Cum arată Raspberry Pi 5 pe dinăuntru? Un videoclip ne arată totul!

Cum arată Raspberry Pi 5 pe dinăuntru? Un videoclip ne arată totul!

Dacă ești curios să vezi cum arată noul Raspberry Pi 5, care a fost lansat în secret la sfârșitul lunii septembrie, ai noroc. Pe YouTube a apărut un videoclip care a radiografiat placa de bază a minicalculatorului – arătându-ne tot ce se ascunde în interior.

Nu vorbim doar de straturile de pe placa de bază, ci și de componentele electronice care nu se văd cu ochiul liber, cum ar fi cele de sub cipuri. Dar asta nu e tot. Videoclipul ne arată și cât de bine este echipamentul folosit, care ne lasă să privim în interiorul circuitelor integrate. Și mai mult, ne arată și cum funcționează procesarea și gestionarea semnalelor radio.

Pentru un inginer profesionist de hardware, aceste soluții nu sunt o noutate și poate nici nu sunt impresionante. Dar pentru restul dintre noi, este fascinant să vedem cât de multă muncă și ingeniozitate, care de obicei nu se vede, intră în crearea și funcționarea unei piese electronice atât de simple și de elegante.

Ofertazilei

Urmărește-ne și pe Google News

R.M.

Numele meu este Raul Marian Robert și sunt un pasionat scriitor și jurnalist cu peste 10 ani de experiență în domeniul comunicării online. Am absolvit Facultatea de Litere și Jurnalism și am început să scriu pe diverse platforme online, acoperind o gamă largă de subiecte precum știri, tehnologie, sănătate, afaceri și multe altele. Călătorind în lumea virtuală în căutarea celor mai noi informații, am o abordare unică și intuitivă în analiza și prezentarea informațiilor, reușind să captez esența și importanța evenimentelor și inovațiilor actuale. Misiunea mea este de a informa, educa și inspira cititorii mei, oferindu-le informații relevante și actualizate. Sunt mereu în căutarea celor mai noi tendințe în toate domeniile pe care le acopăr și mă informez în mod constant pentru a aduce cele mai bune și mai utile informații pentru cititorii mei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Aflați care sunt cele mai comune funcții ale frigiderului și congelatorului!

Samsung Galaxy S24 Ultra: Căzătura care a Definit Gravitația

A18 Pro vs. Snapdragon 8 Gen 4: Duelul Titanilor în Lumea Benchmark-urilor

Inteligența artificială poate recunoaște autismul infantil doar din imaginile retinei

Spotify Schimbă Jocul: Noi Tarife la Orizont!

O mare schimbare vine la Messenger: toată lumea va fi afectată

OpenAI își extinde ambițiile: de la ChatGPT la căutări web. Cum ar putea schimba asta internetul?

Moto G04 și Moto G24, cele mai noi telefoane ieftine de la Motorola!

Amazfit Helio Ring, inelul inteligent care te face să fii în formă

Video cu prototipul Samsung Galaxy Z Fold 6

Editați sunete pe iPhone rapid și ușor cu Readdle Documents

Galaxy AI – Miza Samsung pentru un viitor strălucit în vânzări