Adio, livratori pe bicicletă! Uber Eats îți aduce sushi-ul cu roboți autonomi!

Adio, livratori pe bicicletă! Uber Eats îți aduce sushi-ul cu roboți autonomi!

Uber Eats a decis să treacă la nivelul următor în Japonia, lansând o flotă de roboți autonomi care livrează delicii culinare direct la ușa ta. Acești roboți high-tech, creați de Cartken și Mitsubishi Electric, sunt noii curieri ai viitorului în Tokyo.

Imaginează-ți: comanzi sushi și, în locul unui livrator pe bicicletă, un robot elegant se prezintă la restaurant. După ce preia comanda, pornește într-o călătorie autonomă prin oraș, navigând cu o viteză de până la 5,4 km/h, pentru a-ți aduce mâncarea preferată. Și nu te îngrijora, un specialist Uber Eats îi supraveghează fiecare mișcare, gata să intervină dacă apar obstacole neașteptate.

Potrivit Japan Times, acești roboți nu sunt doar niște cutii pe roți – ei au ochi! Echipați cu camere avansate, se asigură că fiecare obstacol este detectat și evitat, iar confidențialitatea ta este protejată, căci fețele trecătorilor sunt estompate automat.

Nu e prima oară când Japonia îmbrățișează roboții curieri. De la testele Rakuten și Panasonic din 2021 până la mașinăriile Rice Robotics care au servit angajații Softbank, roboții au fost întotdeauna în avangarda serviciilor de livrare.

Și acum, cu autorizațiile necesare, acești roboți vor putea să-și facă drum pe trotuarele orașului cu o viteză de până la 6 km/h.

Ofertazilei

Urmărește-ne și pe Google News

R.M.

Numele meu este Raul Marian Robert și sunt un pasionat scriitor și jurnalist cu peste 10 ani de experiență în domeniul comunicării online. Am absolvit Facultatea de Litere și Jurnalism și am început să scriu pe diverse platforme online, acoperind o gamă largă de subiecte precum știri, tehnologie, sănătate, afaceri și multe altele. Călătorind în lumea virtuală în căutarea celor mai noi informații, am o abordare unică și intuitivă în analiza și prezentarea informațiilor, reușind să captez esența și importanța evenimentelor și inovațiilor actuale. Misiunea mea este de a informa, educa și inspira cititorii mei, oferindu-le informații relevante și actualizate. Sunt mereu în căutarea celor mai noi tendințe în toate domeniile pe care le acopăr și mă informez în mod constant pentru a aduce cele mai bune și mai utile informații pentru cititorii mei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

De la Mașini la Roboți: Noul Plan Surprinzător al Apple

Funcția de voce ChatGPT este acum disponibilă pentru toți utilizatorii. Iată cum se utilizează

Reclamele care întrerup videoclipurile au ajuns și pe TikTok

Xiaomi Redmi 13C 4G lansat Oficial. Pret si disponibilitate in Romania.

Samsung Galaxy A25 5G: nu se va încărca în doar câteva secunde.

PHOLED: Ce este și cum va schimba displayurile telefoanelor noastre.

Cum să-ți transformi mașina pe benzină într-un vehicul electric în doar o zi cu e-Revolt.

Era personalizării pe iPhone: iOS 18 aduce noutăți inspirate de Android!

MERO – Aplicația de programări care salvează profesioniștii în zilele aglomerate

Huawei și BAIC: Revoluția Auto Electrică Începe în Aprilie.

YouTube te transformă în muzician cu ajutorul inteligenței artificiale cu Music AI Incubator.

O mare schimbare vine la Messenger: toată lumea va fi afectată