Apple Vision Pro, de la hype la hibernare?

Apple Vision Pro, de la hype la hibernare?

Se pare că Ming-Chi Kuo, guru-ul zvonurilor Apple, a dat iar buzna cu vești proaspete. De data asta, e vorba de căștile Vision Pro, care, să fim sinceri, nu par să mai fie vedeta petrecerii. Cică Apple și-a cam temperat entuziasmul și a tăiat din așteptări ca un bucătar priceput reduce porția de friptură.

Inițial, se zvonea că Apple ar fi pus ochii pe un număr fabulos de 700-800.000 de unități, dar acum, într-o mișcare demnă de un prestidigitator, cifra a scăzut la jumătate. Da, ai citit bine, acum vorbim de doar 400-450.000 de unități. Și asta se întâmplă înainte să apuce să zburde căștile pe pajiștile internaționale, ceea ce înseamnă că piața din SUA nu a fost chiar atât de înfometată după ele pe cât credea Apple.

Cu o cerere americană care mai degrabă bate pasul pe loc decât să zboare, Apple pare să pună frână și să privească cu mai multă precauție spre orizonturile internaționale unde urmează să-și facă apariția Vision Pro. E ca și cum ai vedea un balon uriaș de entuziasm pentru realitatea mixtă care se dezumflă încet, lăsând în urmă doar ecoul unei petreceri care a fost.

Și ca să adăugăm un strop de mister, se zvonește că Apple ar putea să-și reevalueze planurile de lansare. Asta înseamnă că s-ar putea să nu mai vedem un nou model Vision Pro nici măcar în 2025. Dacă e să ne luăm după previziunile lor, se pare că vânzările din 2025 ar putea să fie și mai subțiri decât cele din 2024. Oare Apple pregătește ceva sau pur și simplu Vision Pro va deveni o relicvă a trecutului? Rămâne de văzut.

via

Ofertazilei

Urmărește-ne și pe Google News

R.M.

Numele meu este Raul Marian Robert și sunt un pasionat scriitor și jurnalist cu peste 10 ani de experiență în domeniul comunicării online. Am absolvit Facultatea de Litere și Jurnalism și am început să scriu pe diverse platforme online, acoperind o gamă largă de subiecte precum știri, tehnologie, sănătate, afaceri și multe altele. Călătorind în lumea virtuală în căutarea celor mai noi informații, am o abordare unică și intuitivă în analiza și prezentarea informațiilor, reușind să captez esența și importanța evenimentelor și inovațiilor actuale. Misiunea mea este de a informa, educa și inspira cititorii mei, oferindu-le informații relevante și actualizate. Sunt mereu în căutarea celor mai noi tendințe în toate domeniile pe care le acopăr și mă informez în mod constant pentru a aduce cele mai bune și mai utile informații pentru cititorii mei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acestea sunt acum TOP Cele mai puternice 10 telefoane Android.

Huawei Pocket 2, surprins în imagini. Cum arată telefonul flip al chinezilor?

ASUS ZENFONE 10 SE ACTUALIZEAZĂ LA ANDROID 14

Amazon introduce Vega OS pe dispozitivele Echo și Fire.

YouTube Kids se mută în aplicația principală YouTube – iată cum va funcționa

Asus ROG Phone 8 Pro se arată în noi imagini și specificații de ultimă oră.

Seria Redmi K70, un succes răsunător: peste 600.000 de unități vândute în 5 minute

Ce este tehnologia Nanocell și cum funcționează?

Roku TV. Un jucător nou, puternic pe piața TV – CU MODELE IEFTIN!

Apple a lansat a doua versiune beta pentru iOS 17.4, iPadOS 17.4, watchOS 10.4, tvOS 17.4 șo macOS sonoma 14.4

WhatsApp nu mai e prieten cu Drive: cum să îți faci backup la mesajele tale fără să îți pierzi spațiul

Redmi K70 și K70 Pro apar în imagini live înainte de lansare.