Samsung Spulberă Competiția: Galaxy Z Fold6, Mai Subțire Decât Crezi!

Samsung Spulberă Competiția: Galaxy Z Fold6, Mai Subțire Decât Crezi!

Samsung se pregătește să redefinească piața smartphone-urilor pliabile cu noul său Galaxy Z Fold6. Acesta promite să fie un colos al tehnologiei, cu o greutate de doar 239 g, depășind cu ușurință predecesorul său, Fold5, care cântărea 253 g. Comparativ cu rivalii săi, Fold6 se aliniază la aceeași categorie de greutate ca versiunea mai ușoară a lui OnePlus Open și chiar îi depășește cu 6 g pe cei mai grei din serie.

Conform informațiilor de la Ice Universe, o sursă adesea citată pentru acuratețea sa, Fold6 va avea o siluetă impresionant de subțire, cu o grosime de 5,6 mm când este desfășurat și de 12,1 mm când este pliat. În comparație, Fold5 măsura 6,1 mm și 13,4 mm, respectiv, în timp ce Honor Magic V2 și OnePlus Open se lăudau cu dimensiuni similare.

Chiar dacă Fold6 se anunță a fi cel mai robust din acest grup select, Samsung pare să se alinieze acum serios la standardele de subțire și ușurință ale concurenței. Desigur, aceste detalii rămân în sfera speculațiilor până la confirmarea oficială.

Pe lângă aceste îmbunătățiri ale designului, se raportează că Fold6 va menține un ecran intern generos de 7,6 inci, în timp ce ecranul exterior va fi optimizat pentru o manevrabilitate îmbunătățită, cu un raport de aspect redus de la 23,1:9 la 22:9. Acest lucru va oferi un dispozitiv mai compact și mai confortabil de utilizat atunci când este pliat, cu o diagonală a ecranului care crește ușor de la 6,2 inci la 6,3 inci.

Într-o notă finală, în timp ce Ice Universe sugerează că aceste specificații aparțin modelului standard Fold6, există zvonuri, susținute de @OnLeaks, că aceste caracteristici ar putea defini, de fapt, un posibil Fold6 Ultra, având în vedere că fișierele CAD indică o grosime de 6,1 mm pentru modelul non-Ultra când este desfășurat. Rămâne de văzut care dintre aceste informații se vor materializa în realitatea produsului finit.

via

Ofertazilei

Urmărește-ne și pe Google News

R.M.

Numele meu este Raul Marian Robert și sunt un pasionat scriitor și jurnalist cu peste 10 ani de experiență în domeniul comunicării online. Am absolvit Facultatea de Litere și Jurnalism și am început să scriu pe diverse platforme online, acoperind o gamă largă de subiecte precum știri, tehnologie, sănătate, afaceri și multe altele. Călătorind în lumea virtuală în căutarea celor mai noi informații, am o abordare unică și intuitivă în analiza și prezentarea informațiilor, reușind să captez esența și importanța evenimentelor și inovațiilor actuale. Misiunea mea este de a informa, educa și inspira cititorii mei, oferindu-le informații relevante și actualizate. Sunt mereu în căutarea celor mai noi tendințe în toate domeniile pe care le acopăr și mă informez în mod constant pentru a aduce cele mai bune și mai utile informații pentru cititorii mei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

MERO – Aplicația de programări care salvează profesioniștii în zilele aglomerate

[VIDEO]Exynos sau Snapdragon? Află cum se compară pe Galaxy S24 și S24+

iPhone SE 4 se pregătește de o revoluție: cum va arăta și ce va putea face.

Cum arată Raspberry Pi 5 pe dinăuntru? Un videoclip ne arată totul!

Samsung va revoluționa bateria iPhone cu noua tehnologie OLED

Așadar, nu, Galaxy S20 și Note 20 nu vor beneficia de Android 14

IBM a creat un cip inspirat de creierul uman. Ce poate face NorthPole?

Facebook îți urmărește istoricul de linkuri și îți spune că e pentru binele tău

 ADATA ne dă o gură de aer proaspăt cu primul SSD extern USB4 numit SE920.

Testele nu mint: 8 GB de RAM nu se bat cu 16 GB de RAM – nici măcar pe Mac-uri.

Cum arată noul Google Pixel 9 Pro: Primele randări.

Ceapa 5G: cum a devenit o legumă mai bună și mai ecologică cu ajutorul inteligenței artificiale!