Samsung Galaxy S24 Ultra primește un upgrade semnificativ al camerei în aprilie

Samsung Galaxy S24 Ultra primește un upgrade semnificativ al camerei în aprilie

Samsung se pregătește să lanseze o nouă actualizare substanțială pentru flagship-ul său, Galaxy S24 Ultra, în luna aprilie, urmând prima actualizare majoră de software care a avut loc în februarie pentru întreaga gamă Galaxy S24. Această nouă actualizare va fi concentrată în special pe îmbunătățirea performanței camerei foto.

Conform surselor de încredere, precum insiderul Ice Universe, se așteaptă ca această actualizare să fie disponibilă în luna următoare și va aduce îmbunătățiri notabile în ceea ce privește balansul de alb și performanța lentilei teleobiective.

În februarie, Samsung a introdus îmbunătățiri ale camerei pentru toate modelele seriei Galaxy S24, printre care se numără fotografii cu iluminare de fundal mai strălucitoare, culori mai vii în capturile culinare, imagini nocturne care redau mai fidel realitatea și o calitate superioară a fotografiilor realizate în modul Expert RAW.

Pentru modelul S24 Ultra, actualizarea din februarie a adus caracteristici exclusive, inclusiv un zoom text mai precis, portrete interioare optimizate, subiecte în mișcare capturate cu mai multă claritate și detalii în condiții de iluminat slab, precum și o ajustare mai fină a expunerii și fidelității culorilor în timpul capturii.

Această actualizare a venit ca un răspuns la feedback-ul utilizatorilor, care au exprimat nemulțumiri legate de calitatea procesării imaginilor. Samsung obișnuiește să ia în considerare părerile utilizatorilor atunci când dezvoltă noi actualizări. Momentan, nu există o dată exactă stabilită pentru lansarea viitoarei actualizări a camerei pentru Galaxy S24 Ultra.

Ofertazilei

Urmărește-ne și pe Google News

R.M.

Numele meu este Raul Marian Robert și sunt un pasionat scriitor și jurnalist cu peste 10 ani de experiență în domeniul comunicării online. Am absolvit Facultatea de Litere și Jurnalism și am început să scriu pe diverse platforme online, acoperind o gamă largă de subiecte precum știri, tehnologie, sănătate, afaceri și multe altele. Călătorind în lumea virtuală în căutarea celor mai noi informații, am o abordare unică și intuitivă în analiza și prezentarea informațiilor, reușind să captez esența și importanța evenimentelor și inovațiilor actuale. Misiunea mea este de a informa, educa și inspira cititorii mei, oferindu-le informații relevante și actualizate. Sunt mereu în căutarea celor mai noi tendințe în toate domeniile pe care le acopăr și mă informez în mod constant pentru a aduce cele mai bune și mai utile informații pentru cititorii mei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

UNESCO avertizează asupra riscurilor pe care le prezintă implanturile cerebrale cu inteligență artificială

Galaxy A25 5G, un telefon ieftin și bun cu design de top. când se lansează și cât costă

SE VINDE CA PÂINEA CALDĂ SERIA GALAXY S23, ÎN SPECIAL S23 ULTRA

Carl Pei a confirmat o caracteristică cheie a lui Nothing Phone (2)

Pompa de caldura aer apa pareri, avantaje si dezavantaje.

Ce înseamnă Wifi 6? Semnificație, viteză, caracteristici și beneficii.

Vivo X100 și X100 Pro, telefoane de top, vor fi disponibile pe plan internațional

Criptarea super-securizată a Windows a fost spartă în 43 de secunde cu un dispozitiv de 30 Lei

AI-ul: un instrument defect și periculos pentru selecția candidaților.

PC Garage împlinește 18 ani și oferă cadouri și promoții de la Trust

Windows 11 se instalează singur pe toate computerele

Samsung îți oferă 7 ani de Android nou cu Galaxy S24, dar te taxează pentru funcțiile AI.