Paint primește funcționalitate de tip Photoshop

Paint primește funcționalitate de tip Photoshop

Programul de desen pentru Windows este pe cale să primească o funcție care este de obicei rezervată Photoshop și altor programe de editare costisitoare.

Microsoft Paint a făcut parte din sistem încă de la începuturi, dar în ultimii ani a existat o scădere notabilă a interesului pentru programul de desen. Dar Microsoft nu este pe cale să renunțe la serviciul său, care a ajuns la statutul de cult, după cum o demonstrează faptul că luna trecută a adăugat un mod întunecat la interfață, care este ușor pentru ochi și pentru monitor. Iar recent, a fost anunțată o altă adăugire utilă.

banner

După cum se poate vedea în gif-ul de mai jos, noua funcție facilitează eliminarea unei imagini de fundal: este suficient să atingeți butonul Remove Background din stânga barei de instrumente și, după un pic de gândire, inteligența artificială își va face treaba într-o clipită. Dar asta nu e tot, puteți alege să eliminați tot sau doar o parte din fundal.

paint background removal
Paint primește funcționalitate de tip Photoshop 4

Microsoft testează în prezent această funcție, care se așteaptă să fie disponibilă abia în Windows 11. De asemenea, este interesant faptul că dezvoltatorii ar lucra la o altă funcție bazată pe inteligență artificială care ar crea imagini pe baza comenzilor de text, după modelul Midjourney sau DALL-E.

R.M.

Numele meu este Radulescu Mihaela și sunt un pasionat scriitor și jurnalist cu peste 10 ani de experiență în domeniul comunicării online. Am absolvit Facultatea de Litere și Jurnalism și am început să scriu pe diverse platforme online, acoperind o gamă largă de subiecte precum știri, tehnologie, sănătate, afaceri și multe altele. Călătorind în lumea virtuală în căutarea celor mai noi informații, am o abordare unică și intuitivă în analiza și prezentarea informațiilor, reușind să captez esența și importanța evenimentelor și inovațiilor actuale. Misiunea mea este de a informa, educa și inspira cititorii mei, oferindu-le informații relevante și actualizate. Sunt mereu în căutarea celor mai noi tendințe în toate domeniile pe care le acopăr și mă informez în mod constant pentru a aduce cele mai bune și mai utile informații pentru cititorii mei.

Post navigation

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

A început livrarea de televizoare cu ecrane duble gratuite, susținute de publicitate

Începe curățenia în spațiu – primii doi sateliți vor fi eliminați din orbită

Iată seria Huawei Nova 11. Pret si disponobilitate.