Au fost dezvăluite specificațiile camerei Xiaomi 14 Ultra. Iată la ce ne putem aștepta.

Au fost dezvăluite specificațiile camerei Xiaomi 14 Ultra. Iată la ce ne putem aștepta.

Xiaomi 14 Ultra este așteptat să sosească în curând, iar acum capacul insulei de camere a fost scurs, dezvăluind că doar senzorii vor fi noi – designul va fi același cu cel al Xiaomi 13 Ultra.

Potrivit imaginii, camera principală va avea o deschidere f/1.6 mai luminoasă, în timp ce teleobiectivul periscop va avea în față o lentilă f/2.5. Modulul circular va veni cu lentile asferice VARIO-SUMMILUX de la LEICA, model 1:1.63-2.5 / 12-120

xiamo 14 ultra camera

Lui Xiaomi îi place să schimbe aspectul flagship-urilor sale de la o generație la alta, iar de când Ultra face parte din portofoliu, nu am văzut o repetare a designului. Acest lucru înseamnă că fie scurgerea nu este reală, fie Xiaomi este extrem de mulțumită de munca sa de anul trecut; a decis, pentru prima dată, să nu repare ceea ce nu a mers prost.

Dacă aceasta este realitatea, atunci, conform rapoartelor anterioare, ne așteptăm la un senzor Sony LYT-900 cu o deschidere variabilă pentru camera principală de 50 MP. Senzorul va fi acompaniat de o cameră periscopică (120mm).

Cea mai mare incertitudine este dacă Xiaomi 14 Ultra va fi un telefon disponibil la nivel global, sau dacă compania își va dezamăgi fanii lansând telefonul exclusiv în China ,așa cum a făcut cu 11 Ultra și 12S Ultra.

via

Ofertazilei

Urmărește-ne și pe Google News

R.M.

Numele meu este Raul Marian Robert și sunt un pasionat scriitor și jurnalist cu peste 10 ani de experiență în domeniul comunicării online. Am absolvit Facultatea de Litere și Jurnalism și am început să scriu pe diverse platforme online, acoperind o gamă largă de subiecte precum știri, tehnologie, sănătate, afaceri și multe altele. Călătorind în lumea virtuală în căutarea celor mai noi informații, am o abordare unică și intuitivă în analiza și prezentarea informațiilor, reușind să captez esența și importanța evenimentelor și inovațiilor actuale. Misiunea mea este de a informa, educa și inspira cititorii mei, oferindu-le informații relevante și actualizate. Sunt mereu în căutarea celor mai noi tendințe în toate domeniile pe care le acopăr și mă informez în mod constant pentru a aduce cele mai bune și mai utile informații pentru cititorii mei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Mașinile inteligente: o inovație periculoasă pentru siguranța și intimitatea ta

Cum arată noua tabletă Oppo Pad Air2, dezvăluită înainte de lansare

HONOR începe testarea beta a lui MagicOS 8.0 bazat pe Android 14

Un avion fără geamuri și fără zgomot. Noul avion al NASA care ar putea reforma transportul aerian.

Huawei Enjoy 70 lansat la nivel internațional ca Nova Y72

Va supraviețui Samsung Galaxy S24 Ultra la testele de cădere și zgâriere?

Xiaomi 14/14 PRO Lansat Oficial, noul flagship cu design rafinat, procesor de ultimă generație și cameră LEICA Summilux

Samsung Galaxy Z Flip 6 și Z Fold 6 vin cu ecrane mai mari și mai bune

GTA VI se lasă așteptat: ce decizie drastică a luat Rockstar

Samsung Galaxy S24, gata de lansare – ce culori și ce memorie o să aibă

Telefoanele Samsung pot traduce live convorbirile telefonice

Casca XR de la Sony: un dispozitiv de realitate mixtă pentru creatorii 3D