iPhone 15 Pro: nu încercați asta acasă!

iPhone 15 Pro: nu încercați asta acasă!

Ai un iPhone 15 Pro și vrei să-l personalizezi, dar nu vrei să-i pui o husă care să-i ascundă frumusețea? Ei bine, există o metodă, dar nu e pentru cei slabi de înger.

Pe vremea când telefonul era doar un aparat de vorbit și de jucat Snake, ne-am distrat schimbându-i carcasele și făcându-l să arate diferit. Dar acum avem telefoane atât de elegante și de colorate încât nu ne mai pasă de huse, chiar dacă sunt de firmă, pentru că ne strică designul.

iphone 15 anodizare
Sursa Foto:iFixit

Anodizarea este un proces prin care suprafața metalului este acoperită cu un strat de oxid care îl protejează de coroziune. Pe scurt, metalul este mâncat puțin de curent, iar acest strat îl apără de rugină. Când anodizezi titanul, suprafața lui capătă un strat de dioxid de titan, care poate avea orice culoare vrei tu.

Ca să nu faci vreo prostie și să-ți strici telefonul, trebuie să știi că numai iPhone 15 Pro se poate anodiza, pentru că are rama din titan. Celelalte modele au rama din inox, care nu se poate anodiza. Dacă vrei să afli mai multe despre cum se face treaba asta, poți să citești articolul complet dând click aici.

Ofertazilei

Urmărește-ne și pe Google News

R.M.

Numele meu este Raul Marian Robert și sunt un pasionat scriitor și jurnalist cu peste 10 ani de experiență în domeniul comunicării online. Am absolvit Facultatea de Litere și Jurnalism și am început să scriu pe diverse platforme online, acoperind o gamă largă de subiecte precum știri, tehnologie, sănătate, afaceri și multe altele. Călătorind în lumea virtuală în căutarea celor mai noi informații, am o abordare unică și intuitivă în analiza și prezentarea informațiilor, reușind să captez esența și importanța evenimentelor și inovațiilor actuale. Misiunea mea este de a informa, educa și inspira cititorii mei, oferindu-le informații relevante și actualizate. Sunt mereu în căutarea celor mai noi tendințe în toate domeniile pe care le acopăr și mă informez în mod constant pentru a aduce cele mai bune și mai utile informații pentru cititorii mei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Samsung adaugă noi funcții de asistență pentru camera foto la Galaxy S23 dar și pe alte modele.

OnePlus 12 a fost lansat oficial: descoperă toate noutățile și funcțiile sale uimitoare.

Era personalizării pe iPhone: iOS 18 aduce noutăți inspirate de Android!

Aflați care sunt cele mai comune funcții ale frigiderului și congelatorului!

Pixel 9 Pro în Imagini Live – O Nouă Eră de Design la Google?

Huawei P70 vine cu ecran de 6,7 inch și cameră principală de 50MP cu deschidere variabilă

Asus ROG Phone 8 Pro se arată în noi imagini și specificații de ultimă oră.

Tot ce trebuie să știi despre noile SSD-uri Samsung 990 EVO

Spotify Schimbă Jocul: Noi Tarife la Orizont!

One UI 6.1 ajunge pe Galaxy S22 și S21

Cum arată GTA VI în lumea reală? Uite aici primul trailer!

Imagini scăpate cu privire la seria Google Pixel 9