Galaxy Z Fold 6 ar putea aduce în sfârșit îmbunătățirile pe care utilizatorii le așteptau de mult timp

Galaxy Z Fold 6 ar putea aduce în sfârșit îmbunătățirile pe care utilizatorii le așteptau de mult timp

Samsung știe să facă telefoane pliabile de calitate, care nu se strică după două zile. Dar asta nu înseamnă că sunt perfecte. Mulți se plâng că ecranul de pe față al telefoanelor din seria Galaxy Z Fold e prea mic și nu se potrivește cu mărimea lor. De aceea, Samsung a decis să le facă o surpriză și să le ofere un ecran mai mare cu Galaxy Z Fold 6.

Galaxy Z Fold 6 ar putea avea un ecran de pe față mai proporțional

După ce a auzit părerile clienților, Samsung a luat măsuri și a schimbat raportul de aspect al ecranului de pe față și al celui din interior cu Galaxy Z Fold 6. Telefonul are numele de cod Q6 și va avea un ecran cu un raport de aspect diferit de cel al Galaxy Z Fold 5. Samsung a încercat mai multe variante, dar s-a oprit la una care i-a plăcut mai mult. Nu se știe încă dacă ecranul va fi mai lat decât cel al Galaxy Z Fold 5, dar sperăm să fie așa.

Samsung Galaxy Z Fold6

Galaxy Z Fold 6 va arăta ca un frate mai mare al seriei Galaxy S25. De fapt, ca și alte telefoane pliabile din China, Galaxy Z Fold 6 va fi mai ușor decât modelele anterioare, și va avea mai puține cute pe ecranul pliabil. Samsung a rezolvat deja problema spațiului dintre cele două părți ale telefonului când e pliat, cu Galaxy Z Fold 5. Acum trebuie doar să-l facă mai subțire și mai ușor și să-i pună un ecran de pe față mai mare.

Se aude, de asemenea, că Galaxy Z Flip 6 va avea margini mai fine și un ecran de pe față mai generos decât Galaxy Z Flip 5. Galaxy Z Flip 6 și Galaxy Z Fold 6 vor fi gata peste șapte luni și vor avea procesorul Snapdragon 8 Gen 3, care e o bestie de putere și de economie.

Ofertazilei

Urmărește-ne și pe Google News

R.M.

Numele meu este Raul Marian Robert și sunt un pasionat scriitor și jurnalist cu peste 10 ani de experiență în domeniul comunicării online. Am absolvit Facultatea de Litere și Jurnalism și am început să scriu pe diverse platforme online, acoperind o gamă largă de subiecte precum știri, tehnologie, sănătate, afaceri și multe altele. Călătorind în lumea virtuală în căutarea celor mai noi informații, am o abordare unică și intuitivă în analiza și prezentarea informațiilor, reușind să captez esența și importanța evenimentelor și inovațiilor actuale. Misiunea mea este de a informa, educa și inspira cititorii mei, oferindu-le informații relevante și actualizate. Sunt mereu în căutarea celor mai noi tendințe în toate domeniile pe care le acopăr și mă informez în mod constant pentru a aduce cele mai bune și mai utile informații pentru cititorii mei.

  • Samsung nu știe deloc sa faca telefoane pliabile. Am avut un fold 3 căruia, după 14 luni ii s-a stricat balamaua și un fold 4 care a pățit același lucru, după doar 7 luni .Ambelor telefoane a trebuit sa le schimb display-ul interior care nu este ieftin deloc.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

OnePlus Watch 2, ceasul inteligent cu Wear OS și sistem dual de operare

Apple Watch-urile au o problemă mare cu bateria și nu e vina ta!

Poco C65 – Un smartphone cu upgrade-uri minore, dar binevenite, care ar putea să ajungă în românia

Xiaomi Smart Band 8. Brăţară de fitness cu autonomie peste 2 săptămâni.

Samsung Galaxy Fit 3 își dezvăluie toate secretele înainte de lansare

Ai un telefon Samsung? Acum e floare la ureche să îl repari.

GTA VI, o mare dezamăgire? Ce spune o scurgere de informații controversată.

WhatsApp îți arată statusul prietenilor în chat. Cum să activezi noua funcție

Google renunță la versiunile cache ale site-urilor web: ce înseamnă asta

Specificațiile principale ale Oppo Reno 10 Pro+ au fost scurse

YouTube testează o funcție ciudată: alegerea videoclipurilor după culoare

iPhone 15 Pro Max va fi cel mai popular, datorită camerei sale periscopice