Cum arată noul Samsung Galaxy Z Fold6? Vezi imaginile randate!

Cum arată noul Samsung Galaxy Z Fold6? Vezi imaginile randate!

Dacă ești fan Samsung, probabil că ai fost impresionat de seria Galaxy S24, lansată luna trecută. Dar nu te lăsa păcălit de aparențe, pentru că Samsung nu se odihnește pe lauri. Compania sud-coreeană pregătește deja următorul său pliabil, care ar trebui să apară în vară. Și nu vorbim de orice pliabil, ci de Samsung Galaxy Z Fold6, cel mai nou și mai performant model din gama sa.

Cum știm asta? Ei bine, avem niște imagini randate, furnizate de OnLeaks, care ne arată cum arată telefonul. Și trebuie să recunoaștem, arată destul de bine. Nu e foarte diferit de Fold5 sau Fold4, dar are niște detalii care îl fac să iasă în evidență. De exemplu, colțurile sunt mai ascuțite, iar marginile sunt plate, ceea ce îi dă un aspect mai elegant și mai modern. Și nu e doar frumos, e și puternic. Pliabilul va avea, desigur, cel mai nou chipset Snapdragon 8 Gen 3 și Galaxy AI, adică funcțiile de inteligență artificială generativă dezvoltate de Samsung.

Dar hai să vorbim și despre dimensiuni, căci știm că te interesează. Fold6 va avea un ecran pliabil de 7,6 inchi, care se va încadra într-un corp de 153,5 x 132,5 x 6,1 mm. Asta înseamnă că va fi puțin mai mic și mai lat decât Fold5, dar nu cu mult. In imaginile randate, nu exista loc pentru S Pen.

Și dacă te întrebi de ecranul exterior, ei bine, acesta va avea 6,2 inchi, o rată de reîmprospătare de 120 Hz și o luminozitate de până la 2.600 de nits. Adică, un ecran de calitate, care îți va oferi o experiență vizuală plăcută. Și ca să nu mai vorbim de software, care va fi la zi. Samsung va livra Z Fold6 cu One UI 6.1.1, iar telefonul ar putea beneficia de 7 actualizări majore ale sistemului de operare și 7 ani de actualizări de securitate. 

via

Ofertazilei

Urmărește-ne și pe Google News

R.M.

Numele meu este Raul Marian Robert și sunt un pasionat scriitor și jurnalist cu peste 10 ani de experiență în domeniul comunicării online. Am absolvit Facultatea de Litere și Jurnalism și am început să scriu pe diverse platforme online, acoperind o gamă largă de subiecte precum știri, tehnologie, sănătate, afaceri și multe altele. Călătorind în lumea virtuală în căutarea celor mai noi informații, am o abordare unică și intuitivă în analiza și prezentarea informațiilor, reușind să captez esența și importanța evenimentelor și inovațiilor actuale. Misiunea mea este de a informa, educa și inspira cititorii mei, oferindu-le informații relevante și actualizate. Sunt mereu în căutarea celor mai noi tendințe în toate domeniile pe care le acopăr și mă informez în mod constant pentru a aduce cele mai bune și mai utile informații pentru cititorii mei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Xiaomi 14, telefonul care face furori: 1,5 milioane de unități vândute în doar 10 zile

Windows 11 nu mai merge pe căi ocolite: ce se întâmplă cu computerele vechi după actualizarea din acest an

Xiaomi Watch 2, scos la vânzare înainte de lansare. Ce diferențe sunt față de Pro?

Netflix și Rockstar te surprind: jocuri GTA gratis pentru abonați.

 iPhone 16 – Schimbări de Design Confirmate de Zvonuri și Scurgeri

Google Pixel 8a: Zvonuri despre Preț si disponibilitate in UE.

Xiaomi 14 face furori în Europa: se vând ca pâinea caldă!

 Apple nu vrea ar lăsa Samsung să fie regele inteligenței artificiale.

OnePlus 12, telefonul care te va lăsa fără cuvinte: Ecran de vis, procesor de rachetă și cameră de extratereștri 🚀👽

Starlink și John Deere: parteneriatul care revoluționează agricultura.

Noutate de la IKEA: Încărcătoare rapide la prețuri accesibile

SUA își trimite robotul pe Lună după 50 de ani