Un Xiaomi misterios a fost văzut pe GeekBench

Un Xiaomi misterios a fost văzut pe GeekBench. Iată ce se știe până acum.

Anul acesta ne așteaptă câteva lansări de telefoane Xiaomi, dintre care unele le cunoaștem deja, iar altele sunt doar zvonuri sau presupuneri. Dar când apar indicii concrete, poți să-ți dai seama că se pregătește ceva sigur. De exemplu, recent a fost descoperit un Xiaomi misterios pe GeekBench.

Pe GeekBench, se întâmplă adesea ca un telefon să apară doar cu un nume de cod și cu numele producătorului. Ei bine, tocmai un astfel de Xiaomi misterios a fost găsit, dar nu cu un nume de cod obișnuit, ci cu o “alintare”.

telefon misterios xiaomi pe geekbench

Numele “surien” nu sună cunoscut, dar există bârfe despre ce Xiaomi misterios ar putea fi. Conform unor surse, ar fi vorba de Xiaomi Mix 5, cu o cameră ascunsă sub ecran. Dar această ipoteză pare să fie infirmată, pentru că Mix 5 nu ar urma să apară anul acesta, dar un telefon cu o cameră sub ecran da.

Dar să ne uităm la rezultate. E clar că e un telefon performant, nu numai după scoruri, ci și după procesor. Acest Xiaomi misterios are un procesor Qualcomm snapdragon 8 Gen 3, la fel ca seria Xiaomi 14. Deși testele actuale au scoruri mai mici decât el, dar, știi cum e, producătorii testează mereu în felul lor.

După nume, nu pare să fie un membru al seriei Xiaomi 14, care au numele “Houji” și “Shennong” pentru modelul simplu și Pro. Xiaomi 14 Ultra, care încă nu a fost lansat, se numește “Aurora”. “Surien” nu se potrivește, așa că ar putea fi un membru al seriei MIX. Dar dacă va apărea anul acesta e o întrebare bună.

via

Ofertazilei

Urmărește-ne și pe Google News

R.M.

Numele meu este Raul Marian Robert și sunt un pasionat scriitor și jurnalist cu peste 10 ani de experiență în domeniul comunicării online. Am absolvit Facultatea de Litere și Jurnalism și am început să scriu pe diverse platforme online, acoperind o gamă largă de subiecte precum știri, tehnologie, sănătate, afaceri și multe altele. Călătorind în lumea virtuală în căutarea celor mai noi informații, am o abordare unică și intuitivă în analiza și prezentarea informațiilor, reușind să captez esența și importanța evenimentelor și inovațiilor actuale. Misiunea mea este de a informa, educa și inspira cititorii mei, oferindu-le informații relevante și actualizate. Sunt mereu în căutarea celor mai noi tendințe în toate domeniile pe care le acopăr și mă informez în mod constant pentru a aduce cele mai bune și mai utile informații pentru cititorii mei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Au găsit niște comori în timp ce făceau curat: două dintre primele PC-uri din lume.

Samsung ar putea face un telefon pliabil surprinzător de ieftin

Iată bateria care garantat nu ia foc.

Știrile viitorului, spuse de inteligența artificială. Uite cum sună!

Interceptarea platformelor criptate este ilegală în UE

SUA își trimite robotul pe Lună după 50 de ani

Honor ne pregătește o surpriză: un telefon pliabil și un inel smart

Apple iPhone 16, cel mai așteptat telefon al anului 2024: Iată cum arată în imagini scurse

Cum Google transformă căutarea online cu o nouă tehnologie generativă:Search Generative Experience:

Smartwatch: Un cadou ideal pentru cei care își doresc un stil de viață sănătos.

Sfaturi pentru cumpărarea de televizoare – sistem de sunet: ce face ca un televizor să sune bine? La ce trebuie să ne uităm?

Honor Magic6 Pro vine cu o cameră periscop de 160MP și un senzor OV50K de top