Galaxy Z Fold 6 ar putea aduce în sfârșit îmbunătățirile pe care utilizatorii le așteptau de mult timp

Galaxy Z Fold 6 ar putea aduce în sfârșit îmbunătățirile pe care utilizatorii le așteptau de mult timp

Samsung știe să facă telefoane pliabile de calitate, care nu se strică după două zile. Dar asta nu înseamnă că sunt perfecte. Mulți se plâng că ecranul de pe față al telefoanelor din seria Galaxy Z Fold e prea mic și nu se potrivește cu mărimea lor. De aceea, Samsung a decis să le facă o surpriză și să le ofere un ecran mai mare cu Galaxy Z Fold 6.

Galaxy Z Fold 6 ar putea avea un ecran de pe față mai proporțional

După ce a auzit părerile clienților, Samsung a luat măsuri și a schimbat raportul de aspect al ecranului de pe față și al celui din interior cu Galaxy Z Fold 6. Telefonul are numele de cod Q6 și va avea un ecran cu un raport de aspect diferit de cel al Galaxy Z Fold 5. Samsung a încercat mai multe variante, dar s-a oprit la una care i-a plăcut mai mult. Nu se știe încă dacă ecranul va fi mai lat decât cel al Galaxy Z Fold 5, dar sperăm să fie așa.

Samsung Galaxy Z Fold6

Galaxy Z Fold 6 va arăta ca un frate mai mare al seriei Galaxy S25. De fapt, ca și alte telefoane pliabile din China, Galaxy Z Fold 6 va fi mai ușor decât modelele anterioare, și va avea mai puține cute pe ecranul pliabil. Samsung a rezolvat deja problema spațiului dintre cele două părți ale telefonului când e pliat, cu Galaxy Z Fold 5. Acum trebuie doar să-l facă mai subțire și mai ușor și să-i pună un ecran de pe față mai mare.

Se aude, de asemenea, că Galaxy Z Flip 6 va avea margini mai fine și un ecran de pe față mai generos decât Galaxy Z Flip 5. Galaxy Z Flip 6 și Galaxy Z Fold 6 vor fi gata peste șapte luni și vor avea procesorul Snapdragon 8 Gen 3, care e o bestie de putere și de economie.

Ofertazilei

Urmărește-ne și pe Google News

R.M.

Numele meu este Raul Marian Robert și sunt un pasionat scriitor și jurnalist cu peste 10 ani de experiență în domeniul comunicării online. Am absolvit Facultatea de Litere și Jurnalism și am început să scriu pe diverse platforme online, acoperind o gamă largă de subiecte precum știri, tehnologie, sănătate, afaceri și multe altele. Călătorind în lumea virtuală în căutarea celor mai noi informații, am o abordare unică și intuitivă în analiza și prezentarea informațiilor, reușind să captez esența și importanța evenimentelor și inovațiilor actuale. Misiunea mea este de a informa, educa și inspira cititorii mei, oferindu-le informații relevante și actualizate. Sunt mereu în căutarea celor mai noi tendințe în toate domeniile pe care le acopăr și mă informez în mod constant pentru a aduce cele mai bune și mai utile informații pentru cititorii mei.

  • Samsung nu știe deloc sa faca telefoane pliabile. Am avut un fold 3 căruia, după 14 luni ii s-a stricat balamaua și un fold 4 care a pățit același lucru, după doar 7 luni .Ambelor telefoane a trebuit sa le schimb display-ul interior care nu este ieftin deloc.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Cât de rapid a devenit 5G de la iPhone 12 încoace

Vin reclamele care nu pot fi ignorate de pe YouTube

Galaxy Buds, mai deștepte cu Galaxy AI. Ce pot să facă acum?

Amazon introduce Vega OS pe dispozitivele Echo și Fire.

HarmonyOS: sistemul de operare al Huawei care face furori în China și în lume.

Microfoane spion în viața de zi cu zi: O realitate mai puțin confortabilă

Inteligența Artificială ChatGPT a fost mutată pe o bicicletă electrică.

Epic Games Store pe iOS și Android: Noua Frontieră a Jocurilor Digitale

De ce merită să treceți la SSD NVMe? Experții răspund.

Primele imagini cu Galaxy Fit 3. Seria Galaxy Fit a reînviat.

Aflați care sunt cele mai comune funcții ale frigiderului și congelatorului!

Realme ne arată astăzi camera periscop de peste 200 de megapixeli