Dispozitivele de top Samsung din 2023 vor beneficia de One UI 6.1 în prima parte a anului 2024

Dispozitivele de top Samsung din 2023 vor beneficia de One UI 6.1 în prima parte a anului 2024

Ieri, Samsung a lansat oficial seria Galaxy S24 cu One UI 6.1. Mulți s-au întrebat când vor primi și dispozitivele Galaxy existente această actualizare. Ei bine, Samsung a confirmat că seria Galaxy S23, Galaxy Z Fold 5 și Galaxy Z Flip 5 vor beneficia de actualizarea One UI 6.1 în primul trimestru al anului 2024. Mai mult, mai multe dispozitive vor primi această actualizare în prima jumătate a anului 2024.

Acestea vor include toate dispozitivele de top Samsung din 2023, inclusiv Galaxy S23 FE și Galaxy Tab S9, conform 9to5Google. Din nefericire, termenul “prima jumătate a anului 2024” este destul de vag și rămâne de văzut dacă vor exista întârzieri față de actualizările anterioare ale One UI.

Zvonurile anterioare sugerau că seria Galaxy S24 va fi primul dispozitiv Samsung care va beneficia de șapte ani de actualizări Android, One UI și de securitate. Compania a confirmat acest lucru în cadrul evenimentului Galaxy Unpacked. Vestea proastă pentru cei care dețin un Galaxy S23 sau alte dispozitive mai vechi este că politica de actualizare pe șapte ani va începe cu gama Galaxy S24.

Aceasta nu este o surpriză. Deși Google a reușit să ofere șapte ani de actualizări pentru cele mai recente telefoane Pixel și pentru unele dispozitive Pixel existente, Samsung este probabil reticent să facă același lucru. Samsung vinde mult mai multe telefoane și este mai dependentă de vânzările de hardware decât Google, ceea ce a contribuit probabil la decizia companiei de a exclude dispozitivele mai vechi din noua politică de actualizare.

Este posibil ca Samsung să-și schimbe abordarea în viitor? Poate, dar deocamdată, o actualizare a sistemului de operare de patru generații rămâne garanția maximă pentru oricine deține un dispozitiv Galaxy lansat înainte de 2024.

Dispozitivele Galaxy S23, S23+, S23 Ultra, S23 FE, Galaxy Z Fold 5, Galaxy Z Flip 5 și Galaxy Tab S9 se pot aștepta la actualizarea One UI 6.1 în lunile următoare. One UI 6.1 aduce câteva caracteristici noi și impresionante, pe care le puteți vedea în videoclipul de mai jos, dar rețineți că unele dintre ele vor fi disponibile doar pentru familia Galaxy S24.

via

Ofertazilei

Urmărește-ne și pe Google News

R.M.

Numele meu este Raul Marian Robert și sunt un pasionat scriitor și jurnalist cu peste 10 ani de experiență în domeniul comunicării online. Am absolvit Facultatea de Litere și Jurnalism și am început să scriu pe diverse platforme online, acoperind o gamă largă de subiecte precum știri, tehnologie, sănătate, afaceri și multe altele. Călătorind în lumea virtuală în căutarea celor mai noi informații, am o abordare unică și intuitivă în analiza și prezentarea informațiilor, reușind să captez esența și importanța evenimentelor și inovațiilor actuale. Misiunea mea este de a informa, educa și inspira cititorii mei, oferindu-le informații relevante și actualizate. Sunt mereu în căutarea celor mai noi tendințe în toate domeniile pe care le acopăr și mă informez în mod constant pentru a aduce cele mai bune și mai utile informații pentru cititorii mei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Samsung Galaxy S24 Ultra Unboxed înainte de lansare.

Amazon renunță la produsele sale de marcă proprie

În curând îți vei putea găsi telefonul Android chiar și atunci când este oprit

Roku TV. Un jucător nou, puternic pe piața TV – CU MODELE IEFTIN!

Acestea sunt acum cele mai rapide telefoane Android pentru cei care nu vor să cheltuiască o avere pe un telefon nou

Inteligența artificială poate recunoaște autismul infantil doar din imaginile retinei

Samsung Galaxy Fit 3 își dezvăluie toate secretele înainte de lansare

Oferta de Televizoare Samsung 2023.De la HD-8K avem de toate.

Sonos și Sonance ne aduce difuzoare de tavan ca să ne simțim ca în cinema.

OnePlus 12 se lansează la începutul lui decembrie, de ziua de naștere a OnePlus

Apple iPhone 15 Pro Max ar putea veni cu funcții exclusive și la un preț mai mare

[Video]Rușii au o pelerină magică care îi face invizibili pe soldați