Consolele Xbox actualizate vor fi disponibile începând de anul viitor

Consolele Xbox actualizate vor fi disponibile începând de anul viitor

Nu este neobișnuit ca producătorii de console să lanseze un model actualizat la mijlocul unei generații, cu un hardware puțin mai avansat, poate un design diferit, o răcire mai bună. Recent, a fost dezvăluit un document juridic care oferă o perspectivă detaliată asupra planurilor Microsoft pentru noile Xbox Series X și Series S.

FTC a încărcat din greșeală documente necenzurate de la Microsoft, care includeau Xbox Series S actualizat – cu numele de cod Ellewood – precum și Seria X rebranduită – cu numele de cod Brooklin.

Desigur, documentele au fost de atunci redactate, dar utilizatorii pasionați de internet au descărcat originalele, cu o mulțime de informații valoroase.

updated series x and s and controller ftc 3

Xbox Series X va fi o cutie doar cu numele, deoarece imaginea arată un design cilindric căruia îi va lipsi unitatea de disc, conform documentelor, dar va avea 2TB de stocare internă și un chipset de 6 nanometri sub carcasă, ceea ce înseamnă un consum redus de energie. Consola va avea în continuare un preț de 499 de dolari, similar cu cel al modelului actual.

updated series x and s and controller ftc 2

Se pare că Xbox Series S nu se va schimba la nivel de aspect, dar va avea o capacitate de stocare fixă de 1 TB în loc de 512 GB, iar prețul nu ar trebui să se schimbe, astfel că prețul de achiziție de 299 de dolari va rămâne același.

Ambele console vor fi compatibile cu Bluetooth 5.2 și Wi-Fi 6E, iar un nou controler va fi disponibil pentru 69 de dolari, cu numele de cod Sebile.

updated series x and s and controller ftc 1

Noul controler va avea, de asemenea, suport Bluetooth 5.2, un giroscop, butoane și analogi mai silențioși și o funcție care aprinde controlerul atunci când este ridicat.

Potrivit documentației, dispozitivele ar putea debuta în iunie sau iulie 2024, cu noua serie S lansată în august și X în octombrie. Noul controler va fi disponibil încă din luna mai a anului viitor.

Ofertazilei

Urmărește-ne și pe Google News

R.M.

Numele meu este Raul Marian Robert și sunt un pasionat scriitor și jurnalist cu peste 10 ani de experiență în domeniul comunicării online. Am absolvit Facultatea de Litere și Jurnalism și am început să scriu pe diverse platforme online, acoperind o gamă largă de subiecte precum știri, tehnologie, sănătate, afaceri și multe altele. Călătorind în lumea virtuală în căutarea celor mai noi informații, am o abordare unică și intuitivă în analiza și prezentarea informațiilor, reușind să captez esența și importanța evenimentelor și inovațiilor actuale. Misiunea mea este de a informa, educa și inspira cititorii mei, oferindu-le informații relevante și actualizate. Sunt mereu în căutarea celor mai noi tendințe în toate domeniile pe care le acopăr și mă informez în mod constant pentru a aduce cele mai bune și mai utile informații pentru cititorii mei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

O schimbare uriașă și radicală vine la iPhone-uri! Află despre ce e vorba!

Revoluția Apple: iPad Pro și Surpriza Chipset-ului M4

Android te lasa să transferi eSIM-uri între telefoanele.

Gemini, noul nume al lui Google Bard, vine cu o aplicație proprie

NEC LAVIE Tab T14L:Tableta japoneză care bate iPad Pro și Galaxy Tab S9 la două capitole

Huawei își reorganizează fabrica, în condițiile în care acum crește cererea pentru altceva decât telefoane mobile

Xiaomi îți aduce Redmi Note 13 Pro și Pro+ în Europa! Vezi cât costă și ce pot face!

Honor ne pregătește o surpriză: un telefon pliabil și un inel smart

Xiaomi 14 Ultra a fost testat pe Geekbench.

iOS 18 ne promite cea mai tare actualizare de până acum pentru iPhone

Google Maps are o funcție nouă care ar putea fi un hit.

iPhone 15 Pro: nu încercați asta acasă!