Google Tensor G4: Un Salt Evolutiv în Performanță și Eficiență Termică

Google Tensor G4: Un Salt Evolutiv în Performanță și Eficiență Termică

Pasionații de tehnologie care au urmărit evoluția chipset-urilor Google vor fi încântați să afle că noul Tensor G4 promite să aducă îmbunătățiri semnificative modelelor Pixel 9 și posibil Pixel Fold 2. Conform surselor recente, acest chipset va fi produs de Samsung folosind tehnologia avansată de 4 nanometri.

Informațiile venite direct din Coreea de Sud indică faptul că Tensor G4 va excela în performanță, management termic și eficiență energetică, depășind astfel predecesorul său, G3, care nu s-a distins în mod deosebit în aceste domenii.

În acest an, Samsung a captat atenția cu modelele Galaxy S24 și S24+, echipate cu cipuri dezvoltate intern, iar răspunsul pozitiv la Exynos 2400 sugerează că așteptările modeste pot fi depășite cu ușurință. Aceasta este o veste bună pentru Samsung, care ar putea beneficia de un volum crescut de comenzi și, implicit, de venituri suplimentare.

Într-o mișcare strategică, mai mulți giganți ai industriei tech, inclusiv Meta și Open AI, își exprimă dorința de a se distanța de TSMC, liderul actual al pieței chipseturilor cu o cotă de aproximativ 50%. Samsung este printre cei care aspiră să reducă această dominanță.

Pentru consumatori, concurența în acest sector este crucială, deoarece stimulează inovația, menține prețurile competitive și îmbunătățește calitatea produselor. Este, de asemenea, o veste excelentă că noile flagship-uri Google vor beneficia de hardware superior față de generațiile anterioare, confirmând tendința de progres constant în industrie.

via

Ofertazilei

Urmărește-ne și pe Google News

R.M.

Numele meu este Raul Marian Robert și sunt un pasionat scriitor și jurnalist cu peste 10 ani de experiență în domeniul comunicării online. Am absolvit Facultatea de Litere și Jurnalism și am început să scriu pe diverse platforme online, acoperind o gamă largă de subiecte precum știri, tehnologie, sănătate, afaceri și multe altele. Călătorind în lumea virtuală în căutarea celor mai noi informații, am o abordare unică și intuitivă în analiza și prezentarea informațiilor, reușind să captez esența și importanța evenimentelor și inovațiilor actuale. Misiunea mea este de a informa, educa și inspira cititorii mei, oferindu-le informații relevante și actualizate. Sunt mereu în căutarea celor mai noi tendințe în toate domeniile pe care le acopăr și mă informez în mod constant pentru a aduce cele mai bune și mai utile informații pentru cititorii mei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

YouTube testează o funcție ciudată: alegerea videoclipurilor după culoare

Windows 11 îți spune adio căștilor VR vechi prin Mixed Reality.

Începe curățenia în spațiu – primii doi sateliți vor fi eliminați din orbită

Sony vrea să ne facă să jucăm cu picioarele! Uite ce controler nebun au inventat pentru PlayStation

Cum te scapă Android 15 de notificările care te bombardează.

Se clarifică, în sfârșit, ce procesor va fi folosit pe telefoanele Galaxy S24 în Europa

Adio, Google Assistant! Samsung renunță la el pe televizoarele sale

HarmonyOS: sistemul de operare al Huawei care face furori în China și în lume.

Seria Redmi K70, un succes răsunător: peste 600.000 de unități vândute în 5 minute

Când va fi disponibil Xiaomi 13 Ultra în Europa? Iata informatiile de ultima ora

Sateliții responsabili pentru serviciul mobil Starlink au decolat

Galaxy Ring – Inelul Samsung care luminează când se pierde