zice că ochelarii lui Realitate Mixta bat Vision Pro de la Apple