Cât costă înlocuirea ecranului și a bateriei pentru Samsung Galaxy S24 în UE

Cât costă înlocuirea ecranului și a bateriei pentru Samsung Galaxy S24 în UE

Samsung se pregătește să lanseze noua serie Galaxy S24 pe 17 ianuarie, care va avea prețuri similare cu cele ale modelelor anterioare. Însă, ce se întâmplă dacă aveți nevoie de o reparație sau de o înlocuire a unei piese? Aflăm astăzi că acestea vor avea costuri comparabile cu cele din seria Galaxy S23, cel puțin în Uniunea Europeană.

Costurile pieselor originale

Un service de telefonie mobilă din Slovenia, numit Mobistekla, a publicat ieri pe internet imagini cu piesele originale pentru seria Galaxy S24. Din acestea, putem deduce cât ar costa repararea ecranului și a bateriei pentru fiecare model.

  • Galaxy S24: ecranul ar costa 259 euro, iar bateria ar costa 68 euro.
  • Galaxy S24+: ecranul ar costa 255 euro, iar bateria ar costa 68 euro.
  • Galaxy S24 Ultra: ecranul ar costa 375 euro, iar bateria ar costa 68 euro.

Aceste costuri nu sunt încă oficiale, deoarece telefoanele nu au fost lansate, dar se bazează pe piesele originale furnizate de Samsung. Ele pot varia în funcție de țară și de furnizorul de servicii.

Seria Galaxy S24 va aduce câteva îmbunătățiri față de seria Galaxy S23, cum ar fi un design mai elegant, o cameră foto mai performantă și o autonomie mai mare a bateriei. De asemenea, modelul Galaxy S24 Ultra va avea o ramă din aliaj de titan, care îi va conferi o rezistență mai mare la șocuri și zgârieturi.

Toate modelele vor fi echipate cu procesorul Exynos 2400, dezvoltat de Samsung, care promite o viteză și o eficiență mai mari. Cu toate acestea, unele piețe, cum ar fi Statele Unite și Canada, vor primi probabil versiunea cu procesorul Snapdragon 8 Gen 3, produs de compania americană Qualcomm.

Ofertazilei

Urmărește-ne și pe Google News

R.M.

Numele meu este Raul Marian Robert și sunt un pasionat scriitor și jurnalist cu peste 10 ani de experiență în domeniul comunicării online. Am absolvit Facultatea de Litere și Jurnalism și am început să scriu pe diverse platforme online, acoperind o gamă largă de subiecte precum știri, tehnologie, sănătate, afaceri și multe altele. Călătorind în lumea virtuală în căutarea celor mai noi informații, am o abordare unică și intuitivă în analiza și prezentarea informațiilor, reușind să captez esența și importanța evenimentelor și inovațiilor actuale. Misiunea mea este de a informa, educa și inspira cititorii mei, oferindu-le informații relevante și actualizate. Sunt mereu în căutarea celor mai noi tendințe în toate domeniile pe care le acopăr și mă informez în mod constant pentru a aduce cele mai bune și mai utile informații pentru cititorii mei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Huawei Pocket 2, surprins în imagini. Cum arată telefonul flip al chinezilor?

NASA își lansează propriul canal de streaming:Nasa+

Galaxy S24 Ultra se lasă văzut în noi imagini alături de Galaxy S23 Ultra

Ce trebuie să știi despre MSI Claw, prima consola portabilă de gaming de la MSI.

Samsung pregătește o surpriză: Galaxy Ring, un inel care te monitorizează non-stop care sosește în a doua jumătate a anului.

ASUS ZENFONE 10 SE ACTUALIZEAZĂ LA ANDROID 14

Samsung Galaxy S24, gata de lansare – ce culori și ce memorie o să aibă

Inteligența artificială poate recunoaște autismul infantil doar din imaginile retinei

Figure AI: startup-ul care vrea să schimbe lumea cu un robot umanoid și care a strâns 675 de milioane de dolari de la investitori de top

Starlink și John Deere: parteneriatul care revoluționează agricultura.

Acestea sunt acum cele mai rapide telefoane Android pentru cei care nu vor să cheltuiască o avere pe un telefon nou

iPhone 16: Ce se schimbă la butonul de acțiune și de ce contează