Știrile viitorului, spuse de inteligența artificială. Uite cum sună!

Știrile viitorului, spuse de inteligența artificială. Uite cum sună!

Un nou canal de știri, numit Channel 1, va fi lansat în februarie de către un startup din domeniul tehnologiei, care va folosi inteligența artificială (AI) pentru a genera și a prezenta știrile, potrivit Futurism. Acesta va fi primul canal din lume care va utiliza algoritmi pentru a comunica cu publicul, bazându-se pe conținut “generat de oameni”, provenit din surse de știri de încredere.

Un aspect neobișnuit al canalului va fi că AI va crea imagini și videoclipuri pentru situațiile în care nu există înregistrări video ale evenimentelor. Firma de tehnologie a declarat că aceste imagini ar trebui să fie văzute ca niște ilustrații, care nu reprezintă exact realitatea, ci doar oferă o idee generală despre ceea ce s-a întâmplat. Imaginile generate de AI vor fi marcate clar în colțul din dreapta sus al ecranului.

O altă caracteristică interesantă a canalului va fi că inteligenta artificiala va traduce interviurile cu persoane care nu vorbesc engleza, replicând vocea lor în engleză. Astfel, publicul va putea auzi vocea originală a subiectului, dar într-o altă limbă.

Canalul va fi disponibil inițial pe X și pe alte platforme de streaming, dar scopul final este de a crea o aplicație pentru smartphone, care să permită utilizatorilor să își personalizeze complet Channel 1, alegând subiectele și prezentatorii de știri AI care îi interesează.

Ofertazilei

Urmărește-ne și pe Google News

R.M.

Numele meu este Raul Marian Robert și sunt un pasionat scriitor și jurnalist cu peste 10 ani de experiență în domeniul comunicării online. Am absolvit Facultatea de Litere și Jurnalism și am început să scriu pe diverse platforme online, acoperind o gamă largă de subiecte precum știri, tehnologie, sănătate, afaceri și multe altele. Călătorind în lumea virtuală în căutarea celor mai noi informații, am o abordare unică și intuitivă în analiza și prezentarea informațiilor, reușind să captez esența și importanța evenimentelor și inovațiilor actuale. Misiunea mea este de a informa, educa și inspira cititorii mei, oferindu-le informații relevante și actualizate. Sunt mereu în căutarea celor mai noi tendințe în toate domeniile pe care le acopăr și mă informez în mod constant pentru a aduce cele mai bune și mai utile informații pentru cititorii mei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Android 15 Developer Preview 1 este disponibil pentru Pixel 6 și versiuni ulterioare.

Iată câtă memorie RAM va fi în interiorul iPhone 15 Pro

O mare schimbare vine la Messenger: toată lumea va fi afectată

În curând îți vei putea găsi telefonul Android chiar și atunci când este oprit

Pixel Fold 2: Desfășurarea Viitorului în 8,02 Inci de Inovație.

Bard AI se mută în Google Messages.

Messenger va fi din nou accesibil și fără un cont de Facebook

IOS 17.2, acum oficial pe piață alături de o aplicație nou-nouță

Samsung pregătește Galaxy A15 5G cu display de 90 Hz, procesor MediaTek Dimensity 6100+ și baterie mare.

Google îți oferă cheia magică pentru conturile tale online. Titan Security Key cu suport Passkey, gadget-ul care te face să uiți de parole pentru totdeauna

Google Pixel Fold 2 se arată în toată splendoarea: ce are nou și când apare

 Apple nu vrea ar lăsa Samsung să fie regele inteligenței artificiale.