Ce surprize ne pregătește Samsung pentru camerele foto ale modelelor Galaxy S24, S25 și S26 Ultra

Ce surprize ne pregătește Samsung pentru camerele foto ale modelelor Galaxy S24, S25 și S26 Ultra

Dacă vă întrebați ce mai face Samsung cu camerele foto ale telefoanelor sale, vă spunem noi: se pregătește să ne uimească cu niște inovații de ultimă oră. Aflăm de la un tipster pe nume Revegnus că Samsung va schimba radical camerele wide, ultra-wide și teleobiectivul modelelor Ultra.

După ce am aflat tot ce se putea ști despre camera foto a lui Galaxy S24 Ultra, acum ne uităm la ce ne așteaptă în anii următori. Se pare că Samsung nu se mulțumește cu ce are și vrea să ne ofere mai multă calitate și mai multe opțiuni.

De exemplu, camera periscop a lui Galaxy S24 Ultra va avea un senzor de 50 de megapixeli cu pixeli de 0,7 µm. Asta e o îmbunătățire față de actualul S23, care are doar 10 MP cu pixeli de 1,12 µm. În plus, utilizatorii vor putea alege dacă vor să facă binning cu pixeli mai mari sau să folosească zoom-ul mai mare. Samsung a dat de înțeles că lucrează la senzori de înaltă rezoluție pentru camerele sale telefoto.

Camera principală va rămâne la fel ca acum. Dar nu pentru mult timp, pentru că în 2025 va veni o actualizare majoră, poate cea mai tare dintre toate, pentru Galaxy S25 Ultra. Obiectivul principal va primi o lentilă nouă, iar modulul ultra-wide va trece la un senzor de 50 de megapixeli (de la 12 megapixeli pe S23 și S24 Ultras).

Dar cel mai interesant lucru se va întâmpla cu periscopul – se zvonește că acesta va avea o distanță focală variabilă, care acum e disponibilă doar la Sony. Asta înseamnă că camera va putea folosi zoom-ul integrat în senzor până la capătul zoom-ului optic, ceea ce va face fotografiile cu zoom mai clare și mai frumoase.

Senzorul camerei principale va fi în sfârșit modernizat odată cu Galaxy S26 Ultra – trecând de la actualul 1/1,3″ 0,6 µm la 1,1″ 0,7 µm. Rezoluția va rămâne la 200 MP.

A, și să nu uităm, am auzit că și Galaxy S25 și S25+ vor avea senzori noi, dar nu la fel de spectaculoși ca la modelul Ultra. Oricum, mai avem timp să aflăm mai multe, pentru că seria S24 va veni prima și se va lansa la jumătatea lunii ianuarie.

Ofertazilei

Urmărește-ne și pe Google News

R.M.

Numele meu este Raul Marian Robert și sunt un pasionat scriitor și jurnalist cu peste 10 ani de experiență în domeniul comunicării online. Am absolvit Facultatea de Litere și Jurnalism și am început să scriu pe diverse platforme online, acoperind o gamă largă de subiecte precum știri, tehnologie, sănătate, afaceri și multe altele. Călătorind în lumea virtuală în căutarea celor mai noi informații, am o abordare unică și intuitivă în analiza și prezentarea informațiilor, reușind să captez esența și importanța evenimentelor și inovațiilor actuale. Misiunea mea este de a informa, educa și inspira cititorii mei, oferindu-le informații relevante și actualizate. Sunt mereu în căutarea celor mai noi tendințe în toate domeniile pe care le acopăr și mă informez în mod constant pentru a aduce cele mai bune și mai utile informații pentru cititorii mei.

  • E o vrajeala ieftina ptr naivi…daca acoperi cu degetul fiecare camera ai sa observi ca la unele nu mai ai imagine,ceea ce duce cu gândul ca sunt doar design și atat .O prosteala marca Samsung sa cumpere naivi. Daca fiecare camera foto isi respecta standardele de fabricație, ar trebuie ca fiecare sa aibă o imagine pe telefon,dar dacă le iei pe fiecare în parte și le acoperi vei descoperi ca…surpriza..celelalte nu au imagine…:)))

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Xiaomi 14 Ultra: ce ne așteaptă de la cel mai puternic telefon al seriei?

Alexa, asistentul inteligent de la Amazon, ar putea deveni cu plată. Dar merită?

ChatGPT, chatbot-ul care încalcă GDPR, ar putea fi oprit în Europa

Cum funcționează un motor pe bază de hidrogen?

Chatbotul Bard a făcut o mare greșeală, regretul de 100 de miliarde de dolari al Google

Cum să faci o friptură de vis într-un minut și jumătate cu grătarul inteligent Seergrills Perfecta!

Ce trebuie să știi despre MagicOS 8.0, noul sistem de operare mobil de la Honor.

O actualizare recentă MIUI provoacă probleme de bootloop.

Ce este Chat GPT și ce poate face pentru tine: De la conversații la conținut.

OpenAI ne-a arătat Sora, o tehnologie care ne face să nu mai avem încredere în ochii noștri.

FIECARE IPHONE 15 A PRIMIT O BATERIE MAI MARE

Nothing Phone (2a), telefonul care nu te ruinează și nu te dezamăgește