Honor 200 și 200 Pro – Detalii Picurate înainte de Lansare

Honor 200 și 200 Pro – Detalii Picurate înainte de Lansare

Săptămâna trecută, Honor 200 Lite și-a făcut intrarea pe scena gadgeturilor, dar se pare că nu va străluci singur sub reflectoare prea mult timp. Surse neoficiale din China ne-au furnizat detalii picante despre viitorii săi frați mai mari: Honor 200 și Honor 200 Pro.

Zvonurile indică faptul că Honor 200 va fi echipat cu procesorul Snapdragon 8s Gen 3, în timp ce varianta Pro va beneficia de puterea brută a chipsetului Snapdragon 8 Gen 3. Se zvonește că vom asista la o revoluție în ceea ce privește camera foto, cu o configurație radical diferită de cea a modelelor anterioare, precum Honor 100 și 100 Pro.

Certificarea 3C, un pas esențial pentru comercializarea în China, pare să fie deja în buzunarul celor două dispozitive. Și ca să fie totul și mai rapid decât un sprinter la start, se vorbește despre suport pentru încărcare fulger de 100W. Toate indiciile sugerează că Honor 200 și 200 Pro își vor face debutul oficial în această lună, dar rămâne un mister locațiile exacte unde vor putea fi achiziționate. Honor 200 Lite a avut premiera europeană, așa că ne putem aștepta ca și frații săi să fie disponibili pe bătrânul continent, deși HONOR se joacă de-a v-ați ascunselea cu data lansării.

Și pentru că un zvon bun nu vine niciodată singur, se pare că Honor 200 și 200 Pro vor avea patru ecrane OLED curbate cu rezoluție „1,5K”. Pro-ul, într-o manieră demnă de un veritabil James Bond tehnologic, ar putea ascunde o cameră selfie dublă într-un decupaj elegant al ecranului, în formă de pilulă.

Dar să nu uităm de vedeta din spate: camera principală. Se susură pe la colțuri că va avea o deschidere variabilă și stabilizare optică a imaginii (OIS), iar pentru iubitorii de zoom, un obiectiv teleobiectiv ar putea completa arsenalul foto. Așadar, stați pe-aproape, pentru că Honor pare să pregătească un spectacol de zile mari.

via

Ofertazilei

Urmărește-ne și pe Google News

R.M.

Numele meu este Raul Marian Robert și sunt un pasionat scriitor și jurnalist cu peste 10 ani de experiență în domeniul comunicării online. Am absolvit Facultatea de Litere și Jurnalism și am început să scriu pe diverse platforme online, acoperind o gamă largă de subiecte precum știri, tehnologie, sănătate, afaceri și multe altele. Călătorind în lumea virtuală în căutarea celor mai noi informații, am o abordare unică și intuitivă în analiza și prezentarea informațiilor, reușind să captez esența și importanța evenimentelor și inovațiilor actuale. Misiunea mea este de a informa, educa și inspira cititorii mei, oferindu-le informații relevante și actualizate. Sunt mereu în căutarea celor mai noi tendințe în toate domeniile pe care le acopăr și mă informez în mod constant pentru a aduce cele mai bune și mai utile informații pentru cititorii mei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acestea sunt primele dispozitive care vor primi noile funcții Galaxy AI ale telefoanelor S24.

Acum este posibilă instalarea WhatsApp Messenger pe smartwatch-urile Galaxy

Apple iPhone 15 Pro Max ar putea veni cu funcții exclusive și la un preț mai mare

Ecocem: Cimentul cu emisii reduse de carbon ajunge în Europa

VW anunță integrarea ChatGPT în mașinile lor.

Ecranul OLED rulabil de la Samsung tocmai a fost prezentat.

Redmi Lansează Dispozitivele Turbo 3 și Pad Pro!

Motorola RAZR 50 Ultra: Eticheta de Preț European Scoasă la Lumină

Acces Deschis la ChatGPT: OpenAI Elimină Bariera Înregistrării

Disney+ o ia pe urmele Netflix: Măsuri împotriva partajării parolelor.

Redmi Note 13R Pro: Imagini și specificații scăpate pe internet înainte de lansarea oficială

Pixel Fold 2, surprize de la Google pe piața telefoanelor pliabile.