GTA VI, o mare dezamăgire? Ce spune o scurgere de informații controversată.

GTA VI, o mare dezamăgire? Ce spune o scurgere de informații controversată.

Fanii Grand Theft Auto au fost în extaz când au aflat că urmează un nou episod al seriei lor preferate. Dar se pare că bucuria lor va fi de scurtă durată. O scurgere de informații recentă aruncă o umbră de îndoială asupra calității jocului, care ar fi mult sub așteptări.

Sursa scurgerii este Rockstar, compania care produce jocul. Potrivit ei, GTA VI va avea o durată de joc de doar 35-40 de ore pentru un jucător obișnuit. Asta înseamnă că noul episod va fi doar puțin mai lung decât GTA V și mult mai scurt decât Read Dead Redemption 2, care a oferit peste 50 de ore de distracție.

gta 6

Asta se referă la modul single-player, care are o poveste. Dar Rockstar nu se lasă și promite și un mod online, multiplayer, ca și GTA V, cu mai multe misiuni și conținut. Bineînțeles, pentru asta va trebui să plătești – așa că nu te aștepta la prea multe gratuități.

Cât de adevărată este scurgerea de informații? Nu putem ști sigur – dar ar putea fi credibilă, pentru că vine de la un youtuber care se ocupă de jocurile Rockstar și care a prezis cu mult timp înainte că GTA VI se numește Project Americas. Dar nu este exclus ca scurgerea să fie falsă – și ca Rockstar să ne surprindă cu un joc mai lung.

Ofertazilei

Urmărește-ne și pe Google News

R.M.

Numele meu este Raul Marian Robert și sunt un pasionat scriitor și jurnalist cu peste 10 ani de experiență în domeniul comunicării online. Am absolvit Facultatea de Litere și Jurnalism și am început să scriu pe diverse platforme online, acoperind o gamă largă de subiecte precum știri, tehnologie, sănătate, afaceri și multe altele. Călătorind în lumea virtuală în căutarea celor mai noi informații, am o abordare unică și intuitivă în analiza și prezentarea informațiilor, reușind să captez esența și importanța evenimentelor și inovațiilor actuale. Misiunea mea este de a informa, educa și inspira cititorii mei, oferindu-le informații relevante și actualizate. Sunt mereu în căutarea celor mai noi tendințe în toate domeniile pe care le acopăr și mă informez în mod constant pentru a aduce cele mai bune și mai utile informații pentru cititorii mei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ce este Chat GPT, cum funcționează și la ce se folosește?

HUAWEI Mate 60 Pro a fost lansat: Acest telefon poate efectua apeluri prin satelit

Samsung Galaxy S24 dezvăluită înainte de lansare: Iată ce știm despre ea.

Ai un telefon Samsung? Acum e floare la ureche să îl repari.

A apărut un noua platforma de generator de texte și imagini AI în România

Telefoanele Samsung pot traduce live convorbirile telefonice

Nothing Phone (2a), o imagine falsă ne-a indus în eroare.

OnePlus Watch 2 vine cu surprize: ce știm până acum

Swarovski AX Visio, binoclul inteligent care identifică ceea ce privești.

Adio, iTunes! Bun venit, Apple Music, Apple TV și Apple Devices pe Windows!

Cu ADN-ul, datele tale nu se pierd niciodată în acest depozit nou-nouț.

Carl Pei a confirmat o caracteristică cheie a lui Nothing Phone (2)