Samsung Revoluționează Moda Wearable cu Galaxy Ring și Watch7

Samsung Revoluționează Moda Wearable cu Galaxy Ring și Watch7

Ei bine, dragilor, iată că Samsung nu stă deloc pe loc. Abia ieri, gigantul tech a aruncat pe piață o veste bombă: profiturile pentru primul trimestru din 2024 au explodat, și asta mulțumită seriei Galaxy S24, care se pare că a prins la public mai ceva ca pâinea caldă. Dar nu doar atât, comunicatul lor de presă a venit și cu un teaser care a stârnit valuri de speculații.

Se zvonește că Samsung ar putea să ne surprindă cu Galaxy Ring, un nou gadget din familia wearable. Oficial nu s-a confirmat nimic, dar coridoarele internetului vuiesc de zvonuri despre un ceas dreptunghiular, care ar marca o premieră pentru Samsung după o bună bucată de timp.

galaxy ring

Și dacă tot suntem la capitolul ceasuri, se pare că Samsung vrea să ne răsfețe cu modele premium noi-nouțe. „Upgrade-uri pentru toate gusturile”, cam asta promit ei. Oare vor reuși să ne impresioneze mai mult decât viitorul Galaxy Watch7 Classic? Zvonurile spun că familia Watch7 ar putea să ne întâmpine cu trei variante, inclusiv un model Pro care promite să fie crème de la crème.

Dar Samsung nu e doar despre gadgeturi strălucitoare. Ei bine, da, au și divizii care lucrează în umbră, construind componente esențiale. System LSI, de exemplu, se pregătește să ne uimească cu tehnologii de ultimă oră pentru noile dispozitive wearable.

System LSI

Și acum, să vorbim puțin despre inimă, adică despre SoC-ul ceasurilor Galaxy Watch7. Se zvonește că ar fi cu 50% mai eficient energetic decât predecesorul său, Exynos W930. Și nu oricum, ci pe un cip de 3nm, o premieră pentru lumea wearable. Mai mult, se zvonește că ar putea să vină cu o funcție de monitorizare a glicemiei, ceva ce ne-ar putea face viața mai ușoară, dar probabil doar pe modelul top de gamă.

Desigur, până una-alta, toate acestea sunt doar zvonuri și speculații. Totuși, Samsung ne asigură că progresul tehnologiilor de 3nm și 2nm merge ca pe roate.

Așa că, dragii mei, stați pe-aproape. Seria Galaxy Ring și Watch7 sunt pe cale să fie dezvăluite la începutul lui iulie. Sunt curios să văd cu ce ne va mai surprinde Samsung de data asta. Să fie oare începutul unei noi ere în tehnologia wearable? Timpul, cum bine știm, va decide.

via

Ofertazilei

Urmărește-ne și pe Google News

R.M.

Numele meu este Raul Marian Robert și sunt un pasionat scriitor și jurnalist cu peste 10 ani de experiență în domeniul comunicării online. Am absolvit Facultatea de Litere și Jurnalism și am început să scriu pe diverse platforme online, acoperind o gamă largă de subiecte precum știri, tehnologie, sănătate, afaceri și multe altele. Călătorind în lumea virtuală în căutarea celor mai noi informații, am o abordare unică și intuitivă în analiza și prezentarea informațiilor, reușind să captez esența și importanța evenimentelor și inovațiilor actuale. Misiunea mea este de a informa, educa și inspira cititorii mei, oferindu-le informații relevante și actualizate. Sunt mereu în căutarea celor mai noi tendințe în toate domeniile pe care le acopăr și mă informez în mod constant pentru a aduce cele mai bune și mai utile informații pentru cititorii mei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Samsung Galaxy S24 Ultra: Căzătura care a Definit Gravitația

Declinul Torrenting-ului: De la Predominanță la Marginalizare

Cum arată OnePlus 12 pe dinăuntru?Vezi cum este dezasamblat.

Ce se va întâmpla cu funcția AI a Microsoft?

Google Maps și-a dat cu stângu-n dreptu, iar lumea e supărată rău

Huawei își reorganizează fabrica, în condițiile în care acum crește cererea pentru altceva decât telefoane mobile

Samsung Galaxy A35 surprins într-o fotografie înainte de lansare.

Realme ne arată astăzi camera periscop de peste 200 de megapixeli

Cum îți știe Spotify ce-ți place să asculți? Inteligența artificială e răspunsul

Ceapa 5G: cum a devenit o legumă mai bună și mai ecologică cu ajutorul inteligenței artificiale!

Va fi Xiaomi MI TV Box S 4K Gen 2 un succesor demn? Pareri, Specificatii si pret.

iPhone 16 PRO ar putea renunța la Dynamic island în favoarea un orificiu în ecran pentru camera selfie.