Motorola RAZR 50 Ultra: Eticheta de Preț European Scoasă la Lumină

Motorola RAZR 50 Ultra: Eticheta de Preț European Scoasă la Lumină

Motorola RAZR 40 Ultra și-a făcut debutul în lumea tech în iunie anul trecut, iar acum, cu mai pe calendar, ne pregătim de sosirea moștenitorului său. Dar, înainte de marele reveal, un retailer italian ne-a servit pe tavă prețul european al RAZR 50 Ultra.

Printr-o serie de capturi de ecran, scăpate parcă din sistemul intern al unui retailer anonim, aflăm că noul RAZR 50 Ultra va avea un preț de 1200 de euro – cam 5980 lei pentru noi, cei din zona euro.

motorola razr 50 ultra eu price

Și iată și partea interesantă: RAZR 40 Ultra, vedeta de anul trecut, a avut același preț pe meleagurile Uniunii Europene. Dar, în loc de vechii 8 GB de RAM și 256 GB de stocare, noul RAZR 50 Ultra vine la pachet cu 12 GB de RAM și o generoasă capacitate de 512 GB de stocare internă.

Și pentru că Motorola nu se zgârcește la opțiuni, RAZR 50 Ultra va străluci și în alte configurații de memorie și stocare. Disponibil într-o paletă de culori de invidiat – albastru, verde și piersic – noul smartphone promite să fie un festin pentru ochi. Încă nu ni s-au dezvăluit toate detaliile, dar suntem cu ochii pe Motorola și pe acest nou dispozitiv cu ecran flexibil care promite să facă valuri.

Ofertazilei

Urmărește-ne și pe Google News

R.M.

Numele meu este Raul Marian Robert și sunt un pasionat scriitor și jurnalist cu peste 10 ani de experiență în domeniul comunicării online. Am absolvit Facultatea de Litere și Jurnalism și am început să scriu pe diverse platforme online, acoperind o gamă largă de subiecte precum știri, tehnologie, sănătate, afaceri și multe altele. Călătorind în lumea virtuală în căutarea celor mai noi informații, am o abordare unică și intuitivă în analiza și prezentarea informațiilor, reușind să captez esența și importanța evenimentelor și inovațiilor actuale. Misiunea mea este de a informa, educa și inspira cititorii mei, oferindu-le informații relevante și actualizate. Sunt mereu în căutarea celor mai noi tendințe în toate domeniile pe care le acopăr și mă informez în mod constant pentru a aduce cele mai bune și mai utile informații pentru cititorii mei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Samsung Galaxy Ring este oficial!

Noul software pentru OnePlus 10 Pro: Android 14 și OxygenOS 14

OnePlus 12 și alte produse noi se pregătesc de lansarea globală după debutul din China.

Microfoane spion în viața de zi cu zi: O realitate mai puțin confortabilă

Exynos 2400, mai performant decât hardware-ul iPhone 15 Pro, conform zvonurilor.

Inteligența artificială ne minte și ne urăște – și nu putem face nimic în privința asta

Google Tensor G4: Un Salt Evolutiv în Performanță și Eficiență Termică

Apple Watch ar putea să-și recapete funcția de monitorizare a oxigenului din sânge printr-un update software

Samsung Galaxy A35 surprins într-o fotografie înainte de lansare.

De la sfârșitul lunii ianuarie, iPhone-urile vor deveni și mai sigure

Motorola MOTO G73 5G, disponibil în România la un preț avantajos.

Galaxy S24 Ultra se lasă văzut în noi imagini alături de Galaxy S23 Ultra