Paint primește funcționalitate de tip Photoshop

Paint primește funcționalitate de tip Photoshop

Programul de desen pentru Windows este pe cale să primească o funcție care este de obicei rezervată Photoshop și altor programe de editare costisitoare.

Microsoft Paint a făcut parte din sistem încă de la începuturi, dar în ultimii ani a existat o scădere notabilă a interesului pentru programul de desen. Dar Microsoft nu este pe cale să renunțe la serviciul său, care a ajuns la statutul de cult, după cum o demonstrează faptul că luna trecută a adăugat un mod întunecat la interfață, care este ușor pentru ochi și pentru monitor. Iar recent, a fost anunțată o altă adăugire utilă.

După cum se poate vedea în gif-ul de mai jos, noua funcție facilitează eliminarea unei imagini de fundal: este suficient să atingeți butonul Remove Background din stânga barei de instrumente și, după un pic de gândire, inteligența artificială își va face treaba într-o clipită. Dar asta nu e tot, puteți alege să eliminați tot sau doar o parte din fundal.

paint background removal

Microsoft testează în prezent această funcție, care se așteaptă să fie disponibilă abia în Windows 11. De asemenea, este interesant faptul că dezvoltatorii ar lucra la o altă funcție bazată pe inteligență artificială care ar crea imagini pe baza comenzilor de text, după modelul Midjourney sau DALL-E.

Ofertazilei

Urmărește-ne și pe Google News

R.M.

Numele meu este Raul Marian Robert și sunt un pasionat scriitor și jurnalist cu peste 10 ani de experiență în domeniul comunicării online. Am absolvit Facultatea de Litere și Jurnalism și am început să scriu pe diverse platforme online, acoperind o gamă largă de subiecte precum știri, tehnologie, sănătate, afaceri și multe altele. Călătorind în lumea virtuală în căutarea celor mai noi informații, am o abordare unică și intuitivă în analiza și prezentarea informațiilor, reușind să captez esența și importanța evenimentelor și inovațiilor actuale. Misiunea mea este de a informa, educa și inspira cititorii mei, oferindu-le informații relevante și actualizate. Sunt mereu în căutarea celor mai noi tendințe în toate domeniile pe care le acopăr și mă informez în mod constant pentru a aduce cele mai bune și mai utile informații pentru cititorii mei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Bitcoin vs. Apă: De ce Bitcoin este cel mai mare dușman al apei

Android 14 și Wear OS 5: ce ne așteaptă la ceasurile inteligente din 2024

Modelele iPhone 15 vin cu aceste camere foto.

Xiaomi lansează un router wi-fi 7 la preț de chilipir.

Galaxy Ring sosește la sfârșitul acestui an. Cum arată și ce face!

Wi-Fi Sensing. Una dintre tehnologiile promițătoare ale viitorului, care poate nu numai să transmită date, ci și să le detecteze.

Pompa de caldura aer apa pareri, avantaje si dezavantaje.

 Samsung Galaxy S24 Ultra are o cameră de răcire cu vapori impresionantă.

Iphone se 4 ar putea primi face id și o cameră de 48 megapixeli

Cum arată noul Google Pixel 9 Pro: Primele randări.

Smartwatch: Un cadou ideal pentru cei care își doresc un stil de viață sănătos.

Xiaomi 14 Ultra: ce ne așteaptă de la cel mai puternic telefon al seriei?